kicsibrigi Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Van pár fekete macsekom... Molly,Bagira és Kormi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Kóbor, Kormos, Macsó, Torkos, Rómeó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D34DLY Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 hurka,kaja,gyere ide,macska:lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Nah mi lett a neve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosi90 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Legyen Sztálin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Rudi csak figyeljetek oda ne nyalja le magáról a csokit vagy Fürer azt majd jó lenne ha megírnád hogy milyen nevett kapott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 rengetek macskám volt és mind küönböző névvel...mindig eltűnnek... aliz.pite.müzli.nitroglicerin.yoda.mustár.blans.peti.fridzsider.pindi.karcsi.pet íció.cirmi.folti.kormi.(a három alap név) most molekula és ozzy van.meg villamos de ő kutya. de következő biztosan perec lesz vagy kifli... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 haveroméknak is van egy fekete macsekuk.. úgy hívják Hópihe :lol: én ajánlom ezt a nevet kitűnő egy fekete macsekhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Én azt a nevet adnám a macskának, hogy siccc és mikor hívod, akkor gyere ide siccc xD Nagyanyáméknak volt egy fekete macskájuk az volt a neve, hogy Fekete Pákó xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 legyen ragnaros. vagy athene. esetleg dohányzacskó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 sztem egy macskának a "Kutya" a legjobb név Írok még 1-2 hülye nevet: Macska, Cica, PIRATECLUB Most ennyit írok, nem akarom túlterhelni az agyam, végén még SYSTEM ERROR áááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 24, 2008 Author Share Posted Június 24, 2008 Na a hétvégén minden kiderül, várok addig amíg meglátom, hátha valami rögtön beugrik róla (nem arra gondolok h Girhes vagy vmi ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
syd.75 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Igazad van. Látni kell ahoz hogy biztosan a megfelelö nevet add neki. Nekem volt pár macskám és csak 1nek a neve körül volt vita a családban. A cicus egy 5 hetes nöstény macsek volt. Én és a párom hoztuk el egy "menhelyröl". Nagyon eleven volt és ez nagyon megtetszet nekem. Mivel egy régi fonott kosárban hoztuk el igy kitaláltam hogy legyen a neve : Szamoca. Otthon a szülök kérdezték hogy mi van a kosárban,mondom Szamóca. Erre csak néznek hogy márciusban honnan szereztünk mi szamocát. Azután megmutatuk az aranyos kis cicát. A szamoca név kb még 2 napig volt meg utánna a család átkeresztelte CIRMI-nek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biftasi Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 mafurki!xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Legyen Kleinklein Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProbithS Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 legyen zseton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edithke Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Esetleg : heee macska! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Július 5, 2008 Author Share Posted Július 5, 2008 Na végülis 2 név közül választottam. Tömpi és Vadóc. Tömpi akkor lett volna ha egy kis nyugodt macsek lenne, aki szép kulturáltan viselkedne, de mivel ez egész nap játszana (éjszaka is), és állandóan a lábujjamat harapdálja, ezért Vadóc lett. Egyébként Hópihének is elneveztem volna, ha engedték volna . Nem értem mi bajuk volt vele, van benne egy kis fehér folt a nyaka alatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pvonnak Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Király! Még csak most olvastam ezt a részt,egyébként szívesen segítettem volna.. Akkor sort kerítetnénk esetleg az én macskuszaimra is? Az egyik szürke csíkos a másik barna.. Thx előre is! Esetleg madárpók név ötletek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Nálunk minden macska cila, vagy cicuka. Ennek következtében ha hívsz egy macskát jön 120. Egyébként szerintem jó név. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
babettka Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Nekem a Zserbó tecccik vagy Áfonya vagy Szamóca estleg a Vacsora születtek kiscicák de csak egyet tartunk meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oylog Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Én a Junior nevet támogatom szerintem az minden macseknak fekszik!xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 a mi macskáink közül az egyik szamóca Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Legyen a neve: Sony Ericsson W580i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majomparádé Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Black Mamba (Fekete Mamba) - Rühes dög - Siccakurvaanyád! - Kormika [Nálam a harmadik tuti befutó lenne] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Kaszás sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Tigris? ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabee99 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Legyan duffy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 háát bakmacska legyen a neve béla minekünk is volt 1 nagy fekete macskánk úgyhívták h béla ki lett herélve aztán olyan szép nagyra megnőtt (nem szalatt ki az úttestre nem hajtotta az ösztöne) hogy az a név nagyon illett hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 legyen a neve csak egyszerűen, MACSKA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts