Clark Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 (edited) Válasszatok Kíváncsi vagyok Módosította November 5, 2009 spdeluxe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Főleg multiban játszom és ott még annyira se lenne fer ha csalnék szóval nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Én csak akkor, ha túl nehéz a játék, vagy egy adott pályán már sokadszorra sem megyek át. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Ja, hát én is valahogy így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Én mindig!! Muszály beírnom a CD KÓDOT!! :P :lol: Egyébként soha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 uh hát régebben NFSU2 meg az az előtti játékoknál...de az NFSU-nél csak a pénz h fullon legyen de az trainer v mi ****... am mostanában csak max csézek szerón ott meg még soha nem csíteltem és nemis tervezem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 A helyesírás az förtelmes, de nem szokásom cheatelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Multiban soha, egyjátékosban nagyon ritkán mikor már az idegein nem birják(Pl:Far Cry) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred06 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Én csak akkor ,,kódozok" ha megtalálom őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Multiban nem, de ha elakadok vagy csak hülyülni akarok akkor használok csítet ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 először kód nélkül végigviszek egy játékot, utána kódokkal kiélem magam mindenen ami nehezítette a dolgomat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nem csalok, csak ha már végeztem a játékkal és akarok egy kicsit ökörködni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Hátha nagyon felcseszi az agyam akkor igen ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Van amelyik játék anélkül nem is meg igazán számomra...de van amelyik kód nélkül izgalmas nekem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Soha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 GTA-ban baromkodni tankkal, amúgy nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 20, 2008 Author Share Posted Május 20, 2008 morze, tudod kódozásnak is szokták nevezni, de látom neked ez a szó, a szótáradban nem is létezik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 A "Szoktál kózozni?(csalni)" alcímre gondoltam . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Nem szoktam. Nincs is rá lehetöség. Multi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Soha nem csalok..............ha nem tudok továbbmenni akkor nem játszok vele tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Soha nem használok kódokat, és mindig legnehezebb fokozaton vágok bele a játékokba.Így kitartanak (sajnos csak) 1-2 napig.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Nem szoktam használni, elveszi a játék élményét, na meg amikkel én játszok, szimulátorokkal, kicsit nehéz csítelni .... Szóval a válasz egyértelmű NEM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Nem szoktam onnantól nem érdekes a játék szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Sose használok kódot. Ha valamelyik játékban elakadok, és már legalább 1 órája keresem a kiutat, akkor szoktam segítségül hívni a youtube végigjátszásokat. Igaz ritkán használom, de amikor szükség van rá, akkor sokat tud segíteni! ajánlom mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Én szinte mindig .Nekem igy élveztes:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keca13 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 attól függ. Mindenképp végigviszem a gammát simán is, kód nélkül, de van olyan, hogy utánna jól esik azzal vinni Például Diablo 2-t már végigvittem rengetekszer, mostmár szinte csak szerkesztett, funolós karikkal játszok Amúgy általában nem használok, csak ha már valami tényleg nagyon nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Játéka válogatja pl a San Andreast és a KotOR2-t más sokszor végignyomtam kódozás nélkül, és így csak elvagyok, és kódozgatok meg vannak olyan játékok, amikben alap hogy kódozok, pl Postal2... ez ugye a felhőtlen gyilkolásról szól, és akkor már nem csak kislapáttal megyek de a játékok nagy részében nem szoktam kódozni... úgy szerintem túl könnyű, és hamar unalmassá válik. Meg van egy haverom, aki nincs meg kódok nélkül, és szeret azzal büszkülni, hogy pl a Morrowindben jobb karija van, mint az én 124. szintű full extrás, ősöreg hardkore karim... bár nem igazán szokásom hencegni a karijaimmal, de azért tényleg fel tud cseszni agyilag, ha sz@rrá alázza a majd 7 éves karimat, egy rohadt mondatot beírva igazából addig amíg nem kezd el vele májerkodni addig nem érdekel, de mindig elkezdi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Én csak akkor szoktam, ha elakadnék... alig töltök időt játékkal, s nem vagyok időmilliomos, hogy hetekig kínlódjak azért, hogy játszak egy kicsit valamivel... Ezért jobb a gördülékeny játékmenet. (számomra) Multiban meg soha sem játszok semmivel Az időigényes, ha ott is kiemelkedőt akarok nyújtani. Az FPS -esekben viszont szinte soha nem használok kódot. Abban otthonosabban mozgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Régebben a Gta nevű játéknál fordult elő, de úgy vagyok vele hogy az nem igazán jó, jobb ha kicsit szenvedünk vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Én soha nem csalok játékokban, ha nem megy hát nem. (de olyan nincs) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts