ZsOoLtEe Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Háthogy Massa aszonta hogy mivel tavaly ő segített kiminek akkor az lenee a fair ha most kimi segítené massát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 de ezt massa csak azért mondta mert ő van előrébb a pontversenyben, de ha fordítva lenne akkor megint menne a segítés kiminek...legalább is sztem ezért mondta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Én sem csodálnám,ha nem tenné!!Mondjuk az is gusztustalan volt,ahogy a végén ott ölelgették egymást Massa nagyon örült Kimi kiesésének "A McLaren-Mercedes azonnal benyújtotta fellebbezését Lewis Hamilton büntetése ellen, így továbbra sem tekinthető hivatalosnak a végeredmény az 59. Formula-1-es világbajnokság Belga Nagydíján." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 nah még csak az kéne h elnézzék a büntetést...me ha igen akkor idén már nem nézek F1 et.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali! Nem tudom miért bánkódjak, hogy Kimi kiesett vagy hogy Alonso nem lett 3. vagy nem tudom minek örüljek, hogy nem massa nyert, vagy annak hogy Heidfeld 3. vagy annak hogy Alonso 4. :D jó futam volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 hemilton most nagyott szívott nincs ezen mit szépiteni massának örülök csak kimit sajnálom hogy kiesett de még felhozhatja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Raikonnen nem helpel !!! Räikkönen egyelőre nem akar beállni hátvédnek a brazil mögé: "Nem tőlem függ, hogy Felipe nyer vagy nem. Továbbra is a legjobbat akarom kihozni magamból, és majd meglátjuk, az mire lesz elég. Megpróbálok versenyeket nyerni, és meglátjuk, mi lesz." Forrás : F1hírek.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Ez azért nem volt szép nyilatkozat Kimitől, ha így áll a helyzet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Räikkönen egyelőre nem akar beállni hátvédnek a brazil mögé: Igaza van,ne is tegye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 ilyet nyilatkozott massa?? ezt nem hallottam, csak mikor hamilton radion ilyet szolt: "na erről beszéltem" de az mindenki előtt tiszta volt, hogy ha ennyire lemarad kimi, akkor kiadják a csapatutasitást, ezért nem volt szép ilyen történések után ezt lenyilatkozni...mikor se haminak, se massanak, se senki másnak nem volt köze az egész futamhoz kimin kivül sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 kimi még simán behozhatja ami jogos szerintem mert nem sokal vezetnek masáék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 teljesen egyetértek, akik meg elvárják hogy segítsen azoknak vmi probléma van a fejükkel.nem véletlenűl hívják EGYÉNI VB-nek az egyénit. bár ez a vb elúszott szerintem , de ha kimi nem adja fel akkor mi szurkolók mért tennénk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Kimi megint csodát csinálna, mert tavaly is neki volt a legkisebb esélye a végén megnyerni, s akkor sem egyedül nyerte meg! De ő már hamar felejt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Kimi megint csodát csinálna, mert tavaly is neki volt a legkisebb esélye a végén megnyerni, s akkor sem egyedül nyerte meg! wink.gif De ő már hamar felejt. Nem felejt.De Massa is már csak a végén segített neki,amikor már neki minden mindegy volt. Nem azt mondta Kimi,hogy nem fog segíteni ha úgy alakul a vége.De még nem!! Pedig már lehet elvárná tőle Massa is meg a csapat is.De ez még korai lenne szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Mivel engem a pilóták vb-je nem igazán érdekel , ezért tisztelettel megkérdezném a Kimi fanokat , hogy fordított helyzetben gondolom hörögve követelnétek hogy Massa álljon be másodhegedűsnek és a Ferrari hozzon létre csapatsorrendet ami Kimi Felipe lenne nemde ? Szerintem Massa teljesítménye az utobbi versenyeken sokkalta jobb mint Kimié , mondom ezt úgy hogy szivvel lélekkel a Ferrarinak szurkolok ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 jó de ha a brazil nagydíjon úgy áll hogy neki nincs esélye és massa ott van a 2. helyen mögötte akkor biztos elengedné. De 5 versennyel a vége előtt nem kell átadni az első helyet massának mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Azért most nem irigylem a Ferrari csapatvezetését Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 azért azt ne gondoljátok ,h ha Massa pokolian gyors lenne a közeljövőben és Kimi tartaná őt a 2. helyen ,akkor kerék kerék elleni csatába bonyolódna vele ... akkor egyértelmű ,h nem csinál ilyet ... De az olyan futamokon is mint a mai ,ahol Massanak köze nem volt a versenyhez szerintem normális ,h megeszi reggelire a brazilt és nem fogja egész futamon a seggét nézni ... Sajnálom ,h nem futam közbe született meg ez az ítélet mert akkor Kimi nem esett volna ki ,dehát ez van... 1ébként az is vicces nyilatkozata volt Massanak amiben lenyilatkozza ,h csodálkozott rajta ,h Kimi milyen agresszívan előzte le ... Szerintem már ezen a dutamon is arra számított ,h Kimi majd elautózgat mögötte ,de hát ez nem jött be ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Eddig mindkettejüknek megvolt csapaton belül minden esélye arra , hogy minél több pontot harcoljon ki magának ! Ez eddig Massának jobban összejött és ez tagadhatatlan mert a matematika az a tudomány ahol a számok nem csalnak ! Szerintem Kiminek nem ez volt az a hétvége ahol minden elúszott ! Ez is csak egy láncolat része vagy annak a tetőfoka ! ettől függetlenül csodák még lehetnek lásd a tavalyi év ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Amúgy meg, én sem úgy képzeltem el, hogy akkor következő nagydíjtól Kimi Massa segítésének él! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Mivel engem a pilóták vb-je nem igazán érdekel , ezért tisztelettel megkérdezném a Kimi fanokat , hogy fordított helyzetben gondolom hörögve követelnétek hogy Massa álljon be másodhegedűsnek és a Ferrari hozzon létre csapatsorrendet ami Kimi Felipe lenne nemde ? Szerintem Massa teljesítménye az utobbi versenyeken sokkalta jobb mint Kimié , mondom ezt úgy hogy szivvel lélekkel a Ferrarinak szurkolok ! nemtudom én a magam nevében beszélek.tavaly brazíliában nem vártam el massátol hogy segítse kimit mert igen ez egy egyéni vb. és ha megnézitek a futamot massa erölködött is hogy a pályán engedje el, dehát nem sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Szerintem a fő gond az hogy mindenki várja a Ferrari csapatutasítást ami szerintem nem lesz még egy ideig ! Ezzel együtt Massa teljesítménye szerintem sokkalta meggyőzőbb az utóbbi futamok összeségét tekintve mint Raikonené ! A mai Raikonnen ha így versenyzett volna egész évben most akkor nem lenne ekkora hátránya és itt a Ferrari műszaki hibáit is beleérthetjük nyugodtan mert Massa is betlizett elég sokat mind az autó mind saját maga miatt ! A Ferrarival úgy egészében baj van szerintem mind csapat mind pilótaszinten és ez minimum két ember hiányának róható fel : Ross Brown és Jean Todt !!! Slapaj is Ross Brown hiányát hozta föl nem véletlenül ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 de sztem vmennyire sportszerű h nincs a Ferrarinál csapatsorrend, hagyják h ők intézzék el és nem szólnak bele...bár az is lehet h nem tudnak dönteni h ki a jobb csapaton belül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 az egész baj az hogy kimi nincs toppon, massa meg lehet toppon van de szerintem nem tudja felvenni hamiltonnal a küzdelmet. és a ferrári két szék közé esett.ám mostmár egyértelmű a helyzet, de nem véletlenül hívják egyéninek a vb-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hát ez a futam egy vicc volt Az se kisebb vicc, amit ide leírkálnak egyesek Látta valaki rajtam kívül, hogy MI TÖRTÉNT? kimike előrébb volt elég sokkal és egy olyan banális hibát vétett, amit szerintem Baumgartner sem vétene. Akkora gázt adott, amitől rögtön megforgott az autó. Egyértelmű volt a helyzet, elrontotta. Valaki írta a Magyar Nagydíj után, hogy hát ő nem tudja sajnálni MASSÁT. Na: én nem tudom sajnálni kimicskét, megérdemli. Ha ennyire béna, meg ekkora lúzer, akkor kapjon is ki. Hogy egy biztos első vagy második helyet a saját hibájából dobjon el, na az vicc. Ilyet szerintem senki se csinált még. De hát ugye ő a legjobb... Tőle el van nézve az ilyesmi. Az meg, hogy gyorsabb volt, és most erre gerjednek a "fan"-ok... Barcelona óta nem állt a dobogó tetején. Ha csak az elmúlt 2-3 futamot nézzük látszik, hogy ki volt a gyorsabb a csapaton belül. Olvastam még egy humorbonbont még szombaton: Hogy biztosan Kimi a nehezebb Csak 2 körrel maradt kint tovább, semmi gond... Ez a büntetősdi dolog meg: Hát ez van. Tavaly szerintem ki kellett volna zárni a Mclarent az egyéni vb-ből is, úgy tűnik ezzel, hogy egy ide- egy oda. A sokadik dolog: hogy kimi tavaly mennyire nagyot alakított az utsó két futamon... Hát két ember kellett kimicske nagy alakításához: Hamilton és Massa. Hamilton azért, mert az azért vicc, hogy egy világbajnokság utolsó futamán GOMBNYOMKODÁSSAL bukja el valaki a vb címet, Massa meg azért, mert odaadta az első helyét Brazíliában. Ja, Alonso hisztije is közrejátszott azért amit folyamatosan csinátl az évad folyamán... Na. Jövőre jön Kubica aztán öröm és bódottá lesz a Ferrarinál. Lesz egy ÜTŐKÉPES és a célért áldozni képes versenyzőpárosunk! Az idei vb cím meg majd meglátjuk, kié lesz. Hamilton eddig elég kevésszer tudott rendes futamon nyerni. Ha jól emlékszem, Monacoban is esős futamon győzött, Nagy Britanniában is, meg hát gyakorlatilag most is, mert felzabálta (csak hogy idézzek ) a finnt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Személy szerint ammondó vagyok ne adjanak ki csapatutasítást , csak annyiban hogy egymást tiszteljék annyira a pályán hogy mindketten befejezik a versenyeket lehetőleg minél előrébb merthát a csapat is szeretne vb-t nyerni nem csak Felipe vagy Kimi ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 vikking56 mit hallottál a jövőévi Ferrari pilótákról ?? Kubica a Ferrarinál ??? nem 2010 ig van szerződése a 2 pilótának ?? amúgy meg Alonsot kéne még a Ferrariba pakolni, és verhetetlen lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 akkor ezek után már csak annyit mondanék ,h kíváncsi leszek mit fog nyilatkozni Massa ,ha Monzaban is elmegy mellette Kimi ... Az meg baromság ,h milyen hatalmas hiba volt ... mindenki pörgött össze vissza aki nyomta neki és Kiminek meg Hamiltonnak nyomnia kellett mert versenyben voltak ... Massa röhögve beért így a harmadik helyen de mit csinált egész futamon? ugyanúgy gyök kettővel ment mint mikor leszakadt az eső ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Az meg, hogy gyorsabb volt, és most erre gerjednek a "fan"-ok... Szerintem nem gerjed itt senki! Én pl nem is vagyok ferraris,sőt még csak Kimi szurkoló sem.De ez akkoris az ő futama volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hali ! Raikonnen nem helpel !!! Räikkönen egyelőre nem akar beállni hátvédnek a brazil mögé: "Nem tőlem függ, hogy Felipe nyer vagy nem. Továbbra is a legjobbat akarom kihozni magamból, és majd meglátjuk, az mire lesz elég. Megpróbálok versenyeket nyerni, és meglátjuk, mi lesz." Forrás : F1hírek.hu nagyon helyes!!!!nagyon helyes!!! Jah bocs mindenkitől az előzö post-ért, én felvételről néztem az F1-et, a végét már nem nagyon láttam! Akkor viszont nem örülök, nagyon nem!!! <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts