dance2008 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 sziasztok!! Fontos kérdésem van,éé nem láttam ilyet sehol ezért bátorkodtam létrehozni egy uj topicot! HA már van valahol akkor természetesen megszüntethetik az illetékesek ,és elnézést na a kérdés: A gépben van 2 vinyó,tele van mindd a kettő,tudok e mégegyet belerakni ugy,hogy ne magába a gépházba legyen ,hanem kivül,mert gondolom be már nem fér el?? megoldható e ez techinkailag?? Mi kell hozzá( a vinyón kivül)? Mert megunzama sok irást és rengeteg dvd- t,igy asszem egyszerübb lenne a tárolása! köszönöm a válaszát annak akinek tapasztalata vagy véleménye van! üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Szia ! Erre valók pl. az USB-HDD-k. Keresd a számtech boltok árlistáin. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance2008 Posted Május 31, 2008 Author Share Posted Május 31, 2008 köszönöm! és szerinted, az jó megoldás az én "problémámra"? mennyire macerás egy ilyen ,lehetnek e vele extra gondok stb stb Mondjuk a felszerelésére is rá kell jönnöm mivel nem vagyok szakember üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Szia ! Én még nem használtam, de szerintem ne félj tőle. Egyébként ha vásárolsz egy ilyet, akkor a csomagjában megvan minden a használatához. http://www.westerndigital.com/en/products/index.asp?cat=8 Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Veszel egy számodra megfelelő vinyót és lehet hozzá külön venni USBd házat is. kb 5k Ha az egybeépített nem tetszik. Ez sztem azért jobb mert ha mondjuk megadja magát a vinyó könnyebb cserélni vagy ha nagyobb vinyó kell stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance2008 Posted Május 31, 2008 Author Share Posted Május 31, 2008 Értem,köszönöm a segitséget!! HDD EXT Western Digital 1TB MyBook World USB2.0/Gigabit LAN mondjuk ez jó?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Szia ! Gondolom hogy jó, de azért a közel 50000Ft-os ár az nem semmi. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance2008 Posted Május 31, 2008 Author Share Posted Május 31, 2008 NA igen ,eddig 64 ezer a rekord érte amit láttam Körbenézek,hátha van kicsit lightosabb árban! Viszont az 1 terra az jól hangzik nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 a háztól függ, lehet, h a gépbe is tudsz még rakni, úgy olcsóbban is megúszod, vedd le az oldalát, és nézd meg, h van-e még benne hely.. ha USB-set veszel a "felszerelésével" nem kell sokat bajlódnod: egy zsinort bedugsz a konektorba, egyet a gépbe, és már másolhatsz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemBen Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 A USB lasabb, mint a SATA... 1TBnél érdemesebb beépíthetőt venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBigman Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 veszel egy szabványos Sata winyót és lehet számtech boltokban sata osztót venni. Azt bekötöd a másik winchester mellé, ugyan ezt árammal is. Azt jónapot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts