astra1212 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Na meg vannak az első vesztesek a Szingapúri versenyen. A fotósok. Sötétbe, kivilágított pályán nem tudnak normális képet csinálni. Lekapják a kocsit még talán,de a háttérbe semmi nagy feketeség,wakut meg nem igazán lehet használni,de hát ebben van most a nagy pénz, kiváncsi vagyok,hogy mi sül ki belőle Teljesen igazad van ,de szerintem lessz annyi kivilágitás,hogy lehessen fotokat késziteni,nagyon kiváncs vagyok!.. 03 nap 17 óra 31 perc 07 mp. van vissza a(z) Szingapúri Nagydíj kezdetéig De már nincs sok hára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Már próbálkoztak a fotósok,de mondták,hogy csak egy nagy fekete ürességet lehet látni :/ Megfogják oldani tuti okosak ők. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
astra1212 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hamarosan kiderül, milyen képeket lehet csinálni Már nagyon kíváncsi vagy, szimulátorral mentem a pályán , nekem nagyon tetszik azon keresztül A Sport Bild riportere is részt vett a szerdai pályabejárón, amely során különböző kérdésekre kapott választ a versenyzőktől, és a csapatok munkatársaitól. Mennyire veszélyes a verseny? "Reméljük, hogy nem lesz az. A biztonság fontosabb, mint egy látványos show." Hogyan lesz megvilágítva a pálya? "1500 reflektor gondoskodik erről, amelyek négyszer erősebbek, mint a labdarúgó stadionokban használt fényforrások. 110 kilométernyi kábelt használtak fel, és 230 acéloszlopot helyeztek el a pálya körül. A teljesítményük három megawatt." Mi történik áramszünet esetén? "Kizártnak tartják. Tizenkét dízelgenerátort helyeztek el konténerekben, és egyet egy teherautóban." Ki fizeti a villanyszámlát? "Szingapúr kormánya. Ezen kívül 35 millió eurót fizetnek Bernie Ecclestone-nak, hogy a futam megrendezésre kerülhessen. Áramra kétmilliót költenek. Ezzel százötven ezer mosógépet lehetne éjjel-nappal üzemeltetni, egy éven keresztül." A versenyzőket nem zavarja majd az árnyékuk? "A szimulációk során előfordult, hogy az árnyékok zavaróak voltak. Azt hitted, hogy megelőznek, közben csak az autód árnyéka suhant el melletted." Mennyire látványos a pálya? "Hatvanegy kört kell teljesíteni az 5,067 kilométer hosszú pályán, és át kell haladni egy százéves hídon is. Három pályaszakasz előzésre hívja a versenyzőket." Hogyan készülnek a versenyzők? "Diszkóval. Ott is éjszakázni kell." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Nesze neked környezetvédelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Szerintem nagyon érdekes verseny lesz! Szurkolok Alonsónak és Piquetnek! Hajrá Renault ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hali ! A biztonságra való tekintettel most olvastam hogy a Schuberth cég aki a Forma1 sisakbeszállító cége az éjszakai versenyre egy teljesen új tükröződésgátlós sisakot fejlesztett ki ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Ebből is látszik h mindent megtesznek a biztonságért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBalu Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hamilton a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hali ! Hamilton a legjobb -> igen Ő minden sikán levágója !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 .... most olvastam egy idézetet.. "Soha senki sem válhat világbajnokká ebben a sportban (Forma-1), ha nincs mögötte egy erős, kiválló és szervezett csapat." Schumi mondta ezt elvileg. Szerintem ez az erős,kiválló és szerevezet csapat idén inkább a Mclaren mint a Ferrari Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Ferrari+ Kimi 4 EVER Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Mclarennél mindenre felkészülnek ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hali ! Jók ezek a képek , de megkérdezném a lámpák vezetékei hol vannak ? Mert a képeken nem látszanak annyi szent , vagy elemesek , netán aksi van bennük ? Mert akkor igencsak kellemesen megnövekedett orrsullyal kell majd számolniuk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 érdekes képek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 ez poénnak jó ,de ha már lámpákat szerelnének rá a futamra ,akkor nem ilyen behemótokat tennének rá ,hanem aerodinamikailag szépen tervezett és letesztelt gyönyörűségeket ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Valaki tudja, hogy hol lehet nézni online-on a DSF-et?. Ott adják ma a szabadedzéseket, a livesport-on nem. Vagy ha valaki tud más oldalt ahol adják az is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 ez engem is érdekelne mert nekem a blimsok-os nem működik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php Én itt néztem multkor, elvileg most is jó lesz, azt írja lesz adás, szóval ezt javaslom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Remélem adják. Kössz a linket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 ezer köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Ha az nem lenne jó http://f1stream.googlepages.com/f1itv.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Pörögnek a srácok rendesen .... Trulli megpörgött , elindult visszefelé és betért a boxba, szerintem rendesen megbüntetik, mármint pénzbüntetésre gondolok, elég veszélyes volt De tök jó így a pálya, belülről nem látszik hogy sötét van , nekem tetszik ez az egész, pálya is tök jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Pont most nézem, előbb bevágtak egy nagy totált, nagyon szép az összkép szerk: egy kicsit champcar fílingje van ennek a pályának. Mármint ha nappal lenne akkor olyasmi lenne mint a cartos utcai versenyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Champcar témában nem nagyon vagyok otthon, de ha jól tudom ott is vannak vagy voltak éjszakaifutamok, de a pálya tényleg tipikus Champcar pályára hasonlít, de nekem nagyon bejön mind a pálya, mind ahogy említetted az összkép is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nekem a pálya nem annyira jön be. Az összkép az nagyon tetszik, a pálya az nem. Valencia se tetszett. Ha már utcai akkor legyen Monaco meg Canada, ott legalább kaotikus izgalmas futamok vannak, de mint láthattuk Valenciában sem történt semmi extra, senki nem vágta az autó farát a falba meg hasonlók. Na mindegy majd meglátjuk mi lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Hamiltonnak tuti teccik, van 2 jó kis sikán :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Hamilton,Massa,Kimi az első szabadeddzésen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 na-na nem minden sikant vag le o se.... GO LEWIS GO!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 na kimi már észhez tért ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts