Jaire Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Na Raikkönennek is vége ... Neki má tökmindegy .... jobb is, hogy vége az évnek az ő szempontjából Glock, viszont egyre jobb és jobb , ennek nagyon örülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 HÁT EZ VICC KOMOLYAN....TISZTA SZÁNALMAS AZ EGÉSZ...ILYEN NINCS.... :angry: MÉ NEM TUD HAMIPÖCS KIESNI ?? MÉ MINDIG A FERRARINAK KELL SZÍVNIA ????? HIHETETLEN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 vikking mit is mondtál Alonso győzelmére?? Ennyit erről, meg is nyerte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Kimit sajnálom,de legalább a másik kedvencem Alonso nyert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 ÁÁ tegnap vki mondta h Alonso varázsolni fog Hát megtette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 nem akarok vészmadárkodni ,de ha Hamilton így folytatja akkor Massa VB címe ezen a futamon úszott el ... Kimiéről már rég lemondtam ,és a versenyzésén lehet látni néhány futam óta ,hogy ő is . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hihetetlen, hogy Alonso győzött Idén 5 csapat tudott győzni, de régen volt már ilyen, jó látni Alonso nagyon örül , meg is értem Glock, Rosberg is megérdemli a gratulációt, mindegyikük jól ment Ferrariról nem beszélnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 háhá, alonso nyert.a nagypofájú ferrari meg elmehet a pi.ába.elbas.ák massa versenyét majd kimiét.aztán meg mind a 2 pilóta hibázik, kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Montezemolo helyében most rúgnám ki az összes balfaszt és hívnám vissza nyugdíjból egytől-egyig a Schumacher féle csapatot!!! Az ő idejében ilyen nem volt!!! Felháborító!! Alonso fantasztikus. Jövőre vele is számolni kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Amit a Ferrari csinál versenyek óta hát pffff Raikkonen is falhoz vágja inkább magát. Nem sajnálom Alonsotól a győzelmet, úgysem sok vizet zavar! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Legközelebbi szavazásra ajánlom: Kimi a hátralévő futamokon hányszor töri össze az autóját? A Ferrari idén is már csak a csodában bízhat, mint tavaly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Alonso szépen ment ,a kocsija is jó volt.Megérdemelt. Nico nagy mázlista de megtette amit tudott és jár ez neki. Hamilton már megint stabil,a merci megint jó volt. Ferrari egy szánalom. Massánál is hibáztak,kimi ott állt a boxban és elúszott az esélye. A merci végre átvette a vezetést a konstruktőröknél ami az ezévi teljesítményük alapján jár is ,de sok esélyük nincs megtartani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hali ! Ez a Ferrari csapatának a szégyennapja ! Emellett Raikonnen is leszerepelt ! Massa szerintem a csapat hibája után már nem tudott 100%-osan a versenyre koncentrálni ! Kimice : finomabban a szavakkal ha kérhetem ! Ha csak ilyen formában tudsz írni akkor mehetsz Te is a ...... folytassam ? Nagyon nagy grat Alonsonak ! Teljességgel megérdemelte a győzelmet ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ferrarinak ezt a lámpás rendszerét gyorsan elkéne felejteni egy igazi baromság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 mért is, azért, mert az igazság fáj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 húúúhúúú de örülök!!!!! BRAVO FERNANDO!!!!!!! csodálatos!!!!! Végre újra Spanyol és francia himnusz! :D ezt vártam!!!!!!ezt nagyon vártam!!!!! :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Kimice hallod te kussoljál. Ilyenkor jár a pofád hogy igazság így meg úgy de amikor ez fordítva történt akkor meg kikérted magadnak. Takarodjál. A kis Raikkönened most dobta el a világbajnoki esélyeit (még amit a Ferrari hibái után lehetett volna esetleg menteni). A mostani Ferrari mint csapat szánalom, ez tény, de pl a nagyképűt egyáltalán nem mondanám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 dehogynem , hidd el h az . a megnyílvánulásukból ez jön le.és mivan csak nem ideges vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Nem szeretnék annak a faszinak a helyében lenni, aki megnyomta a zöld gombot a Ferrarinál... Massa keresztben lefogja nyelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Melyik megnyílvánulásra gondolsz? Kb ugyanolyan diplomatikus nyilatkozataik vannak mint bármely más csapatnak. Csak neked ilyenkor jár a pofád. De amikor fordítva történt akkor ki kérted magadnak most meg ugatsz ezerrel. Ennyit érsz mint ember: 0. Nem vagyok ideges, de bosszant az hogy Schumacher idejében nem történt annyi ilyen eset mint itt 4 futamon belül többször is. Csupán ennyi. Ez a csapat nem méltó a Ferrari névre. Massa hajt mint állat meg most ahogy néztem Raikkönen is, és akkor ez a faszfej dominecale vagy hogyhívják meg a puhapöcs felfogásával elcseszi az egészet. Csupán ez a bosszantó. Meg a te patkány hozzáállásod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Háááááát... ez a futam..... A Ferrari csapat egy nagy 0 volt! Ilyen csapat meg sem érdemli a VB-t! Alonso szépet ment de azt hozzá kel tenni hogy ha nincs jókor jó helyen akkor nem jött volna össze! A safety car-os szabállyal is sokan megszívták, nem értem miért nem lehetne már valamit tenni ezellen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 green: szerintem kimi is megtehetné meg az összes többi csapattag. Ott cseszték el mindkét pilóta versenyét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Szép volt Alonso!!:)Gratula a győzelemhez Amúgy a verseny egy nagy... volt,Hamilton nem csinált semmi extrát 3 nap alatt,mégis 3. lett.A ferrari nyerhetett volna,de elcseszték.Remélem Massa még ledolgozza a 7 pontot valahogy Kimi versenyének sajnos annyi.. Igazság szerint,én azokat a futamokat ahol a SC belekerül a versenybe,nem tartom igazságosnak.Sőt a szabályokat sem,a box utcával kapcsolatosan.Ha minden simán ment volna,szerintem a ferrari nyer,én mégis örülök Alonso győzelmének,és azt mondom,hogy ,megérdemelte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 figyelj, az h zavar az igazság azt nem rajtam kéne levezetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Te melyik részét nem érted annak amit írtam?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 én mindent értek, te nem érted meg azt h te fikázhatod a ferrarit én meg nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hát kimiről ennyit. (meg kimicéről is, asszem beteszem az aláírásomba, hogy kimice:lol. gusztustalan amit ez a kis féreg művel itt. egyik nap-ferrari a kiráááj (ugye szigorúan pontosjével . másik nap hehe köcsög ferrári nyalják ki hihi (gyönyörű rím ázzek ) Massa vb címéről is ennyit Legalábbis mostmár ha rajkó hozza a "formáját" akkor már ha az elkövetkezendő 3 futamot meg is nyeri Massa, kuntakinte lesz a második és akkor viszlát vb cím Ja, a csapatvb címről is ennyit. KÖSZÖNJÜK RAJKÖNEN!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole01 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Jó volt ez a Singapore -i verseny csak kár hogy az IndyCar series -ből lopták az éjszakai lámpafényes verseny ötletét. Kíváncsi vagyok, hogy mikor vezetik majd be az f1 be is a 360 fokba forgó fedélzeti kamerát az autókon, mert az előzéseket nagyon drámai módon adja vissza. Az IndyCar- ba már bevált dolog és nagyon király megoldás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 hát igen , de továbbra sem értem mi köze van kiminek massa vb-jéhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 nagyon izgalmas futam volt!! bár fogadtunk haverral Massa-ra de sajnos az a üzemanyagos balhé miatt elvesztettük! szerencséje volt h nem gyulladt ki! meg utána szegénynek elborult a feje és már nem foglalkozott a versennyel! átment a füves ágyon is ! pedig neki szurkoltam!! Alonso-nak meg ekkora mákja volt te jó isten sztem első és utolsó győzelme az idei futamok között! szegény Massa! de azért Rosberg is nagyon jó volt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts