Matheus Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Helloka! Várom a véleményeitek. Minden fotó saját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBEER Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Fantasztikusak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 a barátnős cuccok jók grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Május 15, 2008 Author Share Posted Május 15, 2008 Köszönöm a véleményeitek! Feltötötem még pár újat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nagyon szépek...Ügyesen dolgozol...Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom95 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Ha tudnál csinálnál abból egy tutort amiben a szemben van a rózsa?Különben midnegyik nagyon szép:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Május 17, 2008 Author Share Posted Május 17, 2008 Nagyon szépek...Ügyesen dolgozol...Grat. Köszönöm szépen Jóleső vélemények, köszi, de várom a kritizálást is ha valami nem jó! Ha tudnál csinálnál abból egy tutort amiben a szemben van a rózsa?Különben midnegyik nagyon szép:) Jelenleg nincs sok szabaidőm, de szívesen csinálok majd. ha gondolod, majd gyorsba leírom szövegesen nagyjából, ha nem akkor még várnod kell a tutorra. Köszönöm a véleményeitek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 fantasztikus munka!!! csak így tovább! az utólsó képek nagyon nagyon bejönnek! de persze remek az összes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Ha tudnál csinálnál abból egy tutort amiben a szemben van a rózsa?Különben midnegyik nagyon szép:) miért kell minden szarról tutort kérni? kreativitás emberek, kreativitás! meg önálló munka... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Az a szem csak annyiból áll hogy átvan színezve és ecsetek, max még maszkolás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Május 18, 2008 Author Share Posted Május 18, 2008 fantasztikus munka!!! smile.gif csak így tovább! az utólsó képek nagyon nagyon bejönnek! smile.gif de persze remek az összes! Köszi! Örülök ha tettszik, majd még teszek fel újakat! miért kell minden szarról tutort kérni? kreativitás emberek, kreativitás! meg önálló munka... Szerintem azért, mert aki nem nagyon érti a kép szisztémáját, hogy hogyan tud egy ilyet felépíteni, annak segít. Lehet, hogy tök más képet csinál, de érti a felépítését - szerintem. És a gyerek aki kérte ha jól látom 13 éves Az a szem csak annyiból áll hogy átvan színezve és ecsetek, max még maszkolás... A Photoshop gyári átszínezője szerintem nem ilyen jó, nem is azzal csináltam. Először fekete fehér tónus aztán duplex, aztán megint B/W stb. Egyébként nyilván brushokat használtam, nem vektorosan fogom megrajzolni =) Várom a további véleményeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Hát azért brush-okból is össze lehet dobni jó képet... de én nem nagyon használok ilyeneket max az alap ecseteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Május 18, 2008 Author Share Posted Május 18, 2008 Azokból egy kis idő mire összedob ilyet az ember. Amin a barátnőm van egészalakosba ott pl. nem brushokat használtam. Az 100%-ig egyedi munka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 7, 2008 Author Share Posted Június 7, 2008 Képek frissítve: 2008.06.08. Felkerült 9 új kép, szintén saját képekből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Ngayon szép képek, nekem tetszenek, ha nem gond, a szivecskés Tungsram-os képet kitettem háttérnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 8, 2008 Author Share Posted Június 8, 2008 Köszönöm és ne viccelj! Dehogyis gond! Sőt nagyon örülök neki Még 1 kép felkerült a retus kategóriába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Nagyon bejönnek a képed, nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 11, 2008 Author Share Posted Június 11, 2008 Nagyon szépen köszönöm a véleményed De a te avataros képed sem gyenge (már letöltöttem anyám gépére is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 11, 2008 Author Share Posted Június 11, 2008 Frissítve a képek 2008.06.11.: 3 természetfotó Kívnácsi vagyok mit szóltok hozzájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Üdv! Nagyon jók a képeid, tetszenek. Az újak közül a 2. jön be a legjobban, király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 Köszi a képeket. Éppen vihar volt, azalat csináltam őket Hamarosan felkerül még pár! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli5 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Hello!! Grat a képekhez,nagyon jók lettek,látszik,hogy komolyan üzöd a fotozást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 17, 2008 Author Share Posted Június 17, 2008 Köszi a véleményt! Hát remélem menni fog ez még komolyabban is! Képek frissítve 2008.06.17. 2 természetkép 4 életkép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBEER Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Húha, ezek ismét nagyon zsírak lettek Különösen a galamb tetszik meg a fényképes, de a nagy kedvenc az előző pakkból a tükörbe nézős kép. Az nagyon drámai. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Az első hozzászólásomba már nem tehetek több képet így ide folytatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Nagyon szép képek! A barátnőd is nagyon szép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Nagyon jók, főleg a fényképek tetszenek A "4-15 C peron" kép nem az etele téren készült? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 a_grave_man: Köszike! És igen, a barátnőm nagyon szép executioner: Köszi szépen, örülök, hogy tettszenek! Igen, az Etelén készült! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Nagyon jók az újképeid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Július 2, 2008 Author Share Posted Július 2, 2008 B Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts