Tiger1 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem egy filmet ( http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5909077 ), és VHS Rip miatt a minősége nem a legjobb. Lehet ezen valamivel javítani? Az Rtl Klubon, TV2-n amikor adták, a minősége normális volt. Szóval milyen progival lehet javítani a kép minőségén? Előre is köszi a válszt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 hát elvileg ez lehetetlen. de ha mégis lehetséges lenne, akkor vki megírhatná, hogyan is lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panderson Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Pontosan mire vagy kíváncsi? Zajos? Dupla árnyékok vannak? Tölts fel egy képet ide hogy hogy néz ki amit el akarsz tűntetni, mert így vaktában lövöldözés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger1 Posted Június 8, 2008 Author Share Posted Június 8, 2008 Itt van egy sample http://rapidshare.com/files/111279178/sample.avi , és egy kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panderson Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Szia, szerintem próbáld ki rajta a Neat Video nevű filtert. 1. kép: Neat Video 2.0 alap beállításokon, de még 1 napja van meg és a user manual szerint brutálisan jó, érdemes nézni a PDF-jét 2. kép: Neat Video + beépített VirtualDub "sharpen" filtere 16-os értéken és első helyen, Neat csak utána van a listában 3. kép: csak a sharpen filter Ezenfelül a Neat Video-nak is van sharpen filtere de még nem jutottam el hozzá Ilyenre gondoltál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparhawk Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Az lehetséges valahogy, hogy van egy video, aminek lerontották a minőségét eléggé (akad a kép, nagyon pixeles és csúnya is), azt valahogy visszajavítsuk arra a szintre, ahol volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts