yaten89 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 pffffff b+ az ott a haja?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Végre egy igazi rasta Biztos nem budos meg a fél állatkert benne lakik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Pfúúúj De jó, hogy ettem már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 ez most tényleg a haja..mert ha az akkor elég undorító...ezt már láncfűrésszel kellene levágni róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Amint látom nem csak nekem fordult fel tőle a gyomrom (gondolom a haját le is hányták) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 XDXD olyan mint a pulikutyánjak szergi sztem a fűrész se vinné el xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 na ez szép ezt leszokták vágni hamár hoszú, aztán megnöveszteni, és újra befogni dreadlock tincsekbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 szerintem már ölni lehet a hajával, olyan kemény... tuti agyrázkódás, ha valakit fejbe vág :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 20, 2008 Author Share Posted Május 20, 2008 szerintem meg elég ha csak egy légtérbe kerülnek vele, és a felszabaduló szagok, gázok és különféle ismeretlen eredetű organizmusok érintés nélkül végeznek akárkivel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 az öltözködéséből ítélve elég öreg pasi lehet, és ilyen hajat hord? és hogy alszik benne? és hogy bírja el ennek a súlyát? hogyan öltözködik vele? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Ahogy elnézem, szegény pára csőlakó, így: -ez a párnája -valaminek nekitámasztja -és nem öltözködik, csak évi 2X remélem emgfelelt Nagyon durva, hátulról véd a támagók és a golyók ellen is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 OMG olyan mint a krokodilbőr Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 hűű banyek....minnyár megy vissza a tányérra a vacsi.... aztarohadt b+ XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 hát nem éppen egy Head&Soldier reklám az tuti (tudom h head&shoulders) de nem csak pána lehetne, hanem takaró is, persze ha nem lenne mócsingokban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 hááát elég photoshopgyanus állitolag ha 6 hétig nem mosol hajat nem zsírosodik tovább.. na valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 22, 2008 Author Share Posted Május 22, 2008 oszt társam magának csinálta a rasztáit, és fél évig ő iy ilyen volt csak rövidebb hajjal, szal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 úristen... ha csőlakó, nemigaz h nem talál egy szőkőkutat v valamit... ehhez azért már magasfokú igénytelenség kell... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 mint a hódnak a farka csak kicsit nagyobb... am simán jó nemkopik el a hátán a kabát meg simán jó pokrócnak is... jah meg ha kicsit a napon van nem ég le a háta..szal több szempontból is előnyös...gondolkozom 1 ilyenen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 What the hell? !Nagyon sexy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 omg... lol szép haja van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Sztem ez már ne menjen fodrászhoz. Egy dinamit lerobbantaná a fejéről ezt a loboncot. Amilyen méretű, még túl is élné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 ez nagyon undorító! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Hát ez az . Undorító valóban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 áááááááááá ez más csúnya Gyűjstünk neki pénzt, hogy elmehessen fodrászhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 még nem reggeliztem... de most már nem is szeretnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 akkor a forászra adjunk vmi speciális ruhát, meg adjunk neki egy fasza flexet (na jó elég lesz oda a Tesco-s láncfűrész is ) és majd azzal levágja a haját. és mindenki jól jár Olyan, mintha sz*rdarabok lennének benne fúúúj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Elsőnek nem láttam mi az aztán valami fárs gondoltam hirtelen ( de 2 mpo alatt az egészet ) aztán látom hoiyg az egy ember hátulról "hajjal" a fején : D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koki84 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 fúúj a betonon ahol üldögél vmi folyadék is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 LOL végre egy uj hajstílus! én is ilyet akarok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts