ftamas89 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Várom az ötleteket Írd le az alakod, a színed, az ízed, mindent, ja és azt is hogy mennyi kalóriát tartalmazol. Aztán vegyél rá engem vagy mindenkit hogy bezabáljunk. indul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Tejcsoki vagyok. Mogyoróvajjal töltött. A színem barna, és háromszögalakú vagyok. a csomagolásom légmentesen zár, rásimul a testemre. Az alapszíne szép türkizkék, rózsaszín foltokkal, mintha festékes lenne. EGYÉL MEG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Én limitált szériás vanília ízű Boci Aero! Barna vagyok, és 100 gramm belőlem 152 kJ-t jelent! Finom vagyok, limitált szériás is, és a vanília ízem, nagyon sokáig kényeztetlek! Egyél meg! Nem bánod meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 ALAKOM: tűrkízkék, a borításomon egy radioaktív jel van, 100 kalória sugárzó anyagot tartalmazok ami 1 harapás, EGYÉ MEG VAGY ELVISZ A MAFFIA?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 nincs több hozzáfűznivalóm: egyétek! ui: ilyen tényleg van! (hamarosan jön a csoki ízű ásványvíz is! nem vicc!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Halgassad csak... mi ez ?... nem, az nem lehet... hallod?: a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges... a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges... a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges... a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges... a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges..a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...a tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Az alakom csábító, mint kedvesed halvány fénynél szőtt sziluettje. A színem lángvörös, akár a szerelem. Ízem le sem írható szavakkal, én vagyok neked az ambrózia! Tudtad, hogy növelem a szexuális teljesítőképességet? Egyél meg! Falj föl! Habzsold be mindenem! Kalóriára ne legyen gondod! Ha jól sikerül az éjszaka, úgysem marad rajtad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemtomkivagyok Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 cső, szinem f0sbarna, lepény formám van, mint amikor a lóbol kijön a salakanyag. egy tesco-s szatyorba vagyok belerakva, néhány haverommal...kezdek izzadni, verejtékezek, meg szagom is van már, holnap sztem lejár a szavatosságom de ne érdekeljen, EGYÉL MEG BA(MEG)!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi80 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Én lenni csoki, zaba vagy kapni golyó ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 engem ne egyél meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts