Jaire Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Érdekes időmérő volt Negatívum az Hedifeld .... szerintem pofátlanság az ahogy mutogatott .... De nagyon szoros , mert ha megnézitek az első és az utolsó között 1.8 másodperc a különbség kb , sőt a 18 Fisichella alid 1.3 másodpercet kapott az első etapban , ami nagyon kevés , szal nagyon szoros versenyre számítok Kimitől én is várom a feltámadást! ToroRossok meg valamit nagyon eltaláltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Basszus alig vártam,hogy leteljen ez a három hét, erre ma elfelejtem megnézni az időmérőt. Kiminek valahogy nem megy,nem értem, félek, hogy…de ezt inkább le sem írom. Remélem holnap valamit összehoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 ám elég érdekes hogy még a hétvégén nem volt autóbontás . majd holnap meglátjuk mi lesz, a sc még bekavarhat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szerintem: -Trulli autójába annyi benzin van,hogy 1 kiállásos lesz,vagy eltolt 2 kiállás,mert a 3. etapban nagyon lasú volt,és ő is jött ki legelőször. Vettelt sajnálom,hogy utolsó körében rontott, Kimi meg megint be fog ragadni Kubica mögé,illetve a csúszós részről rajtol.Érdekes verseny lesz,már nagyon várom A linket pedig nagyon köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 grat a spanyoloknak megrendezték az év két legunalmasabb futamát. massa megérdemli,kimi, nemtom hogy milyen motorteljesítményen ment. kimi nagyot hibázott, a boxnál.fejben nincs ott, sztem már félig kinnt van az f1-ből. már megint motorhiba, már sokadik, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Igen, de nekem nagyon nem tetszett,mikor Massa nem angedte el Raikonnent. Hiába hogy végül úgyis elromlott a motorja, de akkor is, simán elengedhete volna,úgysem volt már rá veszélyes... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 gz Massa, hibátlan hétvége szép győzelem! Alonso Nakajima egy balf@sz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Igen, de nekem nagyon nem tetszett,mikor Massa nem angedte el Raikonnent. jah hát nekem se tetszet, dehát versenyben voltak. viszont azt mondja meg vki hogy dollár milliárdokat költeek egy ilyen sportra és ilyen unalmas futamok vannak.nézzetek meg egy 20 évvel ezelötti kocsit és egy mostanit, mindenki láthatja hogy miért nincsenek előzések Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 nézd meg a 20évvel ez elötti technikát meg azt,hogy hány autó volt akkor a pályán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Hát a Ferrarin beszarok komolyan mondom... Jean Todt tavaly még ott volt, idén már ő sem és egyből tiszta káosz ami itt folyik... Nem használnak nyalókát, Raikkönen elnézi a lámpát, Massát belevezetik Sutilba, a motorok meghalnak... Coulthard meg ma is alkotott egyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szép volt Massa! B) B) Gyönyörű versenyzés, nagyszerű siker. Kimi ma is nagyot nem alkotott. HAJRÁ FERRARI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 véégre Massa, gyönyörű versenyzést mutatott be!!! profi munka MASSA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Massa profi volt, a csapat nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Na azért az vicc ,hogy a McLaren ami régebben többször hibásodott meg mint amennyiszer végig bírt egy verseny hétvégét ,az most előlép a megbízhatóság mintaképévé , a Ferrari pedig ami Schumi érában volt hihetelenül megbízható most így "vissza esik" ezen a téren... Szép az a lámpa a boxutcában a ferkánál ,de azért a nyalókás ember még mindig "megbízhatóbb" ,mert azt nem lehet elnézni ... legalábbis ennyire ... habár lehet ,h azért rántotta el a szerelőt mert eleve beragadt az üzemanyag töltő cső (mert mikor újra megállt akkor is alig tudták kirángatni) és normális esetben jókor indult volna ,csak hát így nem kapott zöldet és elizgulta ... mind1 ,a lényegen nem változtat ,ez most nem a Ferrari hétvégéje volt (Massa-t is majdnem kiejtették a boxkiállásnál) ... SPA -ban Raikkönen még feltámadhat ,mert a kedvenc pályája ... Monza meg ugyebár kötelező feladat a Ferrarinak ,szóval azért még nem lehet leírni Kimit sem ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Monza meg ugyebár kötelező feladat a Ferrarinak ,szóval azért még nem lehet leírni Kimit sem ... Attól függetlenül a mclaren brillírozott rajta tavaly is szerk.: 2004-ben nyert utoljára ferrari monzában.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Unalmas futam volt szvsz, Massa szépet ment, teljes mértékben megérdemelte, Kimi rajtja nem volt a legjobb, aztán beragadt megint, na meg a boxutcás jelenet, és a végén még el is füstölt! (nem az ő hévégéje volt a mostani az biztos) Nem baj, van még pár verseny, visszalehet hozni simán a pontokat! (előző évben is így volt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 mert eleve beragadt az üzemanyag töltő cső (mert mikor újra megállt akkor is alig tudták kirángatni) Aki utána odament kiszedni annak fingja se volt arról hogy hogy kell kihúzni, csak valamit próbálkozott, aki végül kiszedte az értett hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát nemtom kimi esélyei most nagyon sz@rok,nem lennék meglepve ha massát támogatnák.csak azt nem értem hogy mért tankolják időmérőn meg 3 körrel mint massát már vagy 5 futam óta ezt csinálják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Nem hinném hogy az a 3 környi benzin lenne az oka a rossz időmérős szereplésnek és a rossz rajtoknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 mert úristen azért. mert nem azon a 3körön múlik. Többet mehet kint a pályán még van benne 3 gyors kör. Tessék. MIért nem tudja megcsinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Azért tankoltak többet mert úgy számoltak hogy úgy is jó lesz az időmérőn, csak nem jött össze (be is szorult egy időre) így már az egész taktika bukik! (mint tudjuk Kimi könnyű autóval nagyon gyors tud lenni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 3 kör az minimum 2 tized.igazából nem is azzal van a baj hogy időmérőn szar mert régen 5 helyről is lazán lehetett nyerni .hanem azzal van a baj hogy a légáramlatok miatt eccerűen nem tudsz közel kerülni a másikhoz, és mivel nem tudsz közel kerülni, olyan kísérleteket láthatunk mint kúlthárd esete. de mondjuk engem ami tényleg kiakaszt hogy dollármiliárdos üzlet, az egész f1 és nem tudnka kitalálni arra vmit hogy lehessen előzni.idén bevezették a tc hiányt , azt mindenki kijácotta, ez az amit nem kéne hagyni. majd jövőre "állítólag" kevesebb lesz a légáramlat, meg slick gumi majd meglátjuk.mondjuk anno azt sem értettem mért vették ki a slick gumit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 mert úristen azért. mert nem azon a 3körön múlik. Többet mehet kint a pályán még van benne 3 gyors kör. Tessék. MIért nem tudja megcsinálni? azért mert , a ferrari nem hagyja azért. de ott vmi nagyon nincs rendben a ferrarinál,már éveleje óta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 aha aha te raikkonen védőügyvédje vagy,hogy mindig mentegetőzöl?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 én kiminek szurkolok, de arra azért kiváncsi lennék hogy az elmúlt 2 évben hányszor hagyták beleszólni a taktikába, mert eléggé érdekes hogy mindig ugyanazon taktikával vannak massával.1-2-3 kör eltéréssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Emlékezz vissza kimice sokszor bejött már a Ferrarinak ez a taktika! Meg Kimi a Mclaren-es időkbe is mindíg többet kapott általában mint a többiek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát igen a jó öreg meki,vhogy ott jobban ment neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szerinted Hamilton hányszor szólt bele a taktikába? Mert szerintem egyszer se. Csak megmondják neki hogy mit csináljon és meg is csinálja. Raikkönennek is megmondják, csak képtelen teljesíteni. Gondolom Massa se szól bele a taktikába. A Ferrarinál az utolsó pilóta az Schumacher lehetett aki beleszólhatott a taktikába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 nono.emlékszem amikor 2006-ban éjfélig tanácskoztak kimivel együtt, hogy mi is legyen a taktika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Felipeeeeee szép győzelem,eléggé gyér Ferrari teljesítmény a boxban...Kiminek most ment el a VB szvsz tehát Massa lesz a VB,Hamiltont megint elverte Felipe szerencsére Forza Ferrari --> Kimitől többet vártam de h még a motor is elfüstöl..hát PECH! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts