Creoque Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Botrány. Antiglock fan klub.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ez annyira nem lehet igaz. ááá. ilyen izgalmas nem volt még forma 1-es meccs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Mindketten megérdemelték volna .... Hamilton nyert!! NEM GLOCK A HIBÁS!!!! FEJEZZÉTEK MÁR BE! Módosította November 2, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 és persze le fogja nyilatkozni ,h milyen hihetetlenül ment egész versenyen ... ááhh ... pedig Massa egy pillanatra már világbajnoknak hitte magát... minden elismerésem Vettel-é , ha alá is mekit tolnának simán verné Hamiltont ,de hogy a Torro Rossóval is így megalázza ... legalább konstruktőri Vb megvan ... aztán majd jövőre Kimi VB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Botrány. Antiglock fan klub.... Glock nem tehetett róla. Ekkora esőben szárazgumikkal megkockáztatom senki se tudta volna tartani a tempót. Ha meg kimegy kerékcserér, akkor meg csak Hamilton mögé jön vissza, és akkor most ugyanúgy világbajnok lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Gratula a szerencsés új világbajnoknak, megérdemelte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ha glock is bejön gumiért akkor meg nem izgulétunk volna, köszönjünk glock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggae87 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ez az hamilton a vbajnok, megérdemelte, de massa is nagyon jó volt a sors iróniája gratula Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Massa jobban megérdemelte volna :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Nah olyan szar volt nézni Massát. Próbálta elhitetni magával, hogy orül, mert futamgyőztes otthon, de mégis szarul érezte magát. Ahogy a kommentátorok mondták, az égiek vették el tőle a címet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balu14 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Még ilyen versenyt!!! Már 2 körrel a vége előtt nagyon örültem h Vettel megelőzi Hamiltont, de ááááá miért kezdett rá jobban esni akkor Glock marad és......... ilyen versenyt!!! Spa elbújhat meg a tavalyi brazil nagydíj is!!! Massa szép volt !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hali ! 1 kanyar és pár csepp eső ! Történelmet csinált megint ! Gratula Lewis Hamiltonnak a VB címhez ! Felipe Massa volt a verseny legjobbja és a Ferrarié a csapat VB cím ! Az egyik szemem sír a másik nevet ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Azt nem értem évközbe miért nem tudott ilyen szar lenni Hamilton ... miért csak az utolsó futamon tud "elcsúszni" ? Ferrari N1. ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Ez nem igaz Az eső döntött.. áááát ha fél percel később esik le... Ilyen futam még nem volt Mondjuk Hamilton már tavaly sz*pott egyet, ha most is elbukta volna.. Az nagy kicseszés Hami babával Mondjuk így meg Massával volt g*ci a sors.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 hát jah, szegény Massa, ez mind Glock hibája, ha kiment volna kerékcserére, akkor lehet vissza jött volna hamilton elé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Ahogy a kommentátorok mondták, az égiek vették el tőle a címet. Égiek nem elvették hanem majdnem visszaadták mivel ha nincs eső a végén akkor esélye nem lett volna Massának. Hamilton meg nem mondtok semmi marha dühős vagyok mákja volt. Vettel továbbra is egy új "Schumacher" nálam.Hamilton jól beégett megverték egy gyenge kocsival Glock nem tehetett róla ezt azért tegyük hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Én a 2 kommentátoron voltam kiakadva,hányok tőle,hogy ennyire nyalják "szent" Hamilton seggét!Undorító... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ááá ez kész volt pár csepp eső.. 2 kanyar ez kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Én a 2 kommentátoron voltam kiakadva,hányok tőle,hogy ennyire nyalják "szent" Hamilton seggét!Undorító... Én sem szeretem őket ... unalmasak , még ha Czollner most felemelte a hangját , be is rekedt a végére . Nemhiába ő nincs hozzászokva ,mint Palik ,hogy végigüvöltözik egy futamot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 mért nem palik volt? ő legalább csinálta volna a show-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 de undorítóak vagytok emberek....rasszista hsz-ek jönnek itt már. És nem Hamilton szent seggét védjük, de nézzétek már meg hányszor is indítottak eljárást Hamilton és a McLaren ellen és hányszor a Massa és a Ferrari ellen? Folyton Hamiltonnak tettek keresztbe minden kis szir-szarért. Megérdemelte sokkal jobban, már tavaly megérdemelte, amikor direkt elvették tőle a vb címet. Nem vettétek ide, hogy idejött a kis újonc tavaly és szarrá verte a mezőnyt? Puszta tehetség semmi több, ezért nemkell szidni. Massa egy kutyaütő, csak sztárolják itt, meg aláraktak egy jó autót. Egy átlagos pilóta semmi több... ez elvesztette....így járt. Hamilton jobb... Szerk.: egyáltalán nem Glock hibája, istenem de buták vagytok, hogy lenne Glock hibája... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Szerintem is Palik jobb lett volna ! Vajon megtalálta Damon Hillt azóta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hali! Most éppen egyetértek Kimicével ! Tényleg Palik Lacinak kellett volna végigközvetítenie , nem Wébernek ! Sokkal "ütősebb" lett volna !!! KO.pasz : Te is csak egy vagy azok közül akiket emlegetsz ! > segg..... folytassam ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactor Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 szerintem megérdemelte Hamilton. tavaly épphogy nem jött össze neki, most végre igen. massát én is sajnálom mert ő is megérdemelte volna. igaz h hamilton nem teljesített jól ezen a versenyen de ha az egész évet nézzük jogosan lett ő a világbajnok. glockot meg nem érdemes szidni mert ilyenkor nem ő dönt hanem a csapata. szvsz grat hamiltonnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mddevil Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hamibaba jól jegyezd meg ezt a pillanatot mert több ilyen nem lessz.Hami műszaki hiba nélkül szerzett 1 pontal többet mint MASSA akinek töbször ment el 10 pontos versenye műszaki vagy csapathibával.Am szerintem rászóltak glock fülére.DE JÓ VOLT A FUTAM nagyonn!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Nem érdemelte meg ez a kis **** ...Massa 100x jobb pilóta! Vettel szétverte a kis buznyákot :D de sajnos kevés volt :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Vettel nem alázta le Hamiltont ... ha lealázta volna a célegyenesbe kötbeautózta volna Hami kocsija annyira kímélő üzemmódra volt állítva, hogy csak na .... ennyire lassú még a 2 év alatt nem volt, egyszerűen nem tudta tartani az előttelévőket, tavalyiból tanulva a biztonságra ment, de sztem tulságosan is, végén majdnem meg is szívta, de aztán mégsem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Kubica alázta le Hamiltont és utána Vettel is. Glock bazmeg 2 kanyar alatt 12 másodpercet veszít és még kap 8at??? Az mi?????????!!!!! Á meg Kubica egész évben pontszerző helyeken volt, most meg nem?? Neki kellett volna ott lennie még elöl és akkor a buzilton csak 6...... ááááááááááááááááááááááááááááááh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 az a bajnok aki a végén a táblázat élén áll !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 palik ide kommentátornak? akkor le kéne némítani a tv t , czollner is má el kezdett üvölteni de szerencsére nem olyan hangosan edit: 500. hsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts