Tom624 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Az energiaitalok fő hatóanyaga koffein. Ebből, egyénenként eltérő, de általában 300mg fölötti fogyasztás kézremegést, erős szívdobogást, a fejben vértolulást okoz. A halálos adagja: 5-10 g. Mivel a legtöbb energiaital 32mg koffeint tartalmaz 100ml-enként, és ha egy doboz 0,25literes, azaz 250ml-es, akkor ha megiszol egy dobozzal, azzal kb. 100mg koffeint juttatsz a szervezetedbe. Tehát 3-4 doboz már okozhat szívrohamot az arra érzékenyeknél. 50-100 dobozzal pedig ki is nyírhatod magad. Már ha egyszerre meg tudsz inni ennyit, mert ez 12,5-25 liter energiaitalt jelent! (Ezt inkább ne próbálja ki senki!) Én volt hogy megittam egynap és szinte egymás után két nagy adrenalint ami fél literes (500ml) ezaz együtt 1000ml és ha jól számolok abból kijön 4db 250ml es és azon kívül hogy veréssel sem tudtak volna alvásra kényszeríteni semmi bajom nemvolt tőle Ime az én kérdésem Állítólag a világegyetem végtelen, ezt honnan tudják? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Egy hülye kérdés: Falusi gyerek Budapesten: Mért vannak fölkötve a buszok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laca0614 Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 a macska miért nem borotválkozik?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Ha van felhő, akkor van lehő is? Mikor tudom meg,hogy elfogyott a láthatatlan tintám? Ha az ötödik a második, akkor hányadik az első? Élsz még? Igen és mivan, tehát mivan? Hol tanulhatok tovább, ha kijártam a világegyetemet? Várom a válaszokat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Ha van felhő akkor van lehő is? - nincs Mikor tudom meg,hogy elfogyott a láthatatlan tintám? - nem mindegy ha van bent ha nincs akkorsem látod Ha az ötödik a második, akkor hányadik az első? - az első -2ik Élsz még? - igen élek Igen és mivan, tehát mivan? - levegő az van Hol tanulhatok tovább, ha kijártam a világegyetemet? - annyit nemélünk hogy ilyen sokat iskolába járjunk én kérdésem 1.Menjek előtted vagy jössz utánam? 2.Ha mondok valamit, aztán hangsebességgel üldözőbe veszem, mikor érem utol? 3.A semmit hogy lehet csinálni? 4.Mint kívülálló,mi a véleményed az inteligenciáról? 5.Ki fog ezekre válaszolni? Kiváncsi vagyok a válaszokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 1. Menj előttem. 2. Nem éred utol, csak ha egy kicsit gyorsabb vagy. 3. Úgy, hogy nem mozdulsz. 4. Én belülálló vagyok. 5. Mint láthatod, én válaszoltam rájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Kérdéseim: Anyád hogy van? 1macska meg hat kecske az hány disznó? Miért lakok én besnyőn? Miért tört le az előttünk lévő fa ága? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 a szürke miért nem kék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Miért nem jó a számítógépem? (Ha erre valaki válaszol az biztos okosabb mint egy számítógép szerelő, mert azok se tudták :lol: ) Mért nem tudok játszani anélkül hogy le ne fagyna a gépem? Szerk.: A szürke igen is kék, de csak ha nagyon be vagy rúgva, állva és még a színeket is összekevered. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Azért nem jó a géped,mert sz.r! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Na de miért szar?Nekem fémből és műanyagból van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 mert a sz.r a fémek és műanagok keveréke. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonicKitten Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Ha a lomtárból kitörlöm a fájlokat hova tünnek? elszálnak a fejem fölött? Ha két telefont egymásra rakok ruha nélkül mért nem lesz egy kis telefon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 A lomtárból kitörölt fájlok NEM törlődnek el. Ott csücsülnek a hdd-n csak nemlátod őket. És mert a telefonok nem nemzőképesek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Hány méter / óra sebességel húzódik vissza a csiga szeme? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Lehetséges az, hogy mindenki más színt lát a másik emberhez képest? Pl.: úgy, hogy az ami nekem piros, azt a másik az én szememből kéknek látja, de mégis zöldnek hívják azt a színt, mert ha vannak színvakok, akkor az sem biztos hogy mindenki ugyanúgy lát! És honnan tudhatjuk hogy a kutyák tényleg színvakok e? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Miért van az, hogy az árak nagy része 9esre végződik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 hogy azthidd hogy az csak 4ezer forint közbe meg 4999 Rathel: Onnan tudjuk hogy betettek egy ember szemébe egy kuytaszemet és megmondta hogy nem lát színese. Vgay csak egyszerűen megkérdezték a kutyát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoss... Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Merre tolja a hótoló a havat az alagútban? Az alagútba nem esik be a hó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fgaber3 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Mi az a ló lába között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 ha p*nciba fújjod az orrod az akk milyen érzés ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 ha leborotváljuk a majom egész testét (még a fejét is) hogy nézne ki??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanndur Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 miért csíkos a zebra? a halnak van füle? Az állatoknál a hím példány mindig hátulról közelíti meg a nőstényt. Akkor a sünik hogyan párosodnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koreg Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Miért nem finghatok ha a szükség úgy hozza? @kandur:azért csíkos hogy tudja magát álcázni a nagyvárosban is nincs a halnak füle, ha mégis van, jobban álcázza mint a zebra magát a nagyvárosban. A sünik is ugyanúgy párosodnak. Nem hallottál pl embereknél szado-mazo szexről? Naugye. Minden himsüni mazochista. (apropó:ami a mazochistának jó, nekünk rossz. ami nekünk jó az a mazochistának rossz...tehát jó?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goten Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Mi az a mókus? Miről ismerni meg a hülyét? Miért laknak egyes romák putriban? Miért van az hogy amikor wc-n ülsz lelkesedsz az olvasásért miután leszáltál sz*rsz az egész olvasásra? A zebra fekete fehér csíkos vagy fehér fekete csíkokkal? Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo3650 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Miért piros színű a stop tábla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NT3 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Hogy is hívnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Dante-nak hívnak! Kérdezz nehezebbet. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanndur Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 A gilisztának van szeme? A zsiráf eléggé magasan hordja a fejét. Nincs tériszonya? Mi az a miazma? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaisti Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Mér kell a jósnőnél előre jelentkezni? Nem látja előre hogy jövök??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts