Rich Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Üdv. Nekem egy Acer Aspire 3100-as alaplapon egy Mobile AMD Sempron 3500+ 1,8 GHz-es proci van. ( csatlakozás:Socket M2/S1G1). A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ebbe a gépbe egy erősebb procit tenni és ha igen, akkor milyet. Egy dupla magosat elvinne a gép? Előre is kösz a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Szerintem nézzed meg a többi 3100-as noti felszereltségét. Biztos van közte turion proci-s is és valószínűleg, ami abba jó, a tiédbe is jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted Június 11, 2008 Author Share Posted Június 11, 2008 Igen nézegettem őket, meg azt is hogy milyen procinak van ilyen csatlakozása. Találtam turiont. Azok milyenek? Nagyon nem vagyok otthon az AMD cuccokba. Eddig mindig Intelesek voltak nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Ez érdekelne engem is. Nekem egy Mobile AMD Sempron 3300+ 2,0 GHz-es proci van. Gondolom ami a tiédbe jó, az kompatibilis az enyémmel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Az én Fujitsumban 1.6-os van Gondoltam már cserére én is, de mindig azt hallom, hogy laptop procik nagyon drágák, nem érik meg. Igaz ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts