HULK15 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Nagy és kellemetlen meglepés érné a nőket, ha tudnák, milyen egzotikus és gusztustalan alapanyagokból készül a kedvenc arckrémjük. Kígyóméreg, csiganyálka, cápaikra, méhlepény, emberi sprema - ilyen és ehhez hasonló alapanyagokat is használnak a gyártók a világszerte forgalmazott bőrápoló szerek készítésekor, derült ki a brit Mintel kutatásából. Az amerikai Syence Skin Care Laboratories Skin Venom Memory Cream nevű gyártmánya tartalmaz például kígyómérget, s állítólag ennek köszönhető, hogy a termék a botoxkezeléshez hasonló eredménnyel jár, és csökkenti a ráncokat. Ráadásul nem is olcsó: Nagy-Britanniában egy 50 ml-es tégely 180 fontba (55 ezer forintba) kerül. Kínában olyan krémet árulnak, amely méhnyálkát tartalmaz, Kolumbiában pedig tisztított csiganyálkát tartalmazó termék is van forgalomban. A Dániában kapható testápoló ehhez képest kimondottan gusztusos, hiszen az alapanyaga tehéttej. Norvégiában viszont alapanyagokért az emberi testhez fordulnak; a nevében is bevallottan "spermakrém" legfontosabb alapanyaga az ondófolyadék kristályos kivonata, amely állítólag harmincszor erősebb az E-vitaminnál, és képes gyógyítani a leégést. Az emberek rengeteg bőrápoló termék közül válogathatnak világszerte, nyilván azért keresnek a gyártók egyre bizarrabb, új alapanyagokat, hogy felhívják magukra a vevők figyelmét - vélekedett az eredmény ismeretében Alexandra Richmond, a Mintel vezető szépségipari elemzője. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 na ez azért már durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 guszta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 vicces ennyit a szépség ápolásrol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Az nem semmi! Hála isten én férfiú vagyok és nem kenem magam hasonlókkal! ~Tanki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 "spermakrém" legfontosabb alapanyaga az ondófolyadék kristályos kivonata, amely állítólag harmincszor erősebb az E-vitaminnál, és képes gyógyítani a leégést. Új értelmet kap a "Kend be a hátamat!" mondat a beachen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 elég durvának hangzik ,de ha használnak az alapanyagok és ugye nem 1 az 1-ben azt kapjuk tehát miért ne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Ugyan már, a gyógyszerek akkor miből vannak ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 hopsza még jó, hogy nem használok arckrémet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Haha Én fiu vagyok és használok arckrémet. Guszta hogy más ondoját kenem a pofámra. Ezentul a sajátomat fogom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Nem meglepő a hír számomra. Tudtam mindig is, hogy ilyen kígyómérget meg ilyeneket használnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Na, ezért (is) áldom a Sorsot, hogy férfiúnak születtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 remélem a fogkrémben nincs ien.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 hát ez nem semi....még hogy sokkal jobb a sperma a leégésnél.több az E vitamin....nem semmi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Ugyan már srácok! Úgy csináltok mintha ez vm megleő dolog lenne... a MCDonald's utáni "ki tudja mit keverünk a húsba csak dobjuk terítékre"-hez képest, ez már csak hab a tortán... Ki tudja mit eszünk, mit kenünk magunkra, és mit viselünk! Titok az egész...de sztem addig jó XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Norvégiában viszont alapanyagokért az emberi testhez fordulnak; a nevében is bevallottan "spermakrém" legfontosabb alapanyaga az ondófolyadék kristályos kivonata na ezt nemértem.. az arckrém gyárba a bérmunkások napi 8 órába "gyártják" az anyagot vagy mih? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 jah es ezert szepek a csajok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyson Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Csiganyálas krémből én már elhasználtam egy dobozzal, USA-ból rendeltem, elvileg jó a pattanásokra de nekem nem segített. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Mindig mondtam, hogy a sperma egészséges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 hát guszta.. mázli, hogy nem kenem magam ilyenekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Az egy dolog, hogy milyen anyagokkal dúsítják a "sz*rt". A Csatornázási Művek (honi és külföldi) ülepítő telepein rengeeg finom zsír keletkezik, amit ilyen - olyan krémekhez használnak fel, többszörös tisztitás után. Elgondolkodott valaki már azon, hogy a szöllőzsírnak, mi öze van a szőllőhöz? Ezen is érdemes elgondolkodni, mert azt direktben a szánkra kenjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nem tom mi ebben a meglepő hallottam csajoktól h a sperma vmien szinten táplálja a bőrt.....na meg ugye a szépségért megkell szenvedni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 hmm, de guszta. De most tényleg, h a francba "állítják elő" azt a sok emberi spermát? Míg nem olvastam végig, h emberi spermát raknak bele, vhogy úgy képzeltem el, h levágnak kutyákat, macskákat, stb állatokat, azokból kiszedik a spermát (már ha van ) aztán a tetemeket tovább küldik a mekinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts