B+n+ Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Nem találtam jobb helyett ennek a topiknak ezért idetettem, bár nem annyira humor. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Lustige+uhr.gif Tegye rá mindenki ezt a képet a telefonjára és nézzétek meg mi történik. SE K700-n és D750-en tesztelve. Aki nem szereti a meglepetéseket az olvassa el hogy mi fog történni: A képen amikor lecsukódik az óra, akkor kikapcsolja a telefont, de semmi kárt nem okoz benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ismerem És asszem az összes SE telon müxik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 egy gif hogy tudja kikapcsolni a telót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ilyen nincs, ez tényleg működik! Nem hittem benne, de gondoltam egy próbát megér és láss csodát... Amúgy SE.W810 -em van. Tudja valaki, hogy csinálhat valamit is egy gif-es kép?? Hehe, nagyon tetszik ez nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Nem értem. Egy gif kép hogyan tudja kikapcsolni a telót ? Vagy ha csinálok egy olyan mozgó gifet, ami elhalványul az ki is fogja kapcsolni a telefont ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexed Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 nézz bele jegyzettömbbel. főleg a végébe. ott vannak még infók is beleírva. a lényeg hogy a java kikapcsolókódot is beleírták gondolom így szimplán jegyzettömbbel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 érdekes...jól lehet ezzel szívatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 ezt nekem a multkor mutatata nekem rokonom. hát éénis aligg hittem el. de jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 ezt nem lehet telón tovább küldeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocibá Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Nekem P1i-n nem kapcsol ki. Csak elindul a kép és kiírja,h wasted time Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactor Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 azér sztem kicsit nem igaz, hogy nem tud kárt okozni a telóban. én is azt hittem, megmutattam a telómon pár havernak. utána azt látom h minden játékomból kb. 5 van. nem tok velük jáccani meg törölni se. ugyanez a programokkal is. teljes visszaállítás: mindent törölt, kivétel azokat. csak a szervizbe tuddták kiszedni őket. SE v630i-vel volt ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 ezt eddig még nem ismertem. kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Igen, amit már PC-ken fixáltak, az most telefonon arat. Bármilyen JAVA kódot lefuttathatunk akkor... Tökjó, kiteszel egy BT-s reklámszórót, és tök könnyedén lophatsz adatot. Még jó hogy nem tettem fel a telefonomra (lehet h nokián nem is működik ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts