kutyaa Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Hali! Vettem egy Gembrid IS-BR41-es típusú routert. Net Kapcsolat:Adsl 4MB/s ezt szeretném elosztani. Az a gondom hogy csak az egyik gépen van net a másik nincs. Nem értek az egészhez PLS segítsetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Szia ! A másik gépen is állítsd be az Internet Explorert, hogy szélessávon, LAN-on keresztül, Log-olás nélkül csatlakozol. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem volna, hogy a windows mellé felraktam az pensuse 10.3-at. Most használok először linuxot és nem tudom, hogyan kellene beállítani a netkapcsolatot a linux alatt. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan kellene beállítanom. Előreis köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts