Rizzsa Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Tehát ez már egy régi problémám hogy a cpu használat akkor is ha nemcsinálok semmit általában 100 % és akkörül ujratelepítettem a gépet felraktam alaplap , hangkártya stb drivert végül a vga drivert ujrainditottam telepités után a gépet és 100% körül mozgott a cpuhasználat és az a vicces hogy semmi nem használja aztán feldobtam a legujabb ati drivert ugyan az a stájsz pedig a rendszer üresjárat is 93% körül van és mivel 100% nál van a cpuhasználat nemlehet se játszani se msn ezni se semmi ja és hiába kapcsolom ki az automatikus frissitéseket (kerülném a szervizet mert nyáron ugyis uj gépet tervezek) konfig: Amd athlon 64 3000+ proci 1 giga ram ati hd 2600 pro vidikártya asus a8r-mvp alaplap 500 gb samsung vinyo (u.i.: a vinyo megvan karcolva egy picikét a szerelö megkarcolta) remélem tudtok segiteni nagy probléma oldodna meg ezzel thx elöre is uj fejlemény : ujratelepitettem a gépet (még1x) és most az ati driverrel kezdtem a telepitést most jó volt utána az alaplapét az is jó volt aztán a hangkártyát és ott már nemm volt jo tehát felszökött a cpuhasználat probáltam letörölni meg reinstall de nemlett jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Tölts le egy régebbi vagy újabb alaplap / hangkártya drivert. Lényeg, hogy más verzió legyen. Jobbat nem tudok kitalálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyilkos007 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Nálam is volt ilyen. Nekem egy vírus csinálta. De neked nem hiszem, hogy vírus csinálja mert én arra lettem figyelmes, hogy egy ismeretlen folyamat futót. A rendszer üresjárat az jó, alap. Az Explorer is jó. Szóval nem tudom mi csinálja/csinálta. Ha bárkinek is ilyen van egyet tudok tanácsolni, minél több vírusirtóval ellenőrizze, ne egyszerre mert elkaphatják egymást vagy összeomlik a rendszer. Ha nincs vírus próbálják meg egy másik Xp vagy Vistával. Ha így se jó akkor a hardvereknél kell keresni. Azért a hardvert hagytam utoljára mert ha annak van baja és nincs pótalkatrész akkor lehet rá pénz áldozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupernova Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Akár hardver hiba is lehet. Nincs túlmelegedésed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts