lazlo Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Részemről a közép szintű a nyerő, mert ott azok a tanárok döntenek sorsunkról, akik addig a pillanatig tanítottak (tapasztalat rókaként állíthatom). Egy vadidegen helyen csak egy mindenki a sok közül a futószalagon. Ezenfelül egyre kevésbé népszerű az emelt szint is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Én középszinten érettségiztam tavaly mindenből és így is felvettek ... szal én is erre szavazok De aki orvosira vagy valami kemény helyre akar menni , ha akar , ha nem emelt szinten kell menni ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 középszint, ha eljutok addig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokerman Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Középszintű de addig még van 3 évem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 hát most a középszintűt rakom éppen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Középszintű érettségi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 hát most a középszintűt rakom éppen... DEttó, lassan itt a szóbeli... nekem elég a középszint mivel masszőr szakra megyek később, oda csak a nyelvet nézik, amiből erős vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Anno még én a középszintűn érettségiztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Közepet nyomattam tavaly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Én ha eljutok adáig, már very happy leszek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Hát én teljesen megelégszek a középszintűvel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Középszintű érettségi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Középszintű, remélem meglesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 Közép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Közép+nyelvvizsga+egy emelt amiből nagyon jól megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Közép megvan infoból... (előrehozott) De jövőre emeltet szeretnék belőle, meg ének emelt a többi középszint... Azt nem értem, mért nincs alapszintű érettségi XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Ha valaki tovább akar tanulni, akkor mindenképpen emelt szintű, ha nem, akkor elég a közép szintű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 ... mindenképpen 1 emelt szintűt tenni kell, hiszen csak úgy kapod meg a plusz pontot, persze tényleg csak akkor ha tovább akarsz tanulni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Június 26, 2008 Author Share Posted Június 26, 2008 Elhiszed, hogy nem az emelt szinten múlik a dolog, hanem, hogy legyen elég pontod? Én sem raktam emelt szintűt, mégcsak nyelvizsgám sincs mégis tanulok egyetemen, ráadásul egy tantárgyból sem húztak meg eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Emelt szintu erettsegit szvsz akkor erdemes tenni, ha az felveteli kovetelmeny, vagy valamilyen nagy nevu egyetem divatos szakan szeretnel tovabb tanulni. En meg a 120+24 pontos rendszerben erettsegiztem es nem tettem emeltet, mert nem volt ra szuksegem a tovabbtanulas szempontjabol. Biztosabbnak ereztem a majdnem maximalis pontot hozo kozep erettsegit, mint a joval bizonytalanabb, am jo esetben +7 pontot jelento emeltet (amit persze el is lehet bukni, ha az embernek nem ugy sikerul, ahogy azt szeretne). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gehenna Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 most érettségiztem, németből emelt ötös mivel "sváb" vagyok meg történelem mert az érdekel a többi középszint, pte-re jelentkeztem pedagógiára, aztán majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Elhiszed, hogy nem az emelt szinten múlik a dolog, hanem, hogy legyen elég pontod? Én sem raktam emelt szintűt, mégcsak nyelvizsgám sincs mégis tanulok egyetemen, ráadásul egy tantárgyból sem húztak meg eddig Könyörgöm, új pontszámítás van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Közép szintű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 közpszintű. az emeltre nagyon sokat kell tanulni, bár könnyebb jobb jegyet szerezni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Remélem eljutok a középszinűig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts