Szipi Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Terepjáró kiállításon jártam.......... 2008. márciusában hetedik alkalommal rendezték meg, az immár hagyományosnak számító Terepjáró kiállítást a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont. A kiállítás egy teljesen egyedülálló rendezvény a hazai autós életben, a látogatóknak egy helyen, egy időben nyílik lehetőség a különböző terepjáró típusok összehasonlítására. Kiállító cégek: HUMMER Magyarország Kft., Ivanics Kft., MO Autocentrum Kft. Hyundai, Porsche Buda, Reálszisztéma Toyota, SsangYong Motor Hungary Kft. A március 3. és 25. közötti kiállításon résztvevő 11 terepjáró „több száz ló” erejével bír. A Porsche Buda autóarzenálja igazi látványosságnak számít: VW TOUAREG, SKODA OCTAVIA SCOUT, SEAT ALTEA FREETRACK. Igazi csemege a SsangYong terepjáró kínálata is, az ACTYON Sports-al és az új KYRON-nal. Egyszerre lehet látni a FORD RANGER-ét a VOLVO XC 70-el. A Reálszisztéma Csoport 3 autóval jelentkezett: a TOYOTA RAV 4-el, az új LEXUS-sal és a Hyundai Santa Fé-vel. A kiállítás különleges vendége a Hummer Magyarország Kft. H3-as modellje, amelynek motorja a legnagyobb a kiállított autók között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Köszönet a képekért Szipi! A Volvo és a Ford különösen megfogott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nekem tetszik a Touareg, de a korábbi típus jobban bejön. Kár hogy Audi Q7-es nem volt... Azért köszi szipi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Lada Niva sehol??!?! milyen hely ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Nekem a Hummer nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 26, 2008 Author Share Posted Május 26, 2008 nagyon szívesen hoztam el nektek. sajna csak ennyi volt kiállítva, és mindegyiket lekaptam. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 Nagyon köszönjük ezeket a nagyszerű képeket, mind tartalmában, mind pedig minőség tekintetében remek felvételek. Nekem a Volvo XC 70-es nyerte el a tetszésemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 A Hummer az igen...az a baj hogy ezek inkább ún. szalonterepjárók vagy SUV-ok,egy jóféle magyar sárdagasztásra nem mernék kimenni velük!Egyébként ez az autógyártók bűne,hogy olyan autókat forgalmaznak terepjáró kategóriában,amihez egyébként semmi közük.Az első komolyabb akadály feladja nekik a leckét!A Nívákat,GAZokat,JEEPeket,Landcruisereket és Hummerokat nevezném igazi terepjáróknak Egyébként jók a fotók.Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 ja,ja jók a képek,köszönet értük Szipi a legjobb a piros ford Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 4, 2008 Author Share Posted Június 4, 2008 azért nem csak fotóztam, hanem meg is kukkantottam ezeket a gyönyörűségeket közelről. sajna nem tudtam beülni, pedig nagyon ki akartam próbálni. az a baj, hogy amikor a belterüket megnéztem, megdöbbentem, annyira kicsinek tűnt, szinte az én vékonyságommal is nyomorogtam volna bennük. és még akkor a ruhákat nem is számítottam magamra. de a finom bőr ülések, a gyönyörű műszerfalak, azok levettek a lábamról............... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 ja,ja jók a képek,köszönet értük Szipi a legjobb a piros ford Teljesen igazad van de nekem újjonnan bejönnek a mostani Seatok is... Metál fekete vörös vagy barna színben nagyón jok:) Hummerekkel semmi bajom de már igazán mutathatnának vmi újjat... A Tuoareg is gyönyörű. A Q 7 tényleg jöhetett volna... de Bmw-k sem voltak.... A Lexus hátulja vmiért nem jön be nekem És ez a Skoda...szégyelném magam benne...ez még a laminált padlón is elakad 7-8 misiért:D A Rav 4 is egyszerűen csodaszép de a Landcrouser innen is hiányzik... vagy csak nem lett lekepva:) A Volvo szerintem egyre jobban teljesít a 4 kerékmegyhajtásúaknál... Ez a színkombináció bejön... A Santa fe egy szép megbízható és olcsó és jó... De ezért Hyundai... a SsangYong úgy rusnya ahogy van... csak az a sárkány tetszik a mocitetőn:D A Skodával bocs ha bárkit megbántottam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Köszi szépen a képeket! Nekem tetszenek , igazából ezek közül csak a Tiguannal és a Hummer H3-sal mernék terepre menni és ezekkel sem igazira csak ilyen dimbes-dombos vidékre . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts