TrueMaster Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Valaki hallott már erről a csodakártyáról, amit állítólag ha betesz az ember a SIM kártya alá, akkor a telefon nem tudja megkülönböztetni hogy milyen kártya van benne, így pl. egy Pannonos teló is simán elfogadja a Vodafonos kártyát. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Vagy hallott már róla valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutworg Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Szerintem ez kamu. nutworg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Nem kamu!!! http://www.usbfever.com/index_eproduct_view.php?products_id=587 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 3, 2008 Author Share Posted Június 3, 2008 Szerintem sem kamu, találtam róla egy ilyen videót: http://www.youtube.com/watch?v=SsyV1LUBprY&feature=related Rendeltem eggyet angliából, elvileg 1-2 héten belül itt lesz, majd kipróbálom és beszámolok róla! De ha valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor írja már meg! Ma jött meg a kis kártya és tényleg MŰKÖDIK!!! Ahogy ráteszed a sim kártyára egyből felismeri a telefon És nincs garanciavesztés!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m888 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Ez nem kamu én ilyen kártyát vettem 5000ft-ért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 25, 2008 Author Share Posted Szeptember 25, 2008 Én is azóta már használom egy telefonnal és tökéletesen működik! Szóval szerintem megéri, jah és + a telefon garanciája még mindig megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 http://mobilarena.hu/teszt/turbosim/mi_is_ez.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 3, 2008 Author Share Posted Október 3, 2008 Ebből is van sok féle, nekem a legegyszerűbb van, amit csak ráteszed a SIM-re és müxik, nem kell semmit programozni semmilyen tudás nem kell hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walaki01 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 A SIM Unlock valóban műxik.A haverom Pannonos Nokiájába tettük bele T-mobilos simmel.Viszont egy gond van vele.A simből ott ahol a sarka le van vágva,le kell vágni egy kb 3 mm-es darabot,mert ott van az unlock mikroprocija és a legtöbb készüléktipusba nem lehet betenni ha a sarkot nem vágjuk le.Egyébként nem régen a Gigatel is árusította 3999 Ft-os áron.Aztán hirtelen eltünt az ajánlatukból. Amúgy ezen a honlapon találtok róla leírást és forgalmazzák is. http://www.gsmdoki.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 18, 2008 Author Share Posted Október 18, 2008 Egyébként ha megnézed a témát épp előtted linkeltek be egy tesztet róla, ahol le is van írva minden még a SIM kivágásról is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walaki01 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Viszont arról egy szó sem esik a tesztben,hogy hol lehet beszerezni. Az általam beírt link viszont az egyik forgalmazó és ott is található egy elég részletes leírás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 19, 2008 Author Share Posted Október 19, 2008 Igen ez igaz. Én Vaterán vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho777 Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 van ilyen a neve TURBO SIM külömböző fajtájuak vannak általában programozhatóak.. Esetleg aki tudna nekem segiteni abban hogyan lehetne egy Toshiba tg01 es telőt szoftveresen függetleniteni, azt hálám élete végéig kisérné, mivel nagyon örülnék neki... aki esetleg tud ilyen infót szolgáltatni az kérm irjon pm et.. köszönöm mindenkinek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts