Hansy Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Gy. Etel Tisztelt Kapitányság Három hete vettem nagyon olcsón egy disznót egy roma származású személytől. Sajnos mivel egy panel lakás 8. emeletén élek a disznót le kell vágnom, tovább nem tarthatom a lakásban. Azonban a szembe szomszédom azt állítja, hogy a hobby-malacként tartott disznót levágni panellakásban az már állatkínzás bűncselekménye. (pedig már tarját is ígértem neki a hallgatásáért.) Kérem segítsenek legális megoldást találni, mert kivágom a disznót az ablakon. Jah, és a szomszédhoz minden kedden jár egy magas néger srác, aki szerintem fűvezik, mert nagyon bizonytalan a járása. Róla annyit tudok még, hogy Zoltán Erikás kulcstartója van. Sajnos jobban nem mert megfigyelni mert nagyon bizalmatlan fekete szeme van. K. Károly Kb. 1 éve az ex élettársammal felvettem egy 1,5 órás szeretkezésünket és eladtam egy fizetős olasz szexoldalnak a neten. Most, hogy bosszút álljon rajtam követeli rajtam a pénz ráeső részét, és azzal fenyeget, hogy feljelent mert megsértettem a szerzői jogait. A teljeség kedvéért elmondom, hogy közben néha énekelt is. Kérem segítsenek, mostantól félnem kell Ezek valós bejegyzések,nem úgy lettek kitalálva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 lóóól vajon télleg beírtak ijeneket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansy Posted Június 6, 2008 Author Share Posted Június 6, 2008 Ezeket tényleg beírták a vendégkönyvbe,nem úgy lettek kitalálva.Ezeket vagy törlik vagy válaszolnak rá(persze csak az olyanokra amikre lehet) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 nem semmi szövegek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 röhej h milyenek az emberek! "Zoltán Erikás kulcstartója" >> pontos személyleírás!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Ez brutális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Nekem van 1 rendőr főhadnagy ismerősöm! Egyszer betelefonáltak hozzájuk a kapitányságra azzal, hogy Tenk felől F16osok közelednek. Legyenek készenlétben! + volt oyan is, hogy este felé egy öreg néni betelefonált, és azt állította, hogy világító UFO-k kezdik felszedni a sineket a hevesi vasútállomáson. Bent a kapitányságon már tudták, hogy csak a pálymunkások cserélik a sineket az állomáson, akiken láthatósági sárga mellény van. Úgyhogy aggodalomra semmi okuk! Hát igen... Vannak még furcsa emberek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Baz UFO-k síneket szednek fel XD Ez nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Hát ez jó Nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 komoly!! Zoltan erikas kulcstarto, meg az ufos mindent visz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 nagyon király szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 kivágom a disznot az ablakon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Hát igen, alacsony az a bizonyos kerítés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 hobby-malac lol ilyenről még nem is hallottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 hát ezek nagyon kemények Az UFO-k a síneket szedik felfelé :D behaltam rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts