bono92 Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 Képek a mai hajókázásról: http://f1ferrari.hu/hirek/idomero_edzes_vasarnap_delelott_magyar_ido_szerint_hajnalban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 Ez mekkora : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 11, 2010 Author Share Posted Október 11, 2010 Schumacher nem kapott Rosberggel azonos autót? Michael Schumacher Suzukában idei egyik legjobb teljesítményét nyújtotta: a versenyen végig lendületes, gyakran a McLarenekével megegyező tempót diktált, gyorsabb volt Nico Rosbergnél is, és nem koptatta el a gumikat sem. A német RTL-nek nyilatkozva azonban elejtett egy olyan célzást, hogy a szezon során nem mindig kapott csapattársával azonos technikai támogatást a Mercedestől. "Az autó ezúttal nagyszerűen ment" - ismerte el Schumacher. - "Sajnos nem mondhatom el, hogy az összes versenyen így volt. Gyakran akadtak gondjaink az egyenletes színvonallal, különösen az én autómon, ami kívülről nézve nem volt mindig nyilvánvaló. Csak annyit lehetett látni, hogy lassabb vagyok. Pedig a két autó nem volt mindig egyforma." Bár a felvetés, miszerint a Mercedes épp a hosszú szünet után visszatérő, de mégiscsak hétszeres világbajnok Schumachert szorította volna a háttérbe Rosberg kedvéért, furcsán hangzik, érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta. "Nem tudom cáfolni Michael állítását. Ami az autót illeti, abban igaza van" - mondta a Bildnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 12, 2010 Share Posted Október 12, 2010 Ez a hírek elgondolkodtató és még Norbert Haug sem tagadta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Ugye hogy nem jó másodhegedűsnek lenni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 avagy egyforma autók voltak eddig csak rosbergnek most rosszabbat osztottak... eléggé mentegetőzés szaga van ennek a dolognak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Ugye hogy nem jó másodhegedűsnek lenni... Szerintem senkinek nem jó, de van aki beletörődik és van aki nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 15, 2010 Author Share Posted Október 15, 2010 + megjött az aktuális rész (Los MiniDrivers) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Október 16, 2010 Share Posted Október 16, 2010 F1 - Koreai Nagydíj előzetes (magyar szinkronnal) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 19, 2010 Share Posted Október 19, 2010 Egyet kell, hogy értsek a professzor szavaival Schumacher-rel kapcsolatban - bármennyire is tisztelem azt amit lerakott az asztalra - : "Irreális, túl magas célt tűzött ki. Úgy kellett volna visszajönnie, hogy azt mondja, segít Rosbergnek, az első idényét töltő Mercedesnek vagy épp a barátjának, Ross Brawnnak - neki is könnyebb dolga lett volna így" Teljes cikk: http://www.vezess.hu/forma1/schumacherbol_hianyzott_alazat/27101/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 22, 2010 Author Share Posted Október 22, 2010 Na ilyet is ritkán látni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 Unatkoztak a srácok. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 http://www.vezess.hu/forma1/bordelyokban_laknak_f1_esek/27195/ azért ez se kutya. "kellemes" lehet a környezet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Schumacher vízen jár! Schumacher a tanár! Vettel a tanítvány, csak megbízhatatlan az autó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Bravo Alonso! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 Ennyire izgalmas futamot rég láttam, nagy csoda hogy Hamilton nem esett ki, a Red bullosoknak volt nagy égés, alonso jól összehozta, és msc is megcsillantotta magát, webber és petrov volt a nap vesztese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Izgalmasnak izgalmas volt, csak az a herce-hurca ne lett volna a rajttal kapcsolatban, meg a rengeteg várakozás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Amúgy Vettel motorja eléggé durván megadta magát, lehetett látni hogy köpködi ki az alkatrészeket... Jah, pont mondták Gyuláék hogy Vettelnek ahhoz képest milyen jó kedve van...... otthon biztos betört egy pár falat. Petrov, végre örülünk faterommal is hogy a Petrov srác jó helyen van, erre vágás, egy Renault a falba, fater kérdezi ez ki? Mondom, szerinted?? Hát jóhogy Petrov volt, Kubika nem csinál ilyen dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Petrov igazából szerintem nem rossz, de még kell neki tanulnia bőven, mert sajnos az idén a 10 milliós szponzori pénze nagy része tuti az autói felújítására ment, pedig én még mindig mondom, hogy tehetséges a srác. Pletykálják a Lotus-Renault szerződést, oda eltudnám képzelni, Heikkivel tökéletes párost alkotnának, nem mellesleg egy kis csapatnak se jönne rosszul az a jó pár misi. Ezáltal nagy eséllyel Sutil mehetne a Renault csapatához, amire én már nagyon régóta várok, hogy végre a kedvencem egy versenyképes autóba kerüljön, mert szerintem Kubicával jövőre egy jó autóval nagy versenyeket futhatnak. Reménykedjünk. Sutilt a Renaultba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 csak elég sok esély van arra hogy a rajkönen gyerek kerüljön a renaulthoz nagy bánatomra. mint csapat a renault a kedvenc és jelen állapotban hamiltont, schumit és rajkönent nem látnám ott szívesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristóf XK Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 én most szivesen megnézném schumit a ferrarinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Kubicának adnának egyszer egy nyerő autót, lealázná a mezőnyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Miért van nagy esély arra, hogy Rájkönen a Renaulthoz megy? Szerintem ezek még mindig csak alaptalan pletykák, nem hiszek egyiknek sem, osztom: Sutilt a Renaulthoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 28, 2010 Author Share Posted Október 28, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 De emberek, már több hete hivatalos, hogy Raikönnen nem megy a Renaulthoz!! Nem értem, hogy miért kell ezen még lovagolni.... Sutilt meg megbüntették a Brazil nagydíjra! 5 rajthelyes büntetést kapott a Kobayashi féle akciójáért, plusz megbüntették 10 ezer euróra, mert úgy vezetett végig agresszívan, hogy tudta, rosszak a fékei! Ez azért durva....én biztos h komolyabb büntetést adtam volna neki, nem egy holmi pénzbüntetést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Eddig jutnánk ma szabályok nélkül Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz. "Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma elérhetnénk" - nyilatkozta Newey. A virtuális gép úgy néz ki, mintha egy Forma-1-es autót kereszteztek volna egy Le Mans-i sportautóval. A kocsi adatai: 3 literes motor 1483 lőerővel, 15000-as fordulatszámmal, 400 km/óra feletti végsebesség. A kocsit Sebastian Vettel próbálta ki a játékban, a másik Red Bull-pilóta, Mark Webber nem szerepel a projektben, persze ez már nem meglepő. f1 hirek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Ez nagyon durva! Persze ehhez a pályáknak is fejlődniük kéne nagyon sokat, ami nyilván sokkal lassabb, mint az autók fejlődése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 A kocsit Sebastian Vettel próbálta ki a játékban, a másik Red Bull-pilóta, Mark Webber nem szerepel a projektben, persze ez már nem meglepő. Hát igen, ez már nem meglepő. <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panadol200 Posted Október 30, 2010 Share Posted Október 30, 2010 Webber nem német ez ami alapvetően mássá teszi Őt abban a csapatban szerintem ! Emellett rengetegen tartják azt a véleményt hogy Ő miatta nincs Raikonnen a Red Bulnál ! Az X1 meg maga a tökély le a kalappal Adrian Newey előtt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Állandóan Rai gyerekkel jöttök, komolyan már! Ez nem mai cikk, de ha még nem olvastátok, hát olvassátok Rai fanok és nem fanok: "Már nem keresünk F1-es lehetőségeket" - mondta a finn MTV3-nak. "Kimit jelenleg a ralizás érdekli." http://www.vezess.hu/forma1/r_ikkonen_elfordult_f1/27314/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts