Creoque Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Előrevetítem pár hete foglalkozom Photoshoppal, minden kritikát, véleményt szívesen fogadok és várok is, hisz abból tanul mindenki! Az első munkák közül egy -tervek szerint ezzel nem fejeződik be a topik élete -: A kép -ha nem reménytelen - tovább lesz fejlesztve, kis tükröződéssel, hajóval. Szóval várom az első véleményeket, legyen jó vagy lehúzós akár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Ha jól tudom ez a PS Top Secret-ből van... de jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 26, 2008 Author Share Posted Május 26, 2008 Így igaz, onnan vettem az ötletet a felirathoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarceeKa Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Sztem jó lett, nekem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 26, 2008 Author Share Posted Május 26, 2008 Thx, jól esik Csináltam egy fantázia-hátteret 1280*1024-ben.. csak úgy. Nekem most ez virít az asztalomon Illetve egy másik WP: És egy horror-kategóriás képet És az EB-n felbuzdulva....: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Ez az utolsó képed az allergiaszezon kellős közepére emlékeztet, nekem is ilyen horrorisztikus szokott lenni a szemem (drótkerítés nélkül persze). Egyébként jók a képeid, csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 16, 2008 Author Share Posted Június 16, 2008 Üdv ismét Az előző hszemben újabb képet találhattok, bár szerintem elég gázul sikerült. A kölykön nem úgy jönnek vissza a "tűz" tükröződései ahogyna azt elképzeltem és szerettem volna. Viszont a "labda" szerintem egész jó lett mile: köszi szépen, jól esett!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nekem a gyerek mögött az a fekete csík nem tetszik :S nem tudod h mi akar lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Hello! Nekem a "horror-kategóriás" kép tettszik a legjobban Az első kettő nagyon jó kezdésnek, arra jók, hogy rájössz, hogy mi mire való, hasznos! Utsó se rossz! Próbálj meg több időt áldozni a képre. Nézz hasonló képeket és próbálj rájönni, hogy mit hogyan lehet! Mindenesetre sok sikert hozzá és grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts