cyBEER Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Ujra csak tokeletesek, kulonosen az oras tetszik, az valami iszonyatosan szep Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Július 2, 2008 Author Share Posted Július 2, 2008 Újra csak köszönöm a véleményed Az órás nagyon érdekes kép, ugyanis a horizontot elfektettem picit, azaz ferdévé varázsoltam és így ráilleszkedett az alsó vaspárkányra Még 1x köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Július 5, 2008 Author Share Posted Július 5, 2008 Harmónika harmónia: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olacko Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Hali! Most bukkantam rá erre a topikodra, és nagyon tetszenek a képeid!!!! Remélem egyszer én is eljutok erre a szintre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 nagyon grat szépek a képek nekem a lgelső pack-ból tetszenek a természetképek abból is az első kettő (a naplementés) csak így tovább:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 nagyon szép képek csak gratulálni tudok hozzájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ende Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Győnyőrű monkukák! Így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Augusztus 11, 2008 Author Share Posted Augusztus 11, 2008 olacko: Nagyon szépen köszönöm a dicséretet Örülök, hogyha elnyerték tettszésedet a képeim, nemsokára teszek fel újjakat! DonZeno: Köszi a hsz.-t! Sokaknak tettszik az első kettő, minap egy olasz fotógráfustól kaptam egy dícséró levelet, ami hasonlóképpen jól eset, mint a tied! Frosty89: Köszi a gratulációt!! ende: Megfogadom a tanácsod!! Majd nemsokára megláthatod!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Szeptember 2, 2008 Author Share Posted Szeptember 2, 2008 Mivel pár napon belül teszek fel új leckét, gondoltam fotókat is felteszek, és várom a véleményeitek =) Szokás szerint, minden fotó saját. Nagyon, nagyon kíváncsian várom a véleményeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nagyon jók! Az utolsó tetszik a legjobban! Többet nem tudok hozzáfűzni...jók és kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Szeptember 6, 2008 Author Share Posted Szeptember 6, 2008 Köszönöm az elismerő véleményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerton Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Hali tök jóka képek cs2 ben vagy 3 ban csinálod és fullos pluginos brush os progival? am tök jóka képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Október 5, 2008 Author Share Posted Október 5, 2008 CS3, kiegészítőkkel (igen plug-in-okkal) és brusht is használok Bár ritkán:) Köszi a dícséretet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 Mondhatni elég régen uppoltam bármit is, szóval itt az ideje. Várom a véleményeitek! Egyébként nem fotózás céljából mentünk, de ahhoz képest hazajöttem 3500 képpel, köztük ezekkel (10 nap alatt, és nem mennyiségi fotózás volt:)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Nagyon jók lettek gratula főleg ez tetszett be is tettem háttérnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 Örülök, hogy tettszik És annak is nagyon, hogy ott díszeleg az asztalodon háttérként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bali Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 huh meg há. elakad a lélegzetem. kicsit elég jok nekem a felhös meg a madaras tetszik a legjobban. + följebb az a baglyos. az milyen messziröl volt ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 hű meg ha örülök, hogy tettszenek, bár a feljős az amire azt mondom, hogy elb**ztam, mert a fekete résznek az alján kisebbnek kéne lennie, sokkal jobban mutatna, majd csinálok egy olyan versiont is 2 madaras van, a baglyos gondolom a csak a fejes Kérlek szépen....... kb....... 4 méterre :D Piszok nagy mázli volt, mert az újgazdag külföldi ficsúrok a 2000 forintos rágcsákat dobálták nekik, így szó szerint rajzottak a hajó körül. Volt amelyik kézből is evett Így amikor megpróbált kézből enni, én ott voltam A másik csoport aki elöttünk ment hajó, azok pedig delfineket láttak, az is jó lett volna Szóval így. Majd teszek még fel képeket! Bár nem biztos, hogy görögről jha bocsi..... ok megvan, nem az a baglyos..... mind1 látszik, hogy vizsgaidőszak van :'( A baglyos távolsága? Kb. 2 méter Bocsika a baromságaimért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts