DJPizsi Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én úgytom,h a slik gumikat azért tiltották be,hogy nőljön a légellenállás, na meg kisebb legyen a tapadás. Gondolom most, hogy látják hogy V8-asokkal nem mennek olyan gyorsan, ismét bevezetik. Jó lesz a forma 1 jövőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát csak abba nem gondoltak bele hogy kisebb a tapadás kevésbé lehet a másik mögött autózni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 vissza a v10 es motorokat, és csak 1 versenyt kelljen kibírni minden alkatrésznek akkor elindulhat a móka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 jaja, én azt mondom vissza a gyökerekhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 aztán 400-zal fognak menni és halnak meg megint az emberek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Hali! Elismerésem azért a japán p*cs-nek, nem tudom mit keres egy ilyen béna balf.... a forma 1-ben, ha elöttem megy valaki és kanyar következik akkor valószinűleg fékezni fog, pláne hogy 3-an voltak 1 kanyarban, de a nagyon hülye ember fel nem tudja fogni a hülye japó fejével.... nah mind1 Felipe szép versenyt futott, Kubica 3. helyének is örültem, meg Vettel 6.-nak is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Kiminek most ment el a VB szvsz tehát Massa lesz a VB,Hamiltont megint elverte Felipe szerencsére Azért ezt így hülyeség lenne borítékolni ... 6 futam még hátra van és bármi történhet ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Egyetértek az előttem szólóval, 2007-ben is a végén nagy ponthátránya volt Räikkönen-nek és onnan is fordítani tudott! Még nincs lejátszva a meccs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Ja, csakhogy tavaly nem ilyen volt a hozzáállása... Massa, Hamilton és Kubica az aki igazán akarja a vb címet idén, csak hát sajnos a Ferrarinál teljes a káosz, a BMW pedig még nem ért oda teljesen, a McLaren pedig 10 éve először igazán megbízható... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitaadidas Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 háát Kiminek még nincs olyan sok veszteni valója, de ha így folytatja akkor nem lesz jó vége. már 6 éve nézem a forma1-et de most valahogy nem ugyanaz a Kimi van a képernyőn mint azelőtt.. Se a pályán. na de azér Go For It! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 persze,mert aprót elbutult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Mai futam nem volt izgalmas , de apróbb történések mégis hoztak izgalmakat Kimi teljesítménye az nagyon nagyon gyenge ... de inkább ilyen futamon füstöljön el az a motor , mit egy olyanon ahol dobodón végezhetne és jól megy Toyoták megint nagyon jók , ez lassan természetes lesz Glock is hozza lassan már Trulli formáját , aminek kifejezetten örülök Alonsot sajnáltam , hazai futama rövidre sikeredet ... Massa meg ma hibátlan vot és megérdemelten nyert Nem ez volt az év legjobb futama az az egy biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 ja már kb "középszintű" versenyző szintjére süllyedt le ha úgy mondhatjuk, már nem úgy vezet mint tavaly vagy év elején hogy na gyerünk ma' nyomjuk le hanem el autózgat bárki mögött minden gond nélkül azt csak a boxkiállással tudja megelőzni. néhanéha magához tér de úyg nem lehet VB t nyerni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Azért ezt így hülyeség lenne borítékolni ... 6 futam még hátra van és bármi történhet ... Erre ez a válaszom: (Gospelé de 1et értek vele) Ja, csakhogy tavaly nem ilyen volt a hozzáállása... <_< Massa, Hamilton és Kubica az aki igazán akarja a vb címet idén, csak hát sajnos a Ferrarinál teljes a káosz, a BMW pedig még nem ért oda teljesen, a McLaren pedig 10 éve először igazán megbízható... Tavaly a Kimi úgy állt hozzá a 2.félidőben hogy sok futamot nyert meg hozta a dobogókat,idén?hát eddig nem sokat tett a 2. VB címéért szóval szerintem Massa-t kéne idén támogatni..Az igaz hogy 6 futam meg minden lehet és hogy tavaly is az utcsó futamon nyerte de idén nem érzem benne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát elég pocsék verseny volt,egy két taktikai harcon kívül igazából csak kisebb balesetek és kimi elfüstölése volt. A rajtot elszúrta kimi aztán meg a mostanában mutatott 0.Nem értem minek lámpa a boxba. Azért ha egy ember áll előtted aki pontosan látja hogy mi van hátul(gumicserélők feltett keze,tankolós csávó és azt is talán hogy jön-e valaki a boxban mögötte) csak jobban tud téged elindítani ,a másik hogy ha ott áll előtted el sem indulsz addig. amúgy nem hinném hogy kiminek már nincs esélye a vb címre de össze kell kapnia magát .Kezdhetné azzal hogy megismétli a tavalyi Spa-i versenyét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 polip14 a lámpás megoldással semmi gond mert mikor Kimi elindult akkor még nem gyulat ki az összes csak a középső Kimi ott akarta a boxba hagyni Kovalainent csak nem jött neki ösze a motorol meg anyit remélem nem fog több meghibásodás lenni a Ferrarinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Kimi azt csinálja mint anno Montoya a Mclarenél semmit! Beleült a piros kocsiba, van Vb-je is már, teljesült az almá, hova rohanjon?! Viccet félretéve nem tudom hogy mi lehet vele, nem igy szokott versenyezni ő. Massa törekszik és akkar, de Kimin már nem látszik az az elszántság mint régen, lehet hogy szezonvégén elküldik a csába ha nem szedi össze magát, mert amit müvel azt nem nézik sokáig szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Szerintem a nyalókás ember azért nem volt ott,mert a fejesek felhívták,hogy hogy is volt az a Massa-Sutilos eset...Már én sem látom raikonnenben azt, ami a McLarennél megvolt neki. El van punnyadva. Na de lehet hogy majd valamelyik kiscsapatkap utána (jó lenne flabrio,vagy Jan Todt) aki szigorúbb lesz, mert ahogy nézem a mostani Ferrari csapatfőnök az... eléggé gyenge Leeht azért van ilyen sok hiba is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 egyértelmű hogy gondok vannak a vezetéssel,ha most spaban nem nyer kimi akkor mindennek vége ugyanis ezt a pályát neki találták ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 hát meg kell ismételni a tavalyi teljesítményét. koncsol0: én tudom hogy sietni akart,csak ha egy ember áll előtted a táblával nem indulsz el mert tudod hogy ott van ,lámpát meg csak nézed és hátra nem figyelsz . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Szerintem a nyalókás ember azért nem volt ott,mert a fejesek felhívták,hogy hogy is volt az a Massa-Sutilos eset... Nah most akkora hülyeséget mondtál, hogy csak na! A Ferrarinak évelejétől nincsen nyalókás embere, ehelyett van nekik egy lámpájuk, ami a versenyző elé lóg be a boxba. Ez helyettesíti a nyalókás embert. Elvileg ez egy nagyon biztos rendszer, de látod, történhetnek ilyen bakik. A verseny unalmas volt, Alonsot kilökte az a hülye japán. A Ferrari már nem olyan mint régen, kis zavar van náluk. Kiengedik Massát Sutil mellé, Raikönnen hibázik a boxban, magábal rántja az egyik szerelőt, az előző futamon Massa motorja mondta be az unalmast, most Kimié. Összekéne kapniuk magukat, mert ez így nem mehet tovább. Alonsot sajnálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Ejha, ennyi hsz után már igazán kíváncsi lettem a futamra, ahol kiesett a honfi pilóta (is)! Én úgy emlékszem, a költségek csökkentése érdekében és a kicccsapatok védelme is közrejátszott abban, hogy többhétvégés motorok vannak - s ez így tökéletes is - s nem külön időmérő motorok pl a tehetősebbeknek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 csak a költségcsökkentés meg stb mindig azt eredményezi hogy vmi jjat kell kifejleszteni, és ha újjatt kell kifejleszteni az több költség mintha csak 1 hetet kéne kibírniuk a motoroknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Tényleg nincsen nyalókás ember,bocsánat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Érdekes módon a kiscsapatok most nem nyivákolnak Bernienél, mint akkoriban Paul S. a Minardi vezetője! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Na jó de most azért a kiscsapatok nem is olyan kis csapatok, inkább lassabb csapatok, hiszen a Force Indiánál is van lóvé, a Hondánál is van lóvé, a középcsapatoknál is van lóvé. Akik kis csapatok voltak azok sajnos kiváltak az F1ből, elnyomta őket a túlzott profizmus, pedig 15-20 évvel ezelőtt privát csapat pilótájaként is lehetett valaki top pilóta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Egy Minardi 4-5 másodperceket kapott körönként , a későbbi Jordan is közel 3-t ... míg most a tökutolsó Force India alig 1-2 másodpercet kap egy Ferraritól!!!! Szoros a mezőny nagyon is szoros , ez az egyik oka a kevés előzésnek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 jah régebben a kiscsapatok azért voltak kiscsapatok mert nem volt pénzük, manapság már aki az f1-ben van annak van pénze. ami azért eléggé szomorú hogy anno a williams hol volt és most hol van. és ugyanezt mondhatnám a jordanről is 98-01-ig egész jó periódusuk volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Tyrell , Braham , Williams ... élcsapatok voltak és rengeteg futamon vettek részt , mára a Williams maradt és ő is hol tart ... Jordan igazából sose volt nagy csapat .. volt 3-4 jobb éve annyi ... 2000ben már verte a BAR , vagyis csak Villeneuve ... mert Zonta alighanem 1-2 pontot hozott csak Minardinak a 80as évek végén volt 1-2 jobb éve mikor jött jó néhány pont De rengetegen próbálkoztak privát csapatok létrehozásával , Fittipaldi is saját csapatában ment ... csak vergődött .. Nem is régen a Prost , Jaguar , Arrows , bár utóbbianak szintén voltak jobb évei és ők sokáig húzták azért De már más a világ ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Egy Minardi 4-5 másodperceket kapott körönként , a későbbi Jordan is közel 3-t ... míg most a tökutolsó Force India alig 1-2 másodpercet kap egy Ferraritól!!!! Na jó de a Minardi az évi 50 millió dollárból gazdálkodott, a Force India meg ennél jóval többől. Ráadásul a Force India még csak nem rég jött létre A privát csapatok nagyon visszaestek és majdnemhogy eltűntek, és ez szerintem rosszat tesz a Forma 1-nek. És lassan a tehetségek is eltűnnek, mert kezdik a Forma 1-re nevelni és kiképezni a gyerekeket, utánpótlás szinten, pl Hamilton vagy Rosberg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts