cccc Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Van Tune Up 2009,O&O defrag,avast-ot használok én 1 év után is pöpec. Tűzfalprogit,kémírtó nem játszik,de még mindig működik. Ha lefagy, akkor újraindítom. Nem mérgelődöm rajta. A office progikon van autó mentés ezért,ha szöveget szerekztek akkor sincs baj. A játék csak játék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szezss Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Eddig rengeteg hülyeséget csinált a windows Xp-és Vistám ,de mostmár windows 7-et használok ami nem csinál ilyeneket. Az Xp fagyott ,a Vista az elején gyors volt és lelassult az SP2-től még lassabb lett,de a win7 az über szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Még mondjuk jól is bírja kb. 6-7 éves már a gépem. Letölteni is csak játékot töltök meg néha programot, Norton vírusirtóm van, hetente tisztítom a rendszert CClenerrel, most vettem bele 1 GB RAM-ot(KingMax),2 hónapja vettem 512 MB-os videókártyát(ATI Radeon 3600) és mégis lefagy a játéknál. Kezdem aszt hinni hogy a gépem el van átkozva. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 nekem jó bazz! XP Daytona Final SP3 2008.nov. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Nekem időnként lefagy, de csak ha játszok. Régebben kékhalálé is volt, de annyit bütyköltem hogy véletlenül sikerült vhol megszabadulni tőle. Rendszertakarítást én is gyakran csinálok, régebben max 1 hónapig bírta, mostanába 3 hónapot bír a windows. Ha Bill Gates addig élne mint a Windows XP... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts