Satyr Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Mogyorós banánkuglóf Hozzávalók: 2 mogyoró, 1 jókora banán, 2 jól formált láb, 2 kar 2 tejtartó 2 mámoros szem 1 szőrrel koszorúzott tepsi Elkészítés: Nézzünk bele mélyen a szemébe, és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk hozzá a mogyorókat. Passzírozzuk be az egészet addig, még a banán elkrémesedik. Mikor ekészültünk, mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki! jó étvágyat! :P :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 áááá ez fájdalmas ki az a elvetemült aki iet kitalál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 hát ezen kinyultam... :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Baaaaaaaz :D :D na én most kikészültem Már azon voltam, hogy hozok egy darab papírt és megsütöm... Majd ha az asszony hazajött XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Május 22, 2008 Author Share Posted Május 22, 2008 :lol: mi is ma csináljuk + a csajommal, már alig várom! Éhes vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Jah, hát én is bele-bele nyúlnék a krémesbe.... Amúgy jó kis szöveg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 A vége milyenmár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 ezt ismerem... lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 XD nagyon üt :lol: ez fájt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Segitség!!! Röhögő görcsöt kaptam!!! XD Nagyon fááááj! XD Különben leestem a székről :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 basszus 3x kellet elolvasnom mire rájöttem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Május 22, 2008 Author Share Posted Május 22, 2008 Örülök, hogy tetszett mindenkinek! Ez a Malacka srác nagyon kutya gyerek! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts