Tiby14 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 pls szeretnék menü-s dvd -t átalakítani avi-ba hogyan mejik progival lehet ezt megcsinálni nem muszáj aviba az a lényeg hogy ne romoljon a minőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anette Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Szia! Ulead Video Studio-val meg tudod csinálni, mpg-be fogja felvenni a DVD-t. A "Capture" menüpontot kell kiválasztani, azon belül pedig az "Import from DVD/DVD-VR"-t. Kiválsztod a DVD-meghajtót és bepipálod azokat a jeleneteket, amiket szeretnél felvenni. Végül "Import". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiby14 Posted Május 22, 2008 Author Share Posted Május 22, 2008 kössz remélem meg tom csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiby14 Posted Június 6, 2008 Author Share Posted Június 6, 2008 adnál linket is mer leszedtem már vagy 5 ször vagy valami más progi ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anette Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Ulead Video Studio 9-re gondoltam, nem tudom, hogy a későbbi verzió tudja-e ezt,de szerintem biztos. Majd megnézem, ha lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 FairUse Wizard 2.5 full verziója kell neked.Ezzel tényleg nyönyörű minőséget tudsz elérni.A program lassan dolgozik kb.3óra de megéri. Azért írom hogy a full kell mert itt tudod állitani a készülő avi méretét, letudod vágni a stáblistát,az alsó-felső sötét részeket stb http://data.hu/get/606068/DVD_to_AVI_Pack.rar.html Ez az összeállitás megtalálható még az oldalon is valahol,csak inkább feltöltöttem az a biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts