kuky Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 nah szal lényeg.. nem eccerű... vki idéz egy zenéből és ki kell találni h melyik-ből idézte(Előadó,számcím)... kezdem... örök kedvenc "Azt mondod nembaj, ha egy fiú festi magát, bár Clinton óta nem szégyen a szopás meg azt, hogy a segg a jövő pinája de akkor mondd meg hogy lesz a szaporodás.." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 áhh ez nagyon nehéz lesz, keretek közé kéne rakni, pl.:csak magyar 80'as évek, vagy mittómén. de így nagyon nehéz. föladok egy Szomáliai népdalból pár sort, nem valószínű, hogy bárki is kitalálná. ezt az egészet ne kritizálásnak fogd föl, csak tegyél rá pár szabályt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Alvin és a mókusok : Öreg vagyok én már ehez Nagyon jó topik! Jó lenne hogyha csak magyar számokat lehetne írni! Jah és Alvin és a mókusokat szeressük! Akkor itt az enyém: "Százszor mondták nekem, hogy nem lessz ez így jó! Ha fel megy az apámban a cukor jobb is ha elhúzok mindíg csak baj van velem..." Kíváncsi vagyok kitaláljátok-e Amúgy nagyon jó szám.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Pokolgép - Mindhalálig Rock 'n Roll rakjatok helyettem, magyart nem nagyon tudok, jobb lenne ha lehetne külfödit is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid14 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 "... az ajtó nyitva áll minden csak rád vár...a szeretett átt karol, gyere, a minden nekünk szól, repüljünk átt ezer mesét száz csodát érezned kell eszt a szédítő északát.." azért írtam a ...-okat mert ott megmondta a szám címét nagyon könnyü Hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Teszek én Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek Gondolkodtam, mit is adhatnék neked. Amit csak én adhatok, amiről te is tudod, hogy igazán én vagyok. Ez is jó szám Szerk: Dj Szatmári : Szédítő éjszaka Haverom unikey csinálja Szatmári HRO-t www.djszatmari.extra.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 na akkor hozok egyet: Néztem az égen kirajzolódó görög éjszakát Csillagfény tengerében. Jó uram koldusként, vakon kereng a Hatalmas várnak börtönében. Hová vet sorsom, hiába kérdem.. Zsoldosok dúlását meg sem értem. Új hajnal fénye virrad- e még rám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nemtom... De az enyém túl nehéz? Segítsek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Echo Of Dalriada - Árpádházi Margit Balladája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 strust: tied pedig a piramis- szállj fel magasra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 a-a nem az... Megmondom és teszek újat... túl nehezet adtam... Piramis - Ajándék Játszd el a dalt, ami sose szólt Vedd fel a fehér gitárt Játszd el a régi húrokon Az utolsó utazást Idegen árnyak a színpadon Folyik a show tovább Csillagok hullnak Születnek újak És Te messze jársz... Zöld Csillag, kihunyt az égen A csónak partot ért Hideg csendben fekete minden Legyen az álmod szép. Nah ki találja ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 p-mobil- zöld a bííbor és a fekete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Nah megint én teszek? Görkoris csajok a bárpultnál Ha látnád, elájulnál Mindenük kint van a szégyen Lehullott róluk (már) régen Ha megkívánnál bármit Ami feldob, ami kábít Ha érzik hogy forr a véred, ők Úgy keverik, ahogy kéred és ha Van elég pénzed, és nem vagy Hullarészeg ez az Ajtó neked mindig nyitva áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Tankcsapda - Üdvözöl a pokol látogatsd kicsit gyakrabban a fórumot, ez jó játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 napfény járja át a szívem újra csak egyszál bikinit hoztam el az útra :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 4fclub- balatoni nyár megvan eredetiben, egyetlen eredeti cd-nk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Naggyon jók vagytok Akkor megint én teszek Szerintem ezt nem találjátok ki Első körben még mindenki utál, sz-sz-szépen nézek a szemüvegen át. De-de látod ma-ma milyen a vi-világ, de a po-po-pofozó srác m-m-mást lát. Nem bírja a bu-bu-burámat, nem tetszik neki-kik tartom a számat. Hogy ha jönnének a szavak, na de mo-mondanék egy párat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Supernem-K-K-Kétszer címü száma nem szeretem öket de azért ismerem cserébe adok én is egyet: Ugye játszottál már a gondolattal, Hogy egyszer majd mellettem ér a hajnal, Édes hangod a fülembe súgja, Hogy nem volt elég,csináljuk újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 27, 2008 Author Share Posted Május 27, 2008 road-nem kell más kedvenc... "...hát ezvan csak azt nem tudni, h te mia faszér jársz el szórakozni ha alszol szinte egész végig csak akkor kelsz mikor a pultból kérik..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Hiperkarma - Zöldpardon rakjatok helyettem én most nem tudom mit rakjak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ez kira topik Teszek megint én Nagy show,döngöl a turné, Ezt nézd,nem vagyok a múlté, Dal kell,mindig új dal kell! Ez van,hát nyomatom a mókát, Tölts még,de felejtsd el a szódát, Most kell,ez jó idő,jó hely! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Most jön olyan, amit én nagyon nem szeretek, de ezt tudtam csak felidézni Szóval, ennyit a lázadásról, ennyit arról, hogy félre, amit összemuzsikálsz nyáron, azt raktározd el még télre. Szóval, ennyit arról, hogy dicső, szóval, ennyit arról, hogy szégyen, amit összekuszálsz nyáron, .... ami utána jönne, az már a megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 30Y-Bogozd ki Ez lett volna a kövi amit felteszek :D Szeressük jó szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 strust: hoolingans- hotel mámor, nagyon jó szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Megint én teszek? :D Mondd hol van a szó, amit nem mondta el, amit érzek belül, egy egyszerű, tiszta, őszinte szó! Régi kedvenc számom laza rock... Aki kitaálja tegyen fel újat )bár szívesen teszek én is ) De szinte csak rockzenéket ismerek.. mert hát ugye "amíg a föld kerek mindíg leszenk rockerek"! Itt 2 szám van az utolsó az +1 pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 pokolgép- hol van a szó én raknék, csak mostanában külföldit hallgatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 27, 2008 Author Share Posted Május 27, 2008 majd én... "akárhová lépek mindenhol falba ütközöm de miért az én problémám amihez semmi közöm, éncsak nézek ki a fejemből és néha okosat gondolok..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 The Grenma - Miért pont én... Az enyém: "Csak azok, akik nem képesek gondolkodni, azok még több vért akarnak látni, kétségbeesett gondolatok, húzzák elő a kést az állatok! Ki saját hibájáért mást okol, milliókat egy helyre sorol, bűnbakot mindenki oly könnyen talál, de ki mondja meg hol húzódik a határ!?" Lehet, hogy egy picit nehéz lesz... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 jó hogy ilyen punk- rockosat raktok, ezeket eléggé vágom hatóságilag tilos- vérző világ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ha azokat szeretjük.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts