kimice Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 nane, akkor biztos nem lesznek unalmas futamok ,amúgy komolyan kell az ilyen az f1-be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 csak satot ne! Szerintem Sato nem fog jönni, oda egy fiatal pilóta fog bekerülni talán Buemi vagy kis Senna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 azért lenne nekik jó Sato mert így a Red Bull be tudna törni a japán piacra is ami azért nem kis piac. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 nyomtam pár kört rfactorral valenciában.és sztem nagyon jó pálya ,igaz a kidolgozás nem a legjobb mármint hiányoznak az épületek stb. de a nyomvonal az szinte megegyezik a valósággal, szóval jó ez a pálya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Halihó! Massának eléggé bele kell húznia, ha meg akarja nyerni ezt a szezont. Bár szerintem nem fog neki sikerülni. Többet nem hibázhat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 A Force India megtarthatja Fisichellát és Sutilt 2009-re is A Forma-1 hivatalos honlapja terjedelmes interjút közölt a Force India tulajdonosával, Vijay Mallyával. Az indiai üzletember több témát is érintett, többek közt azt is elhintette, hogy vélhetően a jelenlegi pilótákkal vágnak neki a 2009-es szezonnak is. Mallya nem titkolt szándéka, hogy csapatába indiai pilótát szerződtessen, és a GP2-ben, a Forma-1 előszobájának tartott sorozatban Karun Chandhok egyre jobban is teljesít, ám a jelek szerint egyelőre várni kell az ő bemutatkozására, hiszen a csapattulajdonos elégedett Giancarlo Fisichella és Adrian Sutil teljesítményével is. "Giancarlo tapasztalata felbecsülhetetlen számomra, és Adrian is roppant tehetséges, ráadásul versenyről versenyre fejlődik, egyre meggyőzőbb lesz. Kifejezetten elégedett vagyok velük"- beszélt elismerően pilótáiról az indiai a formula1.com-on. "Nagyszerű a hozzáállásuk, ami nagyban megkönnyíti számunkra, hogy megküzdjünk a kihívásokkal. Szerintem remekül fognak boldogulni a 2009-es autóval, ami biztosan jobb lesz a mostaninál, és nagy meglepetést okozhatunk vele"- tette még hozzá sejtelmesen Mallya. Ha ez a felállás marad, az egyben azt is jelenti, hogy Vitantonio Liuzzi, az indiai gárda jelenlegi tesztpilótája jövőre sem juthat versenyzői szerződéshez, pedig az olasz a képességei alapján talán többre hivatott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én szerintem tartsák meg ezt a pilótapárost , nem lesz ez a Force India egy rossz kiscsapat ... Idő kell még jók lesznek és hát Jordan óta most érzem először bennük , hogy tényleg komolyan gondolják az egésuet ... Midland , Spyker mind csak túlakartak rajta adni ... igaz nem sikerült nekik .... Szal jók lesznek , én nagyon bízom bennük 2009-re öszpontosítanak és tuti jövőre jobbak lesznek és nem lesznek utolsók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Igen ez a pilótapáros elég jó szerintem is! Még az autót kell fejleszteni és akkor eredmény is lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Attól még messze vannak de sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Szerintem sem lesz rossz a Force India, bár én a Renaultnak szurkolok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 A Ferrarinak döntenie kell Massa és Räikkönen közt Hét futammal a 2008-as Forma-1-es szezon vége előtt a Ferrari mindkét versenyzője jó eséllyel pályázik a bajnoki címre, ám egyre többen kritizálják a maranellói istállót amiatt, hogy még nem döntötte el, melyik pilótáját támogatja a hajrában. Az olasz istálló korábbi csapatfőnöke, Cesare Fiorio is úgy véli, a vezetőségnek döntenie kell. "A Ferrarinak most már el kell döntenie, hogy kire tesz fel mindent, Massára vagy Räikkönenre"- kezdte az olasz. "Továbbra is a Ferrarié a leggyorsabb autó, de ezt nem mindig tudják kihasználni, mert hibáznak, és ide a pilóták botlásai is idetartoznak"- folytatta Fiorio, aki azért azt is elismeri, hogy nem könnyű meghozni a döntést. "Egyesek a jelenlegi világbajnokot, Räikkönent tartják esélyesebbnek, mások pedig az idén általában gyorsabb Massát." Már mi is beszámoltunk róla, hogy Gerhard Berger is egy elsőszámú pilóta kiválasztását javasolja a Ferrari vezetőségének. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 ez így a jó. MIért kéne eldönteni. Ha mind a kettő tud nyerni akkor harcoljanak érte. Kettős győzelemnél nincsen szebb dolog. Majd ha már eldölt,hogy valamelyikük nem lehet világbajnok akkor támogassák az erősebbet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
komil Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 segítenétek: keresem a 2007-es brazil nagydíjat. sehol nem találom, köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Capitano Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sziasztok. Massának eléggé bele kell húznia, ha meg akarja nyerni ezt a szezont. Bár szerintem nem fog neki sikerülni. Többet nem hibázhat...Az előző versenyen se ő hibázott, hanem egy egy hibás dugattyúrúd okozta a motor vesztét, ha ez nincs simán megnyeri a versenyt, és most ő vezetné a VB-t teljesen megérdemelten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 segítenétek: keresem a 2007-es brazil nagydíjat. sehol nem találom, köszi előre is Nekem megvan! Sziasztok. Az előző versenyen se ő hibázott, hanem egy egy hibás dugattyúrúd okozta a motor vesztét, ha ez nincs simán megnyeri a versenyt, és most ő vezetné a VB-t teljesen megérdemelten. Ez így van,most nem lehet okolni Massa-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 De a technikai sportok világában (és szinte sehol sem azon kívül sem nem) nincs helye a találgatásoknak, a "mi lenne ha..." kezdetű mondatoknak. Mi lett volna ha Senna nem hal meg ha Schumacher nem vonul vissza, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 hát a ferrari dönthet hogy massa az első számú, csak akkor massa egyedül marad,és egyedül sztem nem olyan erős hogy leverje a meki hamilton párost ,mert hogy kimi nem fogja kihajtani a lelkét csak azért hogy massát támogassa abban én biztos vagyok.bár én amondó vagyok hogy minek csapatsorrend.20-30 éve nem is ismerték ezt a szót.akkor mindenki mindenki ellen volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Szerintem Massa legyen első számú pilóta, megérdemli . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Úgy kellene csinálnia A Ferrarinak ahogy előző évben! Nyílt sisakos mindaddig amíg van esély mind2 pilótának! Még most nem lehet eldönteni fej-fej mellett vannak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 na akkor bele a bulvárba http://www.vezess.hu/forma1/magyar_lannyal_szexelt_kimi/15287/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 a forrást érdemes elolvasni, , a töbit fülüsleges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Capitano Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Úgy kellene csinálnia A Ferrarinak ahogy előző évben! Nyílt sisakos mindaddig amíg van esély mind2 pilótának! Még most nem lehet eldönteni fej-fej mellett vannak!Sztem minnél hamarabb kéne dönteni, mert így egymás elöl is elvehetnek pontokat. Bár személy szerint nekem teljesen mindegy melyik Ferrari pilóta nyeri a VB-t, csak valamelyik nyerje meg. De ha választani kéne Massa-ra szavaznék, idén nagyon mélyről jött fel, és már benne is látni azt a pluszt amit, Raikkönenbe, Alonso-ba, Hamiltonba. Raikkönennel nem vagyok megelégedve, főleg azzal nem, hogy alibizik, már nem olyan harapós mint pár éve, Hockenheimben 30 körig autózgatott Trulli mögött pl, és előfordúlt már többször is, hogy be áll vonatozni. Am nem tudom itt kell-e bemutatkozni vagy van e ilyen, de 1994-óta nézem rendszersséggel a Forma-1-et éas azóta csak Schumacher. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 13 évvel idősebb Webbernél a nője, na az igen Hát a Mercik elég erősek, de bízok a végső Ferrari győzelemben! Forza Ferrari Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sztem minnél hamarabb kéne dönteni, mert így egymás elöl is elvehetnek pontokat. Igen, csakhogy most gondolom nem akarnak rossz döntést hozni! Szoros a VB még azt várják hogy ki húz el jobban a másiktól és utánna már gondolkodatnak hogy mit hogyan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Capitano Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Igen, csakhogy most gondolom nem akarnak rossz döntést hozni! Szoros a VB még azt várják hogy ki húz el jobban a másiktól és utánna már gondolkodatnak hogy mit hogyan! Csak nehogy késő legyen, és Hamilton elhúzzon addigra jobban. 13 évvel idősebb Webbernél a nője, na az igen Ráadásul nem is egy szépségkirálynő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Hát tényleg nem az... , Webber jól tette hogy lefeküdt Ágival... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 David Coulthard hamarosan apai örömök elé néz. Élettársával, Karen Minierrel kisfiút várnak, aki az év végén érkezik. A skót pilóta már eltervezte gyermeke jövőjét. "2028-ban a Ferrarival fog szerződést kötni." Hihi , öreg Davidben egy jós veszett el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 ha olyan "tehetséges" lesz mint az apja akkor kétlem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na akkor bele a bulvárba http://www.vezess.hu/forma1/magyar_lannyal_szexelt_kimi/15287/ :D Jó vicc! Jó hogy nem igaz az egész, de azért érdekes fantáziája van a cikk írójának! Kimi valami modell csajjal jár, ha jól tudom, és hamarosan össze is fognak házasodni, vagy már össze is házasodtak... szal... a kis csajt legfeljebb álmában szexuálta meg Kimi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Már jó rég házasok Jenny-vel. Szánalmasak az ilyen pletykák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts