Soccermage Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Nah kipróbáltuk, hogy 4 ember fel tud-e emelni " 1 ujj használatával " egy másikat... Hát az eredmény ez lett: http://www.youtube.com/watch?v=I8FO_UuOMCU Nem poénos a videó, de azért sikerült! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 anyááád ez most nem kamu? 1 újjatokkal emeltétek?????? lol ez nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 14, 2008 Author Share Posted Május 14, 2008 Jah. Ahogy a TV-ben volt olyan módon... A két mutató ujjad fordított V alakba összerakod, az egy ujj. :D Gyengén jó erőben vagyunk. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 mi is kipróbáltuk http://youtube.com/watch?v=a3rIiSAUJEk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 14, 2008 Author Share Posted Május 14, 2008 Ti is jóerőben vagytok. Srácot felkaptátok, mint paraszt gyerek az oldal szalonnát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 LOL komoylan 1 ujjal emeltétek fel? nagyon király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én mérnem értem mi a lényeg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 LOL, engem ma emelgettem az iskolában angol órán. Nagyon LOL olyan mintha repülnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi123 Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Valaki rakja be azt a részt ahol Uri bácsi mondja mert sajna erről le maradtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turisz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Ez télleg megy mi is kipróbáltuk. Ha valaki nem érti elmagyarázom: 1.Ültesd le azt akit fel akarsz emelni 2.Négy ember kell 2 a hónaljához kettő a térdéhez 3.Próbáljátok megemelni(nem fog menni nagyon) 4.Utána a 4 ember sorba először a bal utánna a jobb kezét rakja rá és ezt vegyétek vissza. 5.Emeljétek meg megint és megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Ezt mi is kipróbáltuk!Van az osztályban egy 80 kg-os gyerek nagyon lazán felemeltük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Valahogy ez nekünk nem megy, nem sugárzunk ki energiát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu14 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Ez most csak szivatás vagy mi, vki leplezze már le a valóságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoss... Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Sziasztok...A fejetek felé mikor a kezeteket felteszitek, az felesleges...egy 100kg-os gyereket ugy simán 2 ujjal felemeltük:lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Június 5, 2008 Author Share Posted Június 5, 2008 Hát a show kedvéért mindent... hát nehogy már ne mukodjon XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Pityu14 ez full komoly osztársamék is megcsinálták meg azt is hogy hoztak négy széket egymásra nézve rá ültek és a lábukat egymásra tették aztán kijöttek a széket hoppá úgy maradtam igaz nem órákik de olyan percig biztos volt naon nagy volt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt395 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 "jó kisérlet,, csak kicsit hihetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 egyébként nincs ebbe semmi hihetetlen. 90 kilós gyereket mi is simán felemeltünk. ami a tv-be volt az egy előre megbeszélt dolog volt. Ismét át lett verve az ország. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts