gregtom6 Posted Június 24, 2009 Author Share Posted Június 24, 2009 Ez a hír nem kacsa volt, és csak 1 napig tartott, nem tudom, mitől volt, de valószínűleg a cukor adalékanyaga lehetett a hibás:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Szerintem meg a vízzel volt a baj. Jobb lett volna képet is berakni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Kezdhetted volna azzal is hogy 1 napig tartott így azt hiszem egyszerű a megoldás a klór nem pusztítja el az összes baktériumot, tehát ha annyi klór van csak a vízben, ami számodra nem mérgező, akkor a bacik sem pusztulnak el tehát a víz nem steril. Ha pedig cukrot keversz a vízbe, az pont tökéletes környezet a mikrobák (elsősorban a gombák) osztódásához és 24h alatt minden gond nélkül elárasztanak egy pohár langyos vizet. Valószínűleg a csapvízben olyan gombák élnek, amik a színe sötét/fekete de nem hinném, hogy bármi súlyos gond lenne a csapvízzel, ha eddig nem betegedtél meg tőle Ui.: Az ásványvizet pasztőrözik, és általában még szénsavas is, ami még inkább nehezíti a mikrobák elszaporodását így lényegében steril és hiába teszel bele cukrot, semmi nem történik Ja és még valami... A városi víz általában jobb minőségű mint a "falusi víz" mivel többen isszák>több pénzt kapnak a vízművek>jobb minőségű és több vízzel láthatják el a várost. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Na itt van előttem egy pohár víz cukorral. Kb 1 centi cukor van az alján. Várok aztán felkavarom. Hátha... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts