dead0709 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 ritka évente 1 2szer de utállom a cheatet azt csak Lowok használják nem igaz:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jediman Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Szeretem rendesen kijátszani a játekokat. De ha nekifekszek 2x is akkor már utánna nézek 1-2 csalásnak:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodge91 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Szinte csak wow-ozok, és soha sem hackelek, hack nélkül sokkal izgalmasabb, élvezetesebb a játék higgyétek el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Amikor már végképp nem boldogulok, akkor szoktam igen, de ez ritkán fordul elő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datyaa15 Posted Június 26, 2010 Share Posted Június 26, 2010 Nem szoktam! :) NEm is oyan élvezetes a játék, meg pár játéknál, ha kódot használsz nem lehet 100%-ra ki tolni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Én főleg multiban tolom szóval nem. Sima játékban pedig, ha megakadok még akkor se! youtube-on megnézem, hogy csinálja. Ez is csalás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnok97 Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 én Cod-ozni jobban szeretek , mint kódolni de igen szoktam, de eddig ez csak 1-szer fordult elő azis a GTA San Andreas-ban volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Nem szoktam csalni, kódokat csak akkor használok ha poénkodok pld. a GTA-kban vagy vmi, de küldetésekben soha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor001 Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Ha véletlenül olyan single player-es játékkal játszom amiben elakadok egy (szinte) végigvihetetlen pályán, természetesen muszáj túljárni a gép eszén... De online játék közben azért szerintem eléggé igazságtalan ilyen dolgokat használni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Csak olyan helyzetekben szoktam kódozni, ha úgy vagyok vele, hogy ez nem megy Meg néha fun-ból szoktam csalni, pl. Age of Empires 1-ben, vagy StarCraft-ban... Call of Duty 2-höz kár, hogy nem találtam csalást, mert mire végigvittem azt a pályát az oroszoknál, amikor 2 tankot kell megfektetni, hát azthittem idegbajt kapok... De érdekes, mert később, többszöri játszás után se akart összejönni normálisan, mindig kismilliószor meghaltam azon a pályán... Csak szerencsével szokott sikerülni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 Xboxon soha gépen néha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Október 1, 2010 Share Posted Október 1, 2010 Főleg multiban játszom és ott még annyira se lenne fer ha csalnék szóval nem. Én már kódoztam múltiban is... Csitereket irtottam csittel igy gyakorlatilag a többi gamernek segítettem... "fehér csiter :D" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Március 13, 2011 Share Posted Március 13, 2011 Nem, mert minek? A játék szórakozás, nem élet halál kérdés. Legalábbis nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan001 Posted Március 17, 2011 Share Posted Március 17, 2011 ritkán szoktam singlébe de mivel online játszom(ott nemigazán lehet)ezért nem:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 17, 2011 Share Posted Március 17, 2011 Nagyon ritkán, ha nincs más választás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerekess Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Szerintem játékfüggő, meg persze h mennyire idegesít fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts