Daniels Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Jézusom komolyan, szerintem öljük le Vettelt, és tagadjuk ki az egész csapatot a forma 1-ből. Azért mert Vettel a reklámarc. Mellesleg lőjük is le az összeset mert a fiatalabb, tehetségesebb pilótát favorizálják picit jobban. Más kérdés hogy Webber sokkal tapasztaltabb pilóta(bár ez a hétvégi futamon egyáltalán nem látszot....) meg az is egy másik kérdés hogy Webbernek évekig nem volt semmilyen pole poziciója, most meg nemrég még vezette a vb. állást+ Vettelt Schumi fedezte fel, mint tehetség, ez már kétszeresére növeli az értékét.+ Webber hiába volt model, Vettel hosszú hajjal sokkal jobban ideálja volt a hölgyeknek mint Webber. Mióta levágatta azóta meg pont úgy néz ki mint a képregényben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Bernie Ecclestone: meg kell szabadulni a gyenge csapatoktól A 2010-es szezonban három új istálló debütált, Bernie Ecclestone szerint csak kellemetlenséget okoznak, nem jelentenek értéket az F1-nek. A napokban 80 éves F1-főnök a Financial Timesnak félreérthetetlenül elmondta, a sorozatba nem kellenek a gyenge csapatok. A szezonban a spanyol HRT, a malajziai Lotus, és a brit Virgin először indult (a Team USF1 két héttel a szezon előtt lépett vissza), a három csapat rontott az F1-en. "Semmit sem tesznek értünk, csak kellemetlenek. Meg kell szabadulni néhány ilyen nyomoréktól." A HRT autóiban az indiai Karun Chandok és a brazil Bruno Senna is újonc, 14.-nél előbb még nem végeztek, a szezon közben beugró Szakon Jamamoto még ennyit sem tudott. A Lotus két rutinos pilótája, Heikki Kovalainen és Jarno Trulli még nem szerzett pontot az 1994 után visszatérő istállónak. A brit Virgin a brazil Lucas di Grassival és a német Timo Glockkal ugyancsak pont nélküli. Ecclestone csak a Lotusban lát lehetőséget, szerinte érdemes megtartani az F1-ben 2010 után is. index/f1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 az öregnek mégsem jó üzlet a kiscsapatos dolog, szegény... A nézők már az első futamon rájöttek erre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 De nekünk ez így izgalmas. (kis csapatokkal) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Bernie is már nem tudja mit csináljon jó dolgában. Mintha korábban még pont a kis csapatokat támogatta volna, pl régebben a Minardi-t, vagy rosszul emlékszem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Jaaaj gyerekek, nem kell ennyire szidni Ecclestone-t! Kicsit már szenilis, lassan elpatkol, de a haláláig az F1 ura lesz! Massa hajlandó lesz félreállni a hazai futamán! http://www.vezess.hu/forma1/f1_massa_hajlando_lesz_felreallni/27378/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Egy előnye azért van, hogy itt van az öreg, mégpedig az, hogy imádja a Hungaroringet. Jó ebben az a ha jól tudom évi 5 milliárd forint is szerepet játszik, amit elkér, de ettől függetlenül, amíg ő a góré lesz versenyünk. Vettelnek is valami ilyesmit kellene nyilatkoznia, még, ha neki matematikai esélye van egy cseppnyi. Lehet érzi, hogy jövőre nem biztos, hogy ekkora lesz a Red Bull előnye?? Kitudja ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Igen, ezt Niki Lauda és Jos Verstappen is mondta... Lehet, hogy jobban járna a Red Bull és Webber, hogy Vettel támogatná... Mert ha folytatják ezt, akkor nagy esély van arra, hogy egyik Red Bull-os pilóta sem lesz világbajnok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Hát annyiban azért igaza van Bernienek, hogy egy szezon alatt azért meglátszik, hogy melyik újonc csapatban van fantázia és lehetőség, ami jelenleg a Lotus. A Red Bull túl megbízhatatlan volt az idén technikailag, sokszor megállt a vas, elment a fék stb. Kb olyan pechesek mint Massa az elmúlt 2-3 szezonban. Hamilton viszont hasonló helyzetbe kerül lassan, mint Alonso, Button esélyei már szinte csak matematikaiak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Úgy tűnik Brazíliában is Red Bull uralom lesz. Mindkét edzést Vettel nyerte, mögötte Webber és Alonso. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Egy hihetetlen jó karikatúra, az alkotó Neil Davies! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ez a karikatúra nagyon nagy! Köszi, hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 ez mekkora amúgy ezt olvastátok: http://www.vezess.hu/forma1/massat_lecsukhatjak_ha_elengedi_alonsot/27418/ valakinek nagyon bahhatja a csőrét az hogy alonso esetleg újra bajnok lehet. érdekes módon semmilyen más régebbi esetnél nem volt börtönről szó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Hát ez qva jó ez a kép Úgy tűnik Brazíliában is Red Bull uralom lesz. Mindkét edzést Vettel nyerte, mögötte Webber és Alonso. De ez még csak a szabadedzés, nem szabad ebből következtetéseket levonni....a pontokat vasárnap osztják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 ajjajjaj ott a slick érdekes kis időmérő volt. arra nem számítottam hogy ennyire szokatlan figura éri el a polet... massa az nem igazán fogja segíten alonsot ha így megy futamon is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Na, Hülkenberg-től ez nagyon szép volt, mint a Force India tavaly a Belga Nagydíjon. Senki se számított rá, és megcsinálta. Nagyon jót ment, remélem futamon is odateszi magát. Valamint szerződést neki 2011-re! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 ez igen, hulkenberg feladta a leckét webberéknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Júliusra érhet hozzánk a Senna-film Japánban már októberben bemutatták, a napokban érte el Brazíliát, 2011-ben kerül Európába. "A legfontosabb kérdés, hogy a film élethű és méltó-e az emberhez. Igen, az" - fejezte ki véleményét sajátos stílusában Ron Dennis, aki a McLarennél hat évig volt Senna csapatfőnöke. A dokumentumfilm sikere Japánban minden várakozást felülmúlt, már a trailerből látszott, szenzációs lehet. Aki látta, áradozik róla. Az autosport.com szerint a forgalmazó azt tervezi, minden országban F1-nagydíjának időpontjában mutatja be a mozit, a 2011-es Magyar GP július 31-én lesz. "A film félelmetesen jó, sok mindent visszaadott, ami idővel elszürkült. Nagyon különleges nekem, és mindenkinek, aki rajongott Ayrtonért. Aki nem ismerte őt, az is elég jó képet kap róla" - mondta Ayrton Senna unokaöccse, Bruno, aki kisgyerekként szerepel a filmben. f1 hirek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Ez kell, nagyon jó lehet a trailer alapján, itt a pirate-n mikor lesz fent? Minden tiszteletem Hülkenbergé, csak nehogy vmit elrontson azt kiüsse mondjuk Hami-t vagy Webbert, bár véleményem szerint a "nagyon" úgyis bedarálják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristóf XK Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 (edited) azért le a kalapal hülkenberg elöt 1 masodpercet rá vert minden világbajnok éllovasra és kemény volt hogy sutil vagy liuzzi már nem tudom melyik a Q1-ben driftelt egy nagyot a végeredmény 1. Nico Hülkenberg 1:14.470 2. Sebastian Vettel 1:15.519 +1.049 3. Mark Webber 1:15.637 +1.167 4. Lewis Hamilton 1:15.747 +1.277 5. Fernando Alonso 1:15.989 +1.519 6. Rubens Barrichello 1:16.203 +1.733 7. Robert Kubica 1:16.552 +2.082 8. Michael Schumacher 1:16.925 +2.455 9. Felipe Massa 1:17.101 +2.631 10. Vitalij Petrov 1:17.656 +3.18 11. Jenson Button 1:19.288 12. Kamui Kobajasi 1:19.385 13. Nico Rosberg 1:19.486 14. Jaime Alguersuari 1:19.581 15. Nick Heidfeld 1:19.899 16. Vitantonio Liuzzi 1:20.357 17. Timo Glock 1:22.130 18. Jarno Trulli 1:22.250 19. Heikki Kovalainen 1:22.378 20. Sébastien Buem 1:19.847 5 Helyes rajt büntetés 21. Lucas di Grassi 1:22.810 22. Christian Klien 1:23.083 23. Adrian Sutil 1:20.830 5 Helyes rajt büntetés 24. Bruno Senna 1:23.796 forrás:f1hirek.hu Módosította November 7, 2010 Kristóf XK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Picit unalmas futam volt megint. Red Bull behúzta ezt is... Remélem Abu Dabi Alonsoé lesz! Amúgy ki volt az az agyatlan gyökér aki kitalálta ezt a szerencsétlen, logikátlan safety car szabályt? Gratulálok neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Jó volt addig amig hülkenberg nem kezdte fogni alonsot, csúf dolog volt tőle hogy elengedte a red bullokat. A safety car tényleg hüjeség, na meg ott van lekörözzötes szabály is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 elengedte a red bullokat Én ezt azért nem mondanám, Vettel egyszerűen jobbat rajtolt és simán be tudott fordulni a balosba, Webbernek meg nem kellett sokmindent csinálnia mivel Hülkenberg lecsúszott az ideális ívről... Am. elég uncsi futam volt, de hál' istennek csak 1 hetet kell várni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Az év nagy pillanatai a végső küzdelem előtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Köszi, hogy megosztottad ezt a vidit, az Oasis szám speciel tetszett benne! Egyébként nem értek egyet ezzel a heroizálással ami folyik a vidin is és a közvetítések alatt is. Bár ott inkább és többnyire a pánikkeltés jön le számomra, köszi Gyula, ahogy te tudsz üvölteni, úgy senki (hál' istennek). Egyébként pedig várom már az utolsó futamot, majd max a hangot fogom levenni, ha már zavarni fog Gyuszi sikítozása. Ha úgy vesszük, Alonso innen már csak elronthatja, ahogy a Red Bull is, ha hagyja az ölébe hullani a spanyolnak a vb címet. Persze inkább ez, minthogy csapatutasítás, ahogy a nagyfőnökük mondta, még ha most nem is idéztem szó szerint. Érdekes. Remélem izgalmas lesz az utolsó futam akkor is, ha nem szurkolok senkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Jó kis videó, tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 A Forma 1 legnagyobb lúzerei! http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/11/11/a_formula-1_legnagyobb_luzerei/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 na srácok így az utolsó futam közeledtével egy tipp hogy ki lesz a világbajnok? Szerintem és nagyon remélem hogy Alonso. http://sportgeza.hu/forma1/2010/11/04/alonso_vilagbajnok_ha/ Abban az esetben, ha Alonso harmadik, Webber nem szerezhet pontot, fáradt vagyok és lehet azért de azt most nem vágom hogyha Alonso 3.ként ér célba Webber miért ne lehetne 4., egyáltalán mért ne szerezhetne pontot mivel jelenleg Alonso áll elől és ha mögötte ér célba kevesebb pontot kap mint Alo a 3. helyért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Én Vettel drukker vagyok, de sztem Webber lesz a világbajnok :S Valószínüleg elírás történt, esetleg ha Webber harmadik és Alonso nem szerez pontot úgy sztem több értelme van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Massa és Alonso a Ferrari hullámvasútján, nagyon jó videó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts