a_grave_man Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Riply Zsuzsa a Ferrari boxában? Ejjjjjhaaaaaaaaaaa vajon kihez ment? szerk.: Hami bal első defekt, de rossz kíváncsi lettem volna pedig, hogy e nélkül mire lett volna képes Massával szemben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 jajj de sajnálom Hamiltont...áááááá GO FELIPE!!!!!! GO HEIKKI!!! FORZA FERRARI!!!!! Nice Work Glock! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Glock is jól megy, és Piquet-tel is meg vagyok elégedve! Kimi eddig nem sokat villant, igaz szépen megfogta a keresztbeállását! Forza Ferrari! szerk.: és rászóltam Kimire, ezaz, csak így tovább! szerk. 2.: már csak Gyula kímélne meg az üvöltözéseitől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Akkor képzeld el a Palikot xDD GO KIMI!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
retry Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 hoppá massa kiesett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Mért pont Massa? :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 EZT NEM HISZEM EL!!!!!!! Szép volt Heikki de nem így..Kimi 3. jó Glock 2. remek,Massa peches Ez nem igaz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ez asztán a fantasztikus verseny volt. Főleg, hogy Kovaleinen 1. győzelme lett. Szegény Hamilton defektje pont a 2. kanyarban. Még jó, hogy tudott potokat szerezni. A második legnagyobb gratula Glock-nak jár És a két Renault egymás után ért célba. , ugynúgy ahogy a két Finn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 de wáááááááááááá ilyen nincs... örülhet a szutyok hamilton azért yo futam volt, kár h ez lett a vége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Nah most szidja valaki vki Massa-t,szétütöm esküszöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Aki személyesen ott volt az feltölthetne képeket / videókat. Thanx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Így van szétverem aki vmi rosszat mondd. EGYÉRTELMŰ, HOGY EZ MASSA FUTAMA VOLT!!!! Remélem Szingapúrban jön a Ferrari 1-2, aztán jönnek az előzetesen Ferrarinak vélt pályák és Ferrari 1-2 lesz a vébé végén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Így van!!! Kova-nak örülök mer kedvelem de ne így nyerjen! Go Felipe & Kimi!!!! a vb 1-2 meglesz!!!!!! (Majd jön Kimice oltani..remélem nem!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 de szegény Massa, kajak sokkolva vok...szarrá verte a mezőnyt, Hamilton ha defektet kap ha nem akkor is ellett volna verve... Hajrá Ferrari Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ekkora pechet... Ráadásul úgy, hogy az övé volt a futam az első körtől kezdve Nagyon sajnálom Már kezdtem örülni, hogy nem mindig van Hamiltonnak szerencséje... Hát dehogy nincs... A dobogó 3 helyezettjéből 2 nem érdemli meg, hogy ott legyen azon a helyen... ((( Egyedül Glock ment úgy, ahogy kellett, ő meg tudta volna fogni Kovalainent... 1 mp-t kapott körönként Hamiltontól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 KOVALAINEN GYŐZÖTT, de a nap hőse glock volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Kimi a maxot kihozta a 7végéből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 grat a Renaultnak, nagy verseny volt HAJRÁ RENAULT!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 tudom most lefogtok köpni, de nem érdekel. massa megérdemelte volna a futamot mert glock mellett ő volt a legjobb. viszont kimi versenytempója sztem még mindig a legjobb,bár most mákja volt,idén elöször. viszont a kiesések nélkül nagyon unalmas futamunk volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Jaja,jók voltak..én meg nagyon csalódott vagyok..Massa-t nem nézném most meg.. Csak hogy kis jókedvet hozzak nektek: Nagyon beteg xDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Hali! izgalmas futam volt kova nagy mázlista,glock jól ment viszont szerintem ha massa nem esik ki akkor megelőzte volna kimi. Massa ezt benézte,előfordul sajnos. Hamilton nem volt szerencsés de jobban jött ki a helyzetből. Kimi az elején semmit sme csinált utána meg hozta az igazi kimit(sajnos elég későn). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 juninho, jó az a kép amúgy ez fake, vagy igazi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Igazi sztem bár jobban megnézve sztem összevágták xD de akkoris lol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 A dobogó 3 helyezettjéből 2 nem érdemli meg, hogy ott legyen azon a helyen... Ez hülyeség ... Lehet ,h Kova nem csinált semmit csak autókázott ,de azért nem is hibázott ... Massa jobban megérdemelte volna a győzelmet ,de hát ez van ... Kimi meg megérdemelte a 3. helyet azzal a teljesítményével amit a verseny vége fele produkált ,és a leggyorsabb kört is ő futotta , szóval nincs ezzel gond ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Sztem is Kimi beelözte volna Glockot, ha Massa nem esik ki...de ettől függetlenül Glock nagyon jol ment Massat naon sajnálom, most naon megérdemelte volna... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szegény srác...naon sajnálom most! Go Ferrari,Kimi & Massa továbbrais! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Sztem is Kimi beelözte volna Glockot, ha Massa nem esik ki...de ettől függetlenül Glock nagyon jol ment Massat naon sajnálom, most naon megérdemelte volna... :S nem hiszem hogy megelőzte volna,itt nem lehet előzni,csak ha a másik hibázik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 ÁÁÁÁáá ez nem igaz, nagyon szomorú és ideges voltam... :( Rajtnál mindenki felállt a székéből, én is állok, nyomom a sorozatképet, látom hogy Massa állva hagyta Heikkit, nézek a kivetítőre (közben az ujjammal csináltam még 3 képet) és örjöngök hogy Massa milyet rajtolt, remegett a kezem úgy örültem. Nagyon elverte a rajtnál a két McLarent. Az előttünk ülő Lewis inges drukkereknek le is konyult a szájuk. Hamiltonnak megint elképesztő nagy szerencséje volt ma. Szóval defekt után visszajön 6-nak aztán Massa 3 körrel a vége előtt kiesik, ez nem más mint szerencse. Ilyen a világon nincs..... Na mindjárt feldobok néhány képet a mai napról, ma már rutinosabb voltam és a fényképezőt az autó haladásával együtt mozgattam, így nem mosódtak el. Danieels, 5 megapixeles Panasonicom van sima sport móddal, ami a BMW-s utánpótlás betétfutamnál még simán szuperál, az F1-nél már lószart sem ér Ja és egy ilyen futam után ahol Raikkönen semmit nem nyújtott Massa pedig brillírozott senki ne mondja hogy Massa nem érett meg egy VB címre!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 szerintem akinek eddig is ez volt a véleménye az egy "jó" futam után nem változtat rajta... tény hogy szépen ment massa az elején aztán meg tartotta a tempót,kimi meg az elején nem csinált semmit aztán felpörgött de szerencsés is volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Bocs a méretükért de nincs kedvem átméretezni meg rontani a minőségen GP2-ről el is felejtettem képeket csinálni, úgyhogy csak a Porscheról meg az F1ről meg a pályáról vannak. Végülis 108 képet csináltam összesen de annyit nem is akarok feltölteni, meg egy pilóta többször is le van kapva, ezek a jobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts