Daniels Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 monyuk jóó az ilyen csaj... rárontasz az éjszakában, valamit makogsz neki finnül, aszondod h Kimi vagy, és máris a tiéd! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Alonso a madridi tragédia áldozataira emlékezik Fekete karszalaggal lép pályára az Európa Nagydíj hétvégéjén a Renault kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso. A spanyol versenyző így szeretne megemlékezni a mindezidáig 153 halálos áldozatot követelő madridi repülőgép-szerencsétlenségről. Alonso ezenkívül szeretné, ha versenyzőtársai is hasonlóan tennének, ennek érdekében valamennyiükkel beszélni fog. "Fekete karszalagot fogok viselni és beszélni fogok a pilótákkal holnap" - mondta a Renault versenyzője Valenciában. "Talán tehetünk valamit a rajt előtt, esetleg 1 perc néma gyászszünet a bokszutcában." Alonso úgy véli, a tegnapi baleset rá fogja nyomni a bélyegét az első valenciai futamra is. "Számomra meg fog változni ez a hétvége, mert óriási tragédia, ami történt. Minden spanyol embert megráztak a történtek, így engem is. Minden bizonnyal ennél szomorúbban nem kezdődhetne ez a hétvége." "Holnap szép lassan nekivágunk a hétvégének - az élet megy tovább. De ez innentől kezdve egy más nagydíj lesz." A spanyol kormány egyébként bejelentette, hogy háromnapos gyászszünettel emlékeznek meg a szörnyű tragédia áldozatairól. Ez szép tőle! További rövidhírek : Hátrányt jelenthetnek az új szabályok Az elkövetkezendő esztendőben új szabályok kerülnek bevezetésre a Formula-1-ben, visszatérnek a slick gumik és érkezik a kinetikus energia visszanyerő rendszer. Mark Webber úgy véli, hogy emiatt megváltozhatnak az erőviszonyok. "Lesznek olyanok, akiknek előnyt jelent majd és olyanok is, akik nagyobb hátrányba kerülnek. Úgy gondolom, hogy a különbségek nagyobbak lesznek." A Ferrari is szimulátort építtet A Ferrari és a McLaren-Mercedes nemcsak a pályán, a kulisszák mögött is harcol. Az Ezüstnyilak csapata jelentős előnyre tesz szert a modern szimulációs programok segítségével. Az olasz csapat emiatt a Moog-ot bízta meg az F1-es szimulátor építésével. A Scuderia fejlesztőmérnöke, Marco Fainello elmondta, hogy a dinamikus szimulátor segítségével a versenyzők valósághű tapasztalatokat szerezhetnek. Szingapúr jótékonykodik Szingapúr elnöke, Sellapan Rama Nathan jótékonysági vacsorára hívta a Formula-1 neves képviselőit. A vendégek között korábbi bajnokok is szerepelnek. A rendezvény várhatóan 450.000 eurót hoz majd a jótékonysági kasszába. Amerikai hírességek Két korábbi Formula-1-es versenyző is felkerült a "Motorsport Hall of Fame of America" listájára, Michael Andretti és Richie Ginther. Korábban Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi, Jim Clark és Mario Andretti részesült ebben a kitüntetésben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 kinetikus energia visszanyerő rendszer. - ez az a boxban lévő elektromos motor vagy mi? vagy mi ezaz egész?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 holnap szabadedzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 kinetikus energia visszanyerő rendszer. - ez az a boxban lévő elektromos motor vagy mi? vagy mi ezaz egész?? Ha azt mondom KERS , ugy már szerintem tudod mi is az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 A vasárnapi futamon remélem jó szerepel végre a Renault! Hajrá Alonso és Piqet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Nah 7végén megtörik a Ferrari pech széria és 1-2 lesz jah és leverik a nagyképű Lújizt! Forza Ferrari! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Nagyobb méretű képek a Valenciai pályáról és környékéről .. stb ... stb ... Néhány képen a pálya melletti házak , hát őő , hogy is mondjam , olyan "szépek" http://premium.f1-live.com/f1/photos-hires/2008/gpvalencia/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Hát öhhmm nem 1 csúnya környék A Pálya is szép a a kikötő is jó lesz ez a pálya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 ezen képek után még jobban várom a holnap délelőtti edzést . Jó kis pálya lett és a környék egyedi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Tényleg, ugye akkor ez lesz a legelső F1 futam Valenciában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 igen ezért új pálya minden pilóta számára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Köszi az infót. Akkor szerintem ez a többinél is izgalmasabb futam lesz, hiszen a pilótáknak még új a pálya. látom te is a Renaultnak szurkolsz Hajrá fiúk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 na vége az első szabadedzésnek Vettel volt a leggyorsabb ,komoly baleset nem történt . Sokan csúszkáltak de pont ott ahol vissza tudtak jönni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Szép volt Vettel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Íme a teljes végeredmény : 1. Vettel Toro Rosso-Ferrari ( 1:40.496 29 2. Massa Ferrari ( 1:40.654 + 0.158 27 3. Hamilton McLaren-Mercedes ( 1:40.822 + 0.326 14 4. Bourdais Toro Rosso-Ferrari ( 1:41.099 + 0.603 31 5. Kovalainen McLaren-Mercedes ( 1:41.163 + 0.667 23 6. Kubica BMW Sauber ( 1:41.281 + 0.785 24 7. Räikkönen Ferrari ( 1:41.317 + 0.821 27 8. Nakadzsima Williams-Toyota ( 1:41.329 + 0.833 26 9. Alonso Renault ( 1:41.385 + 0.889 31 10. Rosberg Williams-Toyota ( 1:41.706 + 1.210 22 11. Barrichello Honda ( 1:41.830 + 1.334 27 12. Trulli Toyota ( 1:41.930 + 1.434 27 13. Sutil Force India-Ferrari ( 1:41.951 + 1.455 23 14. Glock Toyota ( 1:42.036 + 1.540 27 15. Piquet Renault ( 1:42.107 + 1.611 32 16. Heidfeld BMW Sauber ( 1:42.453 + 1.957 23 17. Button Honda ( 1:42.460 + 1.964 29 19. Coulthard Red Bull-Renault ( 1:43.075 + 2.579 25 19. Webber Red Bull-Renault ( 1:43.312 + 2.816 23 20. Fisichella Force India-Ferrari ( 1:43.524 + 3.028 24 Sajnos nem tudtam nézni , majd a másodikat nezéem ha tudom Sutil 13 helye nem rossz Na meg a 2 ToroRosso az első 4ben , nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Köszi az infót. Akkor szerintem ez a többinél is izgalmasabb futam lesz, hiszen a pilótáknak még új a pálya. látom te is a Renaultnak szurkolsz Hajrá fiúk! ennyi! Go Renault!Go Alonso! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Fernando Alonso továbbra is bizakodó, hogy csapata a negyedik helyen zárja az évet a konstruktőrök versenyében. A kétszeres bajnok úgy véli, hogy ha a soron következő versenyeken utolérik a Toyotát, sikerülhet. Alonso továbbra is bízik a Renault szakembereiben, így csak később dönt arról, hogy hol fog jövőre versenyezni. "Szeptember végén sem lesz késő eldönteni. A soron következő megmérettetéseken kiderül, hogy milyen lehetőségek rejlenek a Renault-ban. De nem szabad figyelmen kívül hagyni az új szabályokat sem. Emiatt elképzelhető, hogy így vagy úgy, de rosszul döntünk." "2005-ben és 2006-ban komoly sikereket értünk el, így bízom a Renaultban. A negyedik helyért csatázva bebizonyíthatjuk, hogy még mindig erős a csapat. Valószínű, hogy jövőre is maradni fogok. Az elmúlt négy futamon háromszor szereztem pontot, és a Renault is tudja, hogy mire vagyok képes, ha jó az autóm." na majd meglátjuk! go Alonso go Renault! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 érdekes hogy a ferrari a keményen ment jobb időket mint lágyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 a második edzésen lol volt csávó aki bement a pályára a Renault jó lehet ,a bmw viszont nem mutatott eddig sokat. Button nem tudom mit kereset ott,sok esélye nincs szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hol nézitek ti a szabadedzést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 múltkor linkeltek be ide egy netes adót szerűséget ,én pedig egy német adón nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Jah értem.Majd letöltömkössy a tippet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Ezaz Danieels! Szurkoljunk a Renaultnak, remélem most megcsípik a dobogót ,)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Iőmérőket , szabadedzéseket , teszteket általában itt lehet nézni , szonte mindent leadnak http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 gz Massa! örülök neki hogy ővé lett a pole jobban örülök mintha hamilton nyerte volna [nem rasszista de nem csípi a srácot] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 hát az első két szakaszból szorosabb végjátékra számítottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 én is szorosabb csatát vártam ,a két TR gondoltam hogy sok vizet nem kavar majd az első 4 helyben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 FELIPE 1st!!!!!!!Szép volt Massa,szenzációs kör volt!Holnapra jó futamot,Hamilton bakit és Kimi feltámadást! FORZA FERRARI!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Én is ugyanezt kívánom! Forza Ferrari! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts