lkata Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Nagyon tudatlan vagyok ilyesmiben , de kerlek , ha tudtok adjatok egy kis tanacsot. AZ van hogy ,bar tobszor is ujratelepitettem a windowst es utana egy ket hetig jol is ment minden de aztan a regi problema mindig visszatert. Megpedig: mikor egy futo programot lehuzok vagy leallitok a monitoron marad az arnyeka.Majd egy egy program futasa kozben ,lehet akar egy internetes oldal is egyszeruen lefagy a gep, neha igy is marad es semmire se reagal kenytelen vagyok arrammegszakitassal allitani le a gepet , neha befeketedik a kepernyo es ujra kinyilik s miutan egy parszor igy pislogott megy minden jol de van hogy nem vilagosodik ki ujra es egy par masodperc utan ujra indul a gep. Koszi elore is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Megadnád a pontos configod? Alaplap márka+név,proci, memória, Vga, táp nagysága+márka! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkata Posted Május 30, 2008 Author Share Posted Május 30, 2008 Mint mondtam teljesen tudatlan vagyok az ilyesmiben , csak annyit tudok hogy a RAM 1.25 Gb a hard disc 38.2 gb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Mióta áll fent ez a hiba? Volt valami hardver módosítás, ami után elő jött ez a jelenség (memória bővítés, vga csere)? A memóriára gondolok, hogy ott valami üttközés lehet, és azért fagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Hát én azt mondom néked, hogy mivel "tudatlan" vagy a géphez, ezért bízd rá egy szakemberre (?). De ha mégis megakarod nézni, akkor vedd le a gép oldalát és nézd meg, hogy milyen a videokártya, alaplap stb. Ehhez a művelethez nem kell szét kapni az egész gépet, csak bele kell pillantani. A Chipi által feltett kérdésre meg jó lenne válaszolni, mert ha lett hozzá valamilyen új hardver kapcsolva, akkor az is tehet ilyet. Ha van ilyen (akár egy webkamera) akkor kikapcsolt állapotban távolítsd el, és indisd újra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Mondjuk én is egy szakembert javaslok inkább! Az is jó, ha a user manual (használati utasításokat alaplap, és vga) megnézed, ha megvan, és leírod az alaplap típusát+a vga-t! Szerk: De a táp miatt pedig muszály szétkapni az oldalát a gépnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkata Posted Május 30, 2008 Author Share Posted Május 30, 2008 Igen tenyleg egy szakemberhez fogok fordulni, nem is akarok en hozzaallni es megjavitani.Mondjuk ez azert erdekes lenne Csak azert kerdeztem hogy legalabb egy kis fogalmam legyen hogy mekkora lehet a baj es milyen termeszetu.Volt modositas is a RAM memoria novelese, de meg elotte kezdte ezt a jatszadozasat velem , es mint mar mondtam miutan ujra telepitodik a windows egy darabig beken hagy. ja, es visszaindulaskor olyasmit mond hogy nv4_disp ,lenne a hibas , nem tudom jelent ez valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibbbo Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Én csak annyit mondok: Format/C: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 felesleges a format c ha minden windows telepítéskor le lett formázva..és gondolom h le lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hi ! Szerintem próbáld meg azt, hogy az Eszközkezelőből eltávolítod a VGA kártyát, majd indítsd újra a gépet, csinálj egy töredezettség mentesítést, végül rakd fel a legfrissebb drivert a VGA-hoz, amit az Nvidia honlapján megtalálsz. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Mondjuk én is egy szakembert javaslok inkább! Az is jó, ha a user manual (használati utasításokat alaplap, és vga) megnézed, ha megvan, és leírod az alaplap típusát+a vga-t! Szerk: De a táp miatt pedig muszály szétkapni az oldalát a gépnek! Táp miatt nemfagy le a gép! nekem is beszart a teápom, csak automnatikusan lekapcolt, me leégett volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfg01 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 táp miatt nekem már fagyott le amikor daemon toolst használtam vagy amikor játszottam vagy csk simán kékhalál de vettem egy újjat és azóta jó, sztem gyenge volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Igen tenyleg egy szakemberhez fogok fordulni, nem is akarok en hozzaallni es megjavitani.Mondjuk ez azert erdekes lenne Csak azert kerdeztem hogy legalabb egy kis fogalmam legyen hogy mekkora lehet a baj es milyen termeszetu.Volt modositas is a RAM memoria novelese, de meg elotte kezdte ezt a jatszadozasat velem , es mint mar mondtam miutan ujra telepitodik a windows egy darabig beken hagy. ja, es visszaindulaskor olyasmit mond hogy nv4_disp ,lenne a hibas , nem tudom jelent ez valamit? Telepítsd újra a VGA drivert, nekem is volt ilyen, ez megoldotta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dázi Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 én csak tapasztalatbol mondom VGA probléma lehet driverek nem segitenek akkor lassan csere lesz belöle... én is igy jártam fagyott utána már a netezésnél is legvégül bekapcsolt a gép de no screen volt Xd tehát mielőtt neki látsz vásárolni kérj meg valakit hogy adja kölcsön a kártyáját és teszteld le vele mert nem csak kari lehet hanem ram táp stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBigman Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 szerintem van a gépedben egy dual channel-es és egy sima rammod, annál láttam ilyen problémát. Szakember szerintem ha a ramot említed azonal fogja tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts