remixboy Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 1.Miért eszel, ha úgyis kiszarod? 2.Miért élünk, ha úgyis meghalunk? 3.Miért árulnak cigarettát a benzinkutaknál, amikor ott tilos a dohányzás? 4.Mikor jön a fél 8-as busz? 5.Hogy húzzam le a pottyantós vécét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
audrey. Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Ha a medúzának tényleg áram van azokban a lógós "kezecskéiben" akkor hogy-hogy nem rázza meg a többi vízben lévő élőlényt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Ádám és Éva voltak ugyebár az első 2 ember. Na most mi a leszármazottjai vagyunk. De ha Ádám párosodott Évával, és Éva szült gyerekeket, és azok ugyebár tesók lesznek. Ahhoz, hogy tovább szaporodjanak a tesóknak kell párosodni. De akkor azok a gyerekek akiket a Ádám és Éva gyerekei szültek nem kaptak vérmérgezést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Nem. Különben kihalt volna az emberiség. Erre egyébként már én is gondoltam úgy 10-11 éves koromban. Aztán gimnázium elsőben, mikor irodalomból a Biblia volt a téma, valaki óra közben fel is tette ezt a kérdést. A tanár nem válaszolt, mert rögtön valaki rávágta a következőt: "Mért? Az egér is megb**sza az anyját!" Szóval ebből világos a válasz. Szerencséjük volt vérmérgezés ügyben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Ha az ember piros teát iszik,de fehéret pisil akkor hová megy belőle a szín? xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Lebomlik a szervezetben folyó anyagcserefolyamatok által. Egyébként én attól is sárgát szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Én is valami ilyesmire gondoltam,csak nem tudtam megfogalmazni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Hányas lesz a történelem, matematika és informatika érettségim? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 4, 4, 5. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 hány energiaitalt ihatok meg, hogy ne kapjak szívrohamot ? Az energiaitalok fő hatóanyaga koffein. Ebből, egyénenként eltérő, de általában 300mg fölötti fogyasztás kézremegést, erős szívdobogást, a fejben vértolulást okoz. A halálos adagja: 5-10 g. Mivel a legtöbb energiaital 32mg koffeint tartalmaz 100ml-enként, és ha egy doboz 0,25literes, azaz 250ml-es, akkor ha megiszol egy dobozzal, azzal kb. 100mg koffeint juttatsz a szervezetedbe. Tehát 3-4 doboz már okozhat szívrohamot az arra érzékenyeknél. 50-100 dobozzal pedig ki is nyírhatod magad. Már ha egyszerre meg tudsz inni ennyit, mert ez 12,5-25 liter energiaitalt jelent! (Ezt inkább ne próbálja ki senki!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 gospel kakaós kérdésére: A tejtől is rohansz a slozira? Ha igen akkor valószínű, hogy laktózérzékeny vagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 hülye kérdés kell? te hülye vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 4, 4, 5. Az jó lenne Ma este sört igyak, vagy töményet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doboghaszii Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Hogy teszik a vonatokat a sínekre? Hol csörög ki a 107? Hogy jön be a faxon nekem küldött szöveg a papíron? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-öcsi- Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Aki rendszeresen fűrdik az lusta vakarózni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucky.10 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Miért pont kék az ég? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Hogy teszik a vonatokat a sínekre? Én úgy tudom, hogy ahol gyártják a vonatokat már alapból sínen rakják össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Vagy egyszerűen daruval. Pontosan nem tudom, de ha vonatot, mozdonyt raknék össze és is úgy kezdeném, hogy ráraknám a sínre a kerekeket, aztán haladnék a szereléssel felfelé. Miért pont kék az ég? A fényszóródás miatt. Aki rendszeresen fűrdik az lusta vakarózni? Tulajdonképpen igen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Hol csörög ki a 107? Hogy jön be a faxon nekem küldött szöveg a papíron? Egy diszpécser központban. Elektronikusan, telefonkábelen. Ma este sört igyak, vagy töményet? Szerintem sört. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gery1006 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Írok 1-2-t: MIÉRT van rokkant parkoló a Jégcsarnok előtt? MIÉRT viselnek a "Kamikaze-pilóták" sisakot? MIÉRT nem ütötte agyon azt a két szúnyogot Noé? Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt? MIÉRT nincsen egér ízesítésű macskaeledel? MIÉRT mossuk a törölközőinket; nem abból indulunk ki, hogy tiszták vagyunk mikor használjuk? Lehet válaszolni:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 És a válaszok: Mert nézőnek még mehetnek. Mer nehogy má lefejeljék a pultot érkezés előtt. Állítólag az az állat, ami szúnyogot eszik is kihalt volna, vagy vmi ilyesmi. Ellenpélda, nekem már volt foglalt . Na ezzel megfogtál (nem szó szerint ). Erre volt válasz, mert belepössed a víz, amit letöröltél. Kérdéseim: Mikor nyert Amerika EB-t? Mikor tudom meg, hogy elfogyott a láthatatlan tintám? Merre tolja ki a havat a hókotró az alagútból? Miért rezeg a zsebem? Ha van felhő, akkor van lehő is? Ha az ötödik a második, akkor hányadik az első? Ha Jézust vízbe fojtották volna, akkor most akvárium lenne a templomok tetején? Kérem a válaszokat, majd még írok, csak gyűjtök . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Istent ki teremtette? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Ha nem én,akkor csáknorisz. Az utolsó kannibál mit fog enni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szala95 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Magát xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Ádám és Éva voltak ugyebár az első 2 ember. Na most mi a leszármazottjai vagyunk. De ha Ádám párosodott Évával, és Éva szült gyerekeket, és azok ugyebár tesók lesznek. Ahhoz, hogy tovább szaporodjanak a tesóknak kell párosodni. De akkor azok a gyerekek akiket a Ádám és Éva gyerekei szültek nem kaptak vérmérgezést? <_< 1. 3 gyerekük volt, 2 fiú 1 lány, ajánlom a bibliát(ószövetség) 2. a vatikán bevallotta h helytelenül fogalmazott, és igazából ők ovltak az első keresztény házaspár, és előttük is voltak emberek az édenkertben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Ha az ember piros teát iszik,de fehéret pisil akkor hová megy belőle a szín? xD nem mindig fehéret, általában ez emberenként változó, a bevitt folyadékmennyiségtől függ, pl ha egész nap csak 5 deci teszem azt vizet ittál, akkor sárgát fogsz, bár ez függ a szervezetedtől , de ha megiszol 10 litert fehéret fogsz, h átlátsz rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Istent ki teremtette? a katolikus egyház szerint Isten minden, midnenhol ott van (kísértetiesen hasonlít az Indiai panteon Naraszinhá-jára) meg a satöbbi. a modern tudósok szerint meg a világ keletkezése előtt az antianyag és az anyag küzdöttek egymással, amjd mikor az antianyag kihalt, megtörtént a felszabadult energia hatására az ősrobbanás aztán meg ment minden mint a karikacsapás. sok paptudós szerint pedig Isten volt az "anyag" és a Rossz, az "Ördög" az "antanyag" , majd mikro Isten nyerte az epikális háborút akkor leszáműzte a föld alá a poklot (ezért is alvilág) és a menyországot égig emelte, és a földön megjelentette az életet, szvsz abban hiszel amiben akarsz úgyis meghalsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 kiskoromban mondtam anyunak hogy, ha ne apuval házasodott volna össze akkor én nemlennék, erre aztmondta hogy ugyanúgy lennék. de szerintem az nem én lennék, az más lenne már. vagy én lennék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 nem te lennél, mivel más lenne a DNS-ed, az agyad is más lenne, más lenne a gondolkodásod, a képességed, talán még a fizikumod is, és a felmenőid is. szal az qrvára nem te lennél, csak az anyád kölke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 a halnak miért nincs lába ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts