Crunker Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 kit érdekel most 2006 az egy esős futam volt esős edzéssel, 2008 van Massa Q2 rekord. Ennyi. szerk.: szaros kangaroo tv. Örülnél ha te is kint ülhetnél a Super Goldon és végre láthatnád élőben az F1-et és nem arra hivatkoznál amiit egy hozzám közzel álló személy vesz fel,mert az csak egy riport mi tudod te,hogy mi van a kuliszák mögött. Semmit nem tudsz kivéve amit látsz a tv-ben. Ja és a Kangaroo TV tényleg szaros volt már valaha a kezedben?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 na már megint vita van... amúgy sumi a versenyen futotta azt a kört ? mert a képen a verseny dátuma áll.... nem is tudtam hogy az időmérőben elért eredménye is számíthat lap record-nak....én mindig azt hittem hogy csak a versenyen futott számíthat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 akkor most massa hogy futott volna lap recordot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Te kimice te nem tudsz olvasni???! Azt írtuk hogy Massa a mai napon a Q2-ben új pályacsúcsot futott megdöntve ezzel a 2004-es Schumacher féle rekordot!!!! Te meg itt mutogatod a 2006-os táblázatot....... ááááááááááááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 kit érdekel most 2006 az egy esős futam volt esős edzéssel, 2008 van Massa Q2 rekord. Ennyi. szerk.: szaros kangaroo tv. Örülnél ha te is kint ülhetnél a Super Goldon és végre láthatnád élőben az F1-et és nem arra hivatkoznál amiit egy hozzám közzel álló személy vesz fel,mert az csak egy riport mi tudod te,hogy mi van a kuliszák mögött. Semmit nem tudsz kivéve amit látsz a tv-ben. Ja és a Kangaroo TV tényleg szaros volt már valaha a kezedben?? igazad van, super goldon még nem voltam kint ,nem lehet mindenki a gold tribunon, mert nem mindenkinek telik arra,és szaros kangoru tv-t csak poénból írtam, ott van az xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Te kimice te nem tudsz olvasni???! Azt írtuk hogy Massa a mai napon a Q2-ben új pályacsúcsot futott megdöntve ezzel a 2004-es Schumacher féle rekordot!!!! Te meg itt mutogatod a 2006-os táblázatot....... ááááááááááááá már írtam hogy tévedtem ,mert a 2006-os 18.8-as kört nem minősítették annak mert kapott 2 seces büntit, és el is ismerem hogy tévedtem én legalább bevallom, de attól még 18.8 volt a valaha leggyorsabb kör és igen massaé a hivatalos körrekord Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 mert nem mindenkinek telik arra Hát az RTL Klubnak valóban megterhelő kiadás volt ez a néhány super gold jegy, úristen most csődbe fognak menni? csak poénból írtam Tényleg jó poén volt, majdnem ledőltem a székről. de attól még 18.8 volt a valaha leggyorsabb kör Ami nem hivatalos az nem számít, én meg 1.10.873 alatt körbefutottam a pályán, csak aztán büntit kaptam ezért nem lett pályacsúcs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Hát az RTL Klubnak valóban megterhelő kiadás volt ez a néhány super gold jegy, úristen most csődbe fognak menni? Tényleg jó poén volt, majdnem ledőltem a székről. én magamra értettem hogy nem mindenkinek telik,már megint csak kiforgatjátok a szavaimat,folyton ezt csinájátok.nem unalmas kicsit? Schumacher a büntit még az időmérő elött kapta,látszik hogy csak a statisztikát nézed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Inkább az az unalmas, hogy ha Massa elér egy bármilyen jó eredményt akkor rögtön megpróbálsz rácáfolni és felhozol olyan "érveket" meg dolgokat amik nincsenek is, és emiatt órákon át kell veled veszekedni mire felfogod hogy Massa tényleg nagyot ment. Ez az unalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 vitáztam én ma azon hogy massa ma jól ment?nem, csak a pályacsúcsal néztem be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 kimice te egy mekkora ------ vagy... Szánalmas... FORZA FERRARI, FORZA FELIPE MASSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 te sem vagy jobb,kedves barátom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 FORZA FERRARI, Ma ezt kiabált mögöttünk néhány sorral, aztán elkezdték kiabálni,hogy Lewis Bananas Lewis Bananas és ahogy látták,hogy röhögünk rajta hangosabban nyomták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 amúgy crunker csináltál képeket?,mert megoszthatnád velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 én csak gp2-ről csináltam Gospel csinált az F1-ről,de hát a Canon ixus 40 nem nagyon bírja lekapni élesben ezeket a kocsiakt se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 gospel?,te nem akarsz képeket felrakni?plíz amúgy mi lett a gp2 időmérőjének végeredménye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 GP2-nek az első futama volt amit di Grassi nyert Zuber és Senna elött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 jah tényleg már szombat van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Mindegyik kép elmosódott. Lent a szalagkorlátnál mászkáltak elég izmos objektívekkel, kölcsön kellett volna kérni a gépüket néhány kép erejéig Egyébként csináltam ~75 képet, Porsche, F1, GP2, de nem igazán tudtunk más helyre menni meg el is mosódtak. A GP2-es futam nagyon jó volt, nagyon izgalmas volt végig. Ezek jobban sikerültek meg 70 képet nem akarok feldobni, de holnap majd ahogy az akku bírja olyan 150 képet akarok csinálni, annyiból csak lesz néhány jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 szép képek,ahogy elnézem a sok marha az f1 után hazament,amúgy ti eggyütt mentetek mármint gospel és crunker? menniybe került ez a 3 napos ceremónia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Kimice, ha szerinted sz@r képek, csinálj jobbat! Kösz Gospel (szerintem jók), elkaptál egy Ferrari-t is, minden tiszteletem a tiéd! Jó benneteket olvasni! Ti állandóan vitatkoztok! Én nem tudom mit csinálnék nélkületek srácok, de szívesen kipróbálnám! Forza Ferrari! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szép képek Gospel, köszi! HAJRÁ FERRARI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Kimice, ha szerinted sz@r képek, csinálj jobbat! ember,tudsz olvasni?, mert ha nem akkor olvasd el mégegyszer, és ne kötekedjél <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Hali! Gospel, nem is mosódtak el annyira, a Ferraris kép is egész jó lett! Am. beállítottátok a gépet? Mert minden digitális fényképezőn van olyan hogy Sport mód. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 csak a célegyenesben kicsit gyorsan mennek a kocsik, ahol a sport mód sz*rt se ér... Szerk: na jó több százezres, milliós gépeknél azért ér valamit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 pl. egy 8,1 megapixeles, Nikon manuálisan állítható fókuszpontú és szuper sport móddal, hidd el hogy le tudja kapni! mellesleg ez a Nikon még egy hónapja a média márktba 88ezer forint volt. bocs az offért! Úgy látom Pesten jó idő van. nem lesz esős futam... remélem azért a rajt izgalmas lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Na, ma van a nagy nap. Én személy szerint a Renaultnak szurkolok, bár sajnos ebben az évben gyengélkedik a gép... Hajrá Renault! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ma sima McLaren 1-2 lesz,Massá a 3. hely Kimi meg a 4.helyig jön előre max,sajnos nem sok jót jósolok régi kedvencemnek a Ferrarinak..ezt a 7végét vitte a Merci..de azé reménykedek 1 jó helyezésben! Forza Ferrari! Go Kimi & Massa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 ember,tudsz olvasni?, mert ha nem akkor olvasd el mégegyszer, és ne kötekedjél <_< Bocs, sok volt a whiskey! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már a második reklámot nyomatják be, nem vagyok ideges! Jó kis rajt volt, csak így tovább Massa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Hát eddig benéztem mer Massa remekül rajtolt,Kiminek ma sem megy...GO FELIPE!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts