nimtom Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Múlt hónapban világméretű felmérést indított az ENSZ. A felmérésben egy kérdés szerepelt: "Kérem, mondja meg őszinte véleményét arra nézve, hogyan lehetne megoldani az élelmiszer hiányt a világ többi részén?" A felmérés nagy kudarccal végződött: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". - Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén". - Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány". - Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény". - Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás". - Dél-Amerikában nem tudták mit jelent a "kérem". - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". Ui.: nem tudtam, hogy a Humorba rakjam, vagy pedig ide a Hírekbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 ez most vmi poén ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Ez így van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 24, 2008 Author Share Posted Május 24, 2008 Malacka_92 én is úgy kaptam és szerintem ez poénnak idult, de végiggondoltam és rájöttem, hogy ez a valóság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 LOL Főleg az utsó rész (bár az igaz ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Hírnek nem hír de érzem a dolog iróniáját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 tényleg elég irónikus a vége, de van benne olyan is ami tényleg így van, sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 nem csak van olyan , hanem szinte az összes olyan ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Az utolsó állítást az angol tanárom is alátámaszthatná, ugyanis dolgozott Amerikában és mesélte is ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Húúú, millió kösz,már hónapok óta vadásztam erre a viccre (bár annyira nem "vicces") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 ez marha jó...úgyértem, elgondolkodtató! köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Nemtom engem inkább ez egy viccre emlékeztet(remélem tényleg az) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nem rossz. de teljesen igaz, főleg az amerikai része, hogy nem tudják holvan a világ többi része sajnálatos módon tudatlanok...aki már azt mondja hogy Párizsban úgy kb 10 Eifell torony található ...hát LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 grat a modinak, aki ezt a humorba rakta szerintem inkább szomorú, mint vicces, de sajnos így van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 ez valoszinuleg vicc... nem azért mondom, de ennyire senki se buta, csak egy kicsit szarkasztikus vicc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 sajnos ez télleg így van.. főleg az utolsó... http://www.youtube.com/watch?v=23cK1S_m3gY ez bizonyítja sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 25, 2008 Author Share Posted Május 25, 2008 hát igen a csaj még azt se tudja, hogy hol van Európa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 pff. a csaj elkezdi: azt hittem hogy maga európa egy ország O_O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 pulykáról hallottam már... én azon borultam ki a legjobban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 az amerikai gyerekek nem tanulnak földrajzot se szal fogalmuk sincs hogy néz ki európa nc ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Ez nagyon angyon nagyon jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 A szavak biztos megértették, mert különben nem tudták volna egyáltalán megkérdezni. Ha más nyelven mondták el nekik akkor ne csodálkozzanak, ha pedig azon a nyelven szóltak hozzájuk, ami az anyanyelvük, akkor biztos felfogta, hogy mit akart. Ráadásul 1-2 szó hiánya miatt a kérdést még felfoghatja és vmit benyöghet. Vagy elmutogatja neki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Június 23, 2008 Author Share Posted Június 23, 2008 Zeaber nézd ezt a felmérést úgy is fel lehet fogni, mint egy karikatúra, hiszen ha ép ésszel átgondolja az ember a dolgokat, akkor rájön, hogy ez az, még pedig egy olyan, ami a különböző országokban élő emberek hiányosságára illetve a rájuk jellemző tulajdonságra hívja fel a figyelmet. nem kell mindig minden a szó legszorosabb értelmében venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Értem és felfogtam elsőre is. Csak én a "szomorú, de igaz" részt értettem szó szerint, ami miatt ezt leírtam. Az a bizonyos karikatúra nekem is átvillant az agyamon, csak a kommentek alapján gondoltam, hogy ez valós, megtörtént eset és ezért reagáltam ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Június 24, 2008 Author Share Posted Június 24, 2008 Igazad van, hogy a kommentek alapján egy valós történetről van szó, de egyelőre még senki sem tudja 100%-ig biztosan azt, hogy ez csak egy szimpla karikatúra, ami olyan jól sikerült, hogy megfelel a valóságnak szinte teljes mértékben, vagy ez maga a valóság úgy ahogy van. Pl.: karikatúra: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". maga a valóság: - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". (sajnos tényleg vannak ilyen hülye amerikaiak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Az amcsik tudtam, h hülyék,de a többi,jó tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Igazad van, hogy a kommentek alapján egy valós történetről van szó, de egyelőre még senki sem tudja 100%-ig biztosan azt, hogy ez csak egy szimpla karikatúra, ami olyan jól sikerült, hogy megfelel a valóságnak szinte teljes mértékben, vagy ez maga a valóság úgy ahogy van. Pl.: karikatúra: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". maga a valóság: - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". (sajnos tényleg vannak ilyen hülye amerikaiak) Na jah.. Mint aza szöszi aki szerint Európa egy ország.. Amúgy értem a lényegét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 mit ne mondjak be lehetne tenni (ilyen erővel), h a magyar emberek meg nemzeteket itélnek el egy pár ember alapján... Mer pl. magyarországon van egy pár rasszista csöcselék (sajnos a forumon is), de ez alapján nem sok ember itéli el egész magyarorszgáot... de kicsit azért sajnálatos h ienek vagytok... annyira bizonyitjátok az értelmeteket, még is a legprimitivebben nyilvánultok meg, h ha lenéztek egy embert azért mert a népcsoportjűában vannak szerencsétlen emberek... képzelem hányan voltatok eddig amerikában, h ien jol tudtok véleményt alkotni... azon is meglepődnék ha kerültetek volna kontaktusba rendesen amerikai emberekkel... pfff... szánalom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 ebbem van a legnagyobb igazság - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 "Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". Ez ami kiakaszt mit gondolnak magukról az Amerikaik. Szánalom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts