boond Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 (edited) Nah a problémám a következő, ez a rész mindig feldob egy ablakot de kb 1-2 mp-ként akkor is ha rákatintok a "okra " vagy nyugtázom a dolgot. és már kezd nagyon idegesítő lenni.... Nortonal, ad-awarevel átnéztem már a gépet és jelenleg a spy sears & destryer fut... a másik gépen (ahol a probléma is van) most jelenleg a windows/sytem32/rundll(vmivel vna gondja) (de votl már a pl a fire foxal is vagy mással..) azzal a kod injektion résszel tapasztalt már vki ilyen van vmi hasonlot ? szerintetek ha kikapcsolom akkor nem lesz vmi gond? Mert ilyen kod injektálásal(kod injektálás tipusu, behatolási kisérlet) irja a figyelmeztetést vagy mit képet később tudok csak feltenni.... Fontos valaki mindenképp irjon legalább egy irány elvet vagy megoldást ami célra vezető esetleg ha nála is fennált hogy oldotta meg. Várom a komenteket.... Módosította Szeptember 18, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Nyugodtan bejelölheted a "Ne mutasson figyelmeztetést az eseménytípusra" részt. Ettől nem fog a géped bekattanni. Nagy megkönnyebbülés volt a számomra, mire rájöttem erre a funkcióra - eléggé idegesítő volt ..... Szóval nem kell paráznod, mert én is így használom a Keriot a mai napig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Lazlo barátunknak teljesen igaza van,pipáld ki mindkét esetben a figyelmeztetés kikapcsolása ablakot,és akkor a tűzfalad szépen csendben a háttérben végzi a dolgát,nemfog állandó figyelmeztetésekkel zaklatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts