lazlo Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Sokat nem is érdemes beszélni erről a filmről, egyszerűen meg kell nézni. Az utcai falakra készült alkotásairól híres BLU azzal töltötte az elmúlt telet, hogy hatalmas méretű rajzfilmet készített. Buenos Aires és Baden elhagyatott házainak, gyárainak falára festette az egyes képkockákat, és sok esetben a környezet tárgyait is belevonta az animációs film történetébe. A kész filmet azután remek hanghatásokkal és zenével is ellátták. http://techline.hu/hirek/20080527_rajzfilm.aspx?s=rss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 ez oan MTV style!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 basszus ez nagyon jól meg lett csinálva mennyi idő kellett az elkészítéséhez?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 ez nagyon komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Hogy csinálták? A legjobb rész az amikor, a fehér emberke ellöki a csavaroakt, meg amikor az öltönyös megeszi a papírt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Jó meg biztos soakt dolgoztak vele csak semmi értelme nins. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Szted miért nincs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Nem tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Hát akkor meg? Felesleges volt írnod, itt úgysem tudsz HSZ-t gyűjtögetni mint máshol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Látjátok azért jó dolog ez a falfirka Kibebaott jó lett a vidi! soha az életben nem tudnék ennyire összehozott dolgot megcsinálni ! RESPEKT ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 hát eszméletlen brutális, nemkis munka lehetett..de egy kicsit egyet kell értenem pretty-vel, azt lát bele mindenki amit akar, hisz elég elvont egy "story" volt, de én mégis jobban örültem volna, ha vmi kis története is van de így is lenyűgöző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Ez valami kimondhatatlanul nagy munka, és b@romi jó lett , végig élveztem amíg néztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 HÁt ez nagyon lol de télleg jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Ez nagyon ott van bah ez lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Jó meg biztos soakt dolgoztak vele csak semmi értelme nins. Ez a művészet. Közvetlen értelme nincsen, mivel nem kapsz érte kenyeret a boltban. De mégis gyönyörködtet, elgondolkodtat, megváltoztat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Aztaqrva ez nagyon jó lett de kb 1 hónap mire meg lett csinálva :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Ez tényleg durva :o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiri Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Mennyi idő egy iet meg csinálni? Grat hozzá. Érdekes de jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Eszméletlen, le a kalappal, nagy művész aki a festéseket csinálta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Ez elképesztő!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hát ez nagyon durva, egy kicsit morbid, de egyedi és különleges. Irigylem a tehetségét, a türelmét és az idejét az alkotónak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
95zsolti Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Én gyűlölöm az olyan farfirkákat aminek semmi értelme csak firkál oda egy feliratot azt azt sem tudja hogy mit is jelent!!!! De ehez már tehetség kell!!!!!!!!!! Szval le a kalappal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1r5m4 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hát ez nagyon tetszett nekem Nem kis munka lehetett ezt az utcán megrajzolni kockáról kockára, és még kitalálni a figurákat is Amúgy a stílusa tleg hasonlít az MTV-s reklámokhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Nekem elakadt a lélegzetem, miközben néztem. Ez egyszerűen döbbenetes. Lenyűgöző. RESPECT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Ez nagyon jó!Szeretem az igényes animációs filmeket!Gratulálok nekik, biztos rengeteg munkát igényelhetett ez az egész!Csak így tovább BLU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
opera99 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nagyon komoly. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 igen.Valóban jó lett meg sokkal több értelme/értéke van az ilyen úgymond "festményeknek" mint a graffitniknek De viszont szerintem eléggé úgymond nagyon művészléleklehetett aki csinálta mert elég elvont...tehát evvel azt akarom kifejzeni hogy volt egy oylan rész mint a Matruska vagy milyen babáknál...csak itt kinyitotta a beélt kimászott egy ember...satöbbi ssatöbbi...ez számomra elég furcsa volt...de attól függetlenül remekmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts