Flopi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 nem tom itt az enyém: a, "This is me for forever One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass This is me for forever One without a name These lines the last endeavor To find the missing lifeline Oh how I wish For soothing rain All I wish is to dream again My loving heart Lost in the dark For hope I`d give my everything Oh how I wish For soothing rain Oh how I wish to dream again Once and for all And all for once Nemo my name forevermore My flower, withered between The pages 2 and 3 The once and forever bloom gone with my sins Walk the dark path Sleep with angels Call the past for help Touch me with your love And reveal to me my true name Oh, how I wish... Nemo sailing home Nemo letting go Oh, how i wish..." b, "Lakik bennem egy kisördög, Ezt hagyták rám az elődök. Mit is tehetnék ellene: Beindul én is pörgök vele..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 A ) Nightwish - Nemo B ) Junkies - Ennyi kell Most én 1. Hiába hívnál megtört szívvel, Elnyeltek a sűrű városok. A tűzfalakra írtam éjjel: Engem ne várjatok! 2. Call you up in the middle of the night Like a firefly without a light You were there like a slow torch burning I was a key that could use a little turning So tired that I couldn't even sleep So many secrets I couldn't keep Promised myself I wouldn't weep One more promise I couldn't keep It seems no one can help me now I'm in too deep There's no way out This time I have really led myself astray CHORUS Runaway train never going back Wrong way on a one way track Seems like I should be getting somewhere Somehow I'm neither here no there Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grounder Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 1:Edda-Kölyköd voltam 2:Soul Asylum-Runaway Train<--ebbe nem vagyok biztos!!!! ja és az enyéim: 1:Egyszerű koncepció, pár pozer ringyó, Akinek egy Audi a hintó, Benne centet hallgat a gringó Fosat, mint a ringló! Magyarország ez vagy! Nem is csodálom, ha a szerencse elhagy! Ahol rendőrök taposnak át lóval ártatlanokon! Ahol csak a Barátok Közt-öt kapod egy fáradt napodon, Pár fanatikus gondolat metszi át pillantásom, Itt egy pár csepp mámorért is kell kutatásom! Szeretném, ha rám néznél, hogy elfordulhassak csendben! Minden tettem átlátszó! 2:Üvöltve add a világ tudtára: megszülettél, megkapod a karszalagot a neveddel, ha fürödtél. Ok-okozat, megváltod a kínokat, a hatalom szemében még egy anyakönyvi kivonat. Tudatlanul, boldogságban telik a gyerekkor, kés - villa - olló, mágnesként vonzó konnektor. Vödör korrektor a doktor néni felpuffadt arcán, mondd szépen ÁÁÁ, 77-es sorszám. Hőn áhított természetfeletti képességek, világokat megmentő szuperhős képregények. És a valók között elveszve valahol, Turbo-rágó, Tibi-csoki a porból, kalapból. Alapból megkérdezik, mi leszel ha nagy leszel? Robotoló gyárdolgozó vagy gengszter? Ezek nem nehezek csak nem tok mit berakni !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
életművész999 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 az első fankadeli- álmodtam kamikaze- mint halottnak a csók asszem, ha nem jó akko bocsi:D ezt találjátok ki... Bűnbaknak születtem, de a szívem aranyból van, párszor már széttörték de talán még összeforhat.... az egyik kedvenc jah meg ez is Tilos! veszélyes! nem szabad! kordában tartott gondolat, testet lelket leköpő agysejteket megölő, tilos ez tilos az mindent tilos amit nem szabad és még egy utolsót: Bűnöm a rock, ereimben izzó láva, égesse el a tegnapot! vérema rock, kiontom minden cseppjét, hozzon egy jobb holnapot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grounder Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Eltaláltad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
életművész999 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 íí akkor jó az enyémet senki?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Szeptember 16, 2008 Author Share Posted Szeptember 16, 2008 az első fankadeli- álmodtam kamikaze- mint halottnak a csók asszem, ha nem jó akko bocsi:D ezt találjátok ki... Bűnbaknak születtem, de a szívem aranyból van, párszor már széttörték de talán még összeforhat.... az egyik kedvenc jah meg ez is Tilos! veszélyes! nem szabad! kordában tartott gondolat, testet lelket leköpő agysejteket megölő, tilos ez tilos az mindent tilos amit nem szabad és még egy utolsót: Bűnöm a rock, ereimben izzó láva, égesse el a tegnapot! vérema rock, kiontom minden cseppjét, hozzon egy jobb holnapot! az uccsó az: Kalapács - Bűnöm a Rock de az első kettő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
életművész999 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 oh látom senki sem tudja az első kettőt... az első mom's favourite...a második hatóságilag tilos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
veghdavid Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 "Levesek készülnek porból így lettem én is 67 nyarán.. Csak ettem a fáról és attól nem megy a rejtvény, nekem sem talán. Csak smárol a korral a srác és karókat ver le jelnek akácfák bólintanak lenn a téren..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Szeptember 29, 2008 Author Share Posted Szeptember 29, 2008 Kispál és a borz-? számcímet nemvágom enyém: A tojáshéj lassacskán lepottyan Ideje volna saját lábra állni Én azt csinálom amihez kedvem szottyan Próbálok pár lépéssel magam előtt járni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampie Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 the Grenma : Enyém az utolsó szó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotti Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Tessék itt vagy egy: "...Amikor a tempó széttép, welem szállj fel a felhök fölé, az agyadban tegyél rendet hey, a tested a lelkeddel wáljon eggyé!..." Hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stewee Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Copy Con : Botrány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotti Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 talált:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Október 5, 2008 Author Share Posted Október 5, 2008 enyim: Egyszerű koncepció, pár pozer ringyó, Akinek egy Audi a hintó, Benne centet hallgat a gringó Fosat, mint a ringló! Magyarország ez vagy! Nem is csodálom, ha a szerencse elhagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz5904 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Fankadeli : Álmodtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Fankadeli-Álmodtam Haverom állandóan ezt énekli :DxD Enyém: "Remeg az egész testem De boldog vagyok érzem Átjárja valami a lelkem És tehetetlenül fekszem valahol Már messze járok tőled Nem érzem, hogy szorítod (a kezem) Titokzatos itt minden Nem érted mi folyik itt most körülöttem" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz5904 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 na akkor most én Elcsendesül a város, a szobákban ég a gyertya Csak a zongora hangja szól, én fekszem és nézem ahogy alszol, ártatlanul ágyamba hullva, olyan finoman simogat az éjszaka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 FankaDeli - Álmodtam (előbb volt... oldal teteje felé...) Enyém: 1 Látom, hogy sírsz, könnyeid hullatod a szélben, Tudom, szeretsz még, ezt itt bent érzem, A hold perzselő tűzében a csillagokat nézem, A bánatom tükröződik egy régi képen. Egy fájó sebhely, csúfítja arcomat, Sosem nem múlik el, örökre itt marad. Lángoló mezőkön, elhagyatott utcákon, Csak te jársz a fejemben, mindig azt látom, Mással élvezed az életed perceit, Én meg lógok a semmiben egyszer ott egyszer itt. Ha jót ígér a holnap, ne dőlj be, el ne hidd, Semmi jót nem fog adni, hazug szóval csábít, Tudom, mikor szívek szállnak az égben, Minden rossz eltűnik a semmiségben, De létezik pillanat, mikor minden nyomasztó, Ilyenkor ordítom, fáj még a szó. 2 Kiscsapatom a cél felé, előre tartunk hárman, Ha nehéz úton járunk, cipőt húzok, hogy ne kopjon a lábam. A Robi gyerek is így van vele, de mégis sokszor fáj a feje, Az aszpirin majd segít rajta, hogyha elhagyta már az ereje, Öreg tetőfedőnek mostmár, meg se kottyan a dáridó, Mikor elindultunk szerényebb volt, de mára már egy nőfaló. (Így van ez mit tegyek? Fantasztikus a másik nevem,) Jól van jól megértettem, csak annyit kérek tarts velem. Bűvész úr jelentkezz, a paklit hajítsd a sarokba, Fogd a mikit marokra, és most koncentrálj a sorokra. Egy költő veszett el benned, de ne félj, megkeressük, Itt egy papír meg egy toll, most a helyéről kikergetjük. Készül is a remekmű, mint egy ház úgy épül fel a nóta, Alappal indul minden, aztán a roli bácsi jól rátolja, (Micsodát? Hol? Héjj? Mit történik itt kérem?) Elkészült a csoda, megvan a költő, ahogy megígértem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stewee Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 1. Children of Distance Fáj még a szó 2. Children of Distance Kiccsapatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Enyém: "Remeg az egész testem De boldog vagyok érzem Átjárja valami a lelkem És tehetetlenül fekszem valahol Már messze járok tőled Nem érzem, hogy szorítod (a kezem) Titokzatos itt minden Nem érted mi folyik itt most körülöttem" Szükségállapot-Örökkévalóság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilia Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Namost én is "Adott tüzet egy vadléleknek S hitte az átölelt test sohasem fájhat Mély, mély ez az érzés belülről feszít kívülről eltakar gyermek vagy kit az anyja altat s én fogom kezed, őrzöm álmodat de az álmot gyilkolja az ébredés s a világ megsebzi homlokod szemedbe vér folyt, eltűnt mi szép volt hát könnyezni többé már nincs okod" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Október 25, 2008 Author Share Posted Október 25, 2008 Christian Epidemic - A Tûz Éjszakája enyim: "Vajon csak visszhang miatt van? Vajon aggódnak e miattam? Valami reccsen az árnyékban, hátranézek riadtan.... " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Ez valami Paranoia (beírtam a gugliba és úgy kiadta ezt XD bocsánat) na akkor én : Ez itt a kapuvári buzibár sálálálálálálálálálálálá buzi vagyok sálálálálálálá köcsög vagyok sánánánáná Bejön egy ork egy nagy darab na gyere te kis huncut elkaplak...mert buzi vagyok...köcsög vagyok XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 ez most komoly? na jó itt egy. kíváncsi leszek ki ismeri Újra itt a reggel, még nyitva van a szemem, kicsit nyűgös vagyok még nem tudom, hogy mi van velem ma is egy lehetőség, de mi van ha nem jön el, mit tehet az ember, így húszon túl, a harminchoz közel ma is küzdesz talán holnap jobb lessz majd észre vesznek, és egy angyal jót tesz lehet hogy okom lenne félni de legalább én még tükörbe tudok nézni azt hiszed szívesen lennék én is egy kopasz tahó és lenne a csajomnak mindig gyémánt fülbevaló sikkasztó bróker fiú, egy piti kis adócsaló jó az ügyvéd ki mossa mindig, egy napot sem ült még pedig oda való magyar hősök, ezt irigyled hogy mit tett érte már később mindegy lehet hogy elvehetném és nem is kellene félni, de legalább én még tükörbe tudok nézni...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_z0LEe_ Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 alvin - én még tükörbe tudok nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Ez gyors volt Akkor egy másik: Újra eljött, amit láttam már egészben Újra egy vagyok a levelekkel a szélben Akit csak eltaposnak a többivel elégek Nincs helye már a világban szemétnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Október 27, 2008 Author Share Posted Október 27, 2008 Ez valami Paranoia (beírtam a gugliba és úgy kiadta ezt XD bocsánat) na akkor én : Ez itt a kapuvári buzibár sálálálálálálálálálálálá buzi vagyok sálálálálálálá köcsög vagyok sánánánáná Bejön egy ork egy nagy darab na gyere te kis huncut elkaplak...mert buzi vagyok...köcsög vagyok XD hátigen félig jó. pontosabban Fekete teve - Paranoia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 puffadt feladványára: Hatóságilag Tilos - Kapuvári Buzibár Ez gyors volt Akkor egy másik: Újra eljött, amit láttam már egészben Újra egy vagyok a levelekkel a szélben Akit csak eltaposnak a többivel elégek Nincs helye már a világban szemétnek Ez a Depresszió Levelek c. száma. Íme az enyém: a: In my darkest hours I could not foresee That the tide could turn so fast to this degree Can't believe my eyes How can you be so blind? Is the heart of stone, no empathy inside? Time keeps on slipping away and we haven't learned So in the end now what have we gained? Sanctus Espiritus, redeem us from our solemn hour Sanctus Espiritus, insanity is all around us Sanctus Espiritus, is this what we deserve, can we break free from chains of never-ending agony? b: Készen állj! Éjjelente néha-néha ellep a bánat, úgy hogy nem tudom mi bánt Készen állj! Éjjelente rámtör egy-egy különös álom, és ha felébredek félelem ráz Készen állj! Éjjenként a sötétben csak fekszem és várok, de hogy mit is várok, nem tudom még Készen állj! Éjjenként egy sötét erő kísért meg néha, mely a vonzásából nem enged már... Csillaglány készülj! Meghallok egy hangot, ami hív... Csillaglány készülj! Érzést melyre sóvárog a szív... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamer93 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Within Temptation-Our solemn hour Vámpírok bálja: Teljes a sötét Na ezt ki ismeri? : "A liar's ambition, praised like a king Every day in every way we are getting weaker You won't go far with the life that you're living Every day in every way we are getting weaker" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts