merchanies Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Na kiváncsi vagyok hogy az itteniek szerint ki a jobb Schumacher v Senna vagy estleg valki más minden idők legnagyobb pilótája pl. Fangio A legutóbbi F1 racing szavazáson Senna nyert Én 1 voksot adok Schuminak Valyon ki fog nyerni? Schumi Vs Senna Hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 neharagudj, nem leszólni szeretném a topikod, de ez a két úriember nem összehasonlítható...Senna egy legenda, egy zseniális pilóta...ez Schumira is igaz, mégis összehasonlíthatatlanok szerintem...én amióta az eszemet tudom Schumis vagyok, de ilyen esetben döntésképtelen...én nem szavaztam, bocsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 hasonlót akartam írni, szerintem is értelmetlen az összehasonlítás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Schumi-t sosem szerettem . Senna nagy versenyző volt ,de az én kedvencem a Jégember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Schumira voks , de a két ember teljesen más jellem (volt). Egyébként Kimi rajongó vagyok ,haragszom is rá ,irtó nagy balfa.. volt Monaco-ban hétvégén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Senna mert neki nem volt olyan könnyű dolga mint Schuminak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Senna, mert ő neki tényleg az élete ez volt... szegény ott is végezte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Senna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ayrton Senna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Hali ! Számomra ez a két ember jelentette az "autóversenyző" fogalmát ! Nem is akarok választani közülük ! Mindkettő !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 R.I.P. Mr Senna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 A történelem mindkettejüket fogalommá emelte, nem lehet összehasonlítani őket, két különböző egyéniség, de mindketten a Forma-1 királyai! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Csatlakozom a nem szavazókhoz,ugyanis a két szinte legjobb és legkarakteresebb embert választottad ki...láttam Sennát versenyezni,igazi kőkemény pilóta és "esőmenő" volt,akárcsak Schumi...Döntetlen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Ahogy már többen mondták valóban lehetetlen az összehasonlítás ... Mindketten az F1 legnagyobb egyéniségei közé sorolhatók , ezt az eredmények is mutatják és a sport iránti hatalmas imádat Döntetlen! De az én szívem másfelé húúz ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Michael Schumacher Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 kettejük közül Ayrton Senna volt a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Sztem Senna sok olyan dolgot megcsinált amit a Schumacher nem..., ha nem kellet volna eltávoznia sokkal több Idényt nyert volna mint a Schumi ...sztem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Csatlakozom a nem szavazókhoz,ugyanis a két szinte legjobb és legkarakteresebb embert választottad ki...láttam Sennát versenyezni,igazi kőkemény pilóta és "esőmenő" volt,akárcsak Schumi...Döntetlen! Bár már szavaztam, el kell hogy mondjam, La Brujita ezzel mindent elmondott! Egyébként: Jobb? Hogy lehet ilyet mondani? Senna nagyon fiatal volt! Minden rekor legfőbb veszélyeztetője volt Ahogyan Schumi is, más kérdés, hogy volt lehetősége megtenni...Egyszerűen összehasonlíthatatlanok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 de ez a két úriember nem összehasonlítható...Senna egy legenda, egy zseniális pilóta...ez Schumira is igaz, mégis összehasonlíthatatlanok szerintem... Szerintem is. Senna ki tudja hány mi mindenre lett volna még képes ha akkor és ott nem ér neki véget Imolában. :S Nem tudok dönteni, mindkettő a kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmike Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Schumacher Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 michael Schumacher. favourite! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts