tibiole Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Lehetőségetek van, előre egyeztetett témában bejegyzéseket írni a PirateClub blogjába. Akit esetleg érdekel, írjon a témába, vagy keressen fel engem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Engem érdekel, csak jelenleg nincs miről írni Nagy hirtelenjében el is felejtettem ideírni, hogy ez egy jó ötlet és köszönöm/köszönjük a lehetőséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Engem érdekelne, sőt témám is van. Kicsit érdekes téma, nem az oldallal kapcsolatos, hanem 2 zenekarral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 De az nem PirateClub blogra való Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Május 21, 2008 Author Share Posted Május 21, 2008 gyorfypeti: Azt a saját blogodban írd meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Néha kellene írni infókat a blogra, hogy tudják a felhasználók éppen hogy áll az oldal. Pl.: a leállások oka, szervergép vásárlásának ideje... Tudok így sem sokan olvassák, de akkor legalább lehetne tudni néhány friss infót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts