DriftKing Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Leleplezték az új Subaru Impreza WRC-t Bár az idei évadot még a második generációs Imprezával kezdte a Subaru gyári ralicsapata, a május 29-én induló idei Acropolis Rallyn már az új versenygéppel próbálják utolérni a Citroën C4-eseket és Ford Focus WRC-ket. Ahogy azt már korábban is tudni lehetett, a versenygépet ezúttal az új Impreza ötajtós változatából építették. A 300 lóerős, kétliteres, turbós boxermotor és a hajtáslánc lényegében nem különbözik jelentősen az eddig használttól, de az új karosszéria hosszabb tengelytávja és rövidebb túlnyúlásai révén az új versenygép mégis teljesen máshogy viselkedik majd, mint a elődje. A gyáriak egyelőre csak két képet közötek a kocsiról, a többi adatot csak a jövő héten teszik közzé. Nyilvánvaló, hogy a Subaru az eredmények jelentős javulását várja az autótól, hiszen a Subaru versenyzői a régi típussal évek óta képtelenek labdába rúgni a bajnoki címért folyó harcban. Pedig 2003 világbajnoka, Petter Solberg, és az ausztrál Chris Atkinson is többször bizonyította már, hogy a kudarcok nagy részben nem a vezetési tudásukon múlnak. Nem túl valószínű, hogy az új Imprezával azonnal képesek lesznek felvenni Loeb és Hirvonen tempóját, de az év második felére akár már versenyképes is lehet az új autó, 2009-ben pedig már ismét a bajnoki esélyesek közé kerülhet a Subaru ötajtós gépe. forrás: totalcar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 úú ez aztán gyönyörű! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Nah így már elviselhetően néz ki az új Impreza! De ha a hagyományos Subarus festés használnák, akkor mégjobb lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 szerintem ebatyták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 ezt már láttam, nem rossz gépezet, DE a szedán az sokszorta jobban tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nekem már ez nem igazán hasonlítt az igazi Imprezára.. hátul olyan Ford focusos..elől meg áá nemtetszik.még az előző is sokkal jobban nézett ki, de ez az én véleményem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Nekem sem tetszik!egy nagy ratyi az egész autó!biztos a teljesítménye nagyon jo, de a külső egy nagy 0!Lehet hülyeséget mondok de mintha hasonlítana a Mazda 3-hoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Az új design révén elvesztette a nyers és brutális kinézetét. A teljesítményére nem lesz, lehet panasz, de a kűlcsín hagy némi kívánnivalót maga után. Sajnos már tényleg úgy néz ki, mint egy alsó-középkategóriás, 1-2 gyermekes családi autó, nem pedig, mint az országutak egyik réme. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Szerintem nem lett jó az új Imperza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Az előző valahogy jobban tetszett nekem is, annak volt igazi Imprezás kinézete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Sztem is ez már nem is igazi Impreza az előző kettő nah azok gépek voltak, igaz bár ez sem semmi de nekem nem tetszik túlságosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomeeee Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hát... szerintem ez kiköpött olyan mint az új Mitsu evo X így első ránézésre egy ből vissza feltekertem a topic nevéhez hogy ez most Eva vagy Impreza Ez nem is olyan útravaló hanem ilyen csilivilibilligok az előzőnek normális terepre való formája,kinézete volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Nekem is jobban bejöt az eddig az EVO és Impreza autókon remekül alkalmazott "lépcsőzetes" karosszéria-felépítés. Nagyon vad volt...sajna így már tényleg nem Rally autó képét kelti bennem az új Impre, inkább egy luxus-autóét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hát... szerintem ez kiköpött olyan mint az új Mitsu evo X így első ránézésre egy ből vissza feltekertem a topic nevéhez hogy ez most Eva vagy Impreza Ez nem is olyan útravaló hanem ilyen csilivilibilligok az előzőnek normális terepre való formája,kinézete volt Pff, pedig egyáltalán nem hasonlít a 2 autó. Sőőt.... tejjesen megkülönböztethető a 2 kocsi. Subi ferdehátú, Mitsu lépcsőshátú, elejük különbözik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomeeee Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Hát... most így nem is nagyon tudom lehet nem hasonlít annyira de sztem mind a kettőnek jobb volt az alőző változata... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 nekem a favorit a 2005-ös impreza wrc volt ha már szóba jött a Lancer EVO X szerintem csúcs!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Valóban a régebbiek sokkal jobban tetszettek, de azért ezt se mondanám csúnyának Micka Evo X ... hát valami brutálisan jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Az előző valahogy jobban tetszett nekem is, annak volt igazi Imprezás kinézete Valahogy én is így vagyok ezzel, ez nem olyan vér Imprezás, vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg, eleve az, hogy ötajtós. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Szubaruéknak minden második autója szép: B22 - Szép: Bogárszemű - csúnyácska: 2005-ös WRC - Szép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 De kihagytál egy generációt. és ez 2006-os WRC, nem 2005-ös Ez a 2005-ös: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Nekem a 2006 WRC jött be a legjobban... Azt valahogy nagyon eltalálták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Egyetértek veled! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts