tom6 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Na képzeld el van egy elefánt , egy róka , egy nyúl , a haverod és te.. van egy folyó és egy csonak 3 evezővel. mit csinálsz??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 mit bmeg haverommal beülök a csónakba azt átevezek. francokat. minek eveznék át. maradok, nem írtad h hol van a folyó, szal ez átverés. dumálok a haverral még azt hazamegyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hát az elefántot mindenképp visszavinném az állatkertbe szegénynek nem szabad kint kószálnia. Aztán szerintem elköszönnék ahaveromtól és hazamennék. De lehet hogy a rókát és a nyuszit betenném a csónakba, hogy együtt új életet kezdhessenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 épp elképzelem a szereplőket meg a fólyót meg a csónakot 3 evezővel ja meg bámulom a monitort szóval komolyra fordítva a szót (komolyra??) fogom a haveromat meg anyulat, a nyúlból pörköltet csinálunk a többit meg belevágjuk a folyóba a csónakot háát azt meg szétverjük a 3 evezővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 szerintem raknék egy tüzet, megsütném a nyulat, aztán hazamennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 ÖÖÖ.....Mit kéne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Mivel a róka a nyulat kergeti, ezért minket haverral nem veszélyeztet. Az elefánt pedig, ha nem idegesítem fel a haverommal, akkor szintén nem veszélyeztet. Ebből levonva a követezetést: Sétálgatok haverral egyet, aztán hazamegyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom6 Posted Május 13, 2008 Author Share Posted Május 13, 2008 nem rossz szép válaszok de inkáb maradjunk annyiba , ogy anyulat megenni , a rókánal a prémét eladni , az elefántot ráültetni a csónakra aztáán haza menni .. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Hát szerintem én azt csinálnám, hogy a rókát az egyik evezővel agyoncsapnám, mielőtt megharapna. a csattanásra a nyúl elszalad, ugyhogy azzal nem foglakozok, a másik evezővel meg a haveromat hajtanám le az elefántról, hogy ne idétlenkedjen, mert amilyen hülye, biztos lovagolna rajta...aztán ha ez megvan, akkor hazamennénk,mivel tengeri beteg vagyok a vizen, ezért nem üllök be a csónakba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 jaja a rokat agyoncsapni hatha veszett... a nyul elszalad ugyis... az elefant meg le van szarva meg a csonak is...haverommal meg megyunk amerre latunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danjoy Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Énemg mind 3 hülyének feldugnám az evezőt oszt menyenek... a hajobol meg tüzifátvágnék azt hazaviném jo lesz télire füteni vele XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 A folyó vizéből beöntést adnék a rókának,élve megnyúznám a nyulat, és az evezőből készült nyárson megsütném a haveromat, majd jóllaknék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Hogy mit csinálnék? Hát egy jó bográcsgulyást! Azt mondják az elefánt húsa hasonló a csirkehúshoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Kutyából nem lesz szalonna, így csinálnék nyúlpaprikást, a rókát beoltatnám veszettség ellen és beraknám házőrzőnek, az elefánttal pedig nyitnék a folyó partjánál egy mini szafarit vadvízi evezéssel karöltve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 én hagynám h a róka megegye nyuszit utána az elefánt a rókát, mi meg a haverral az evezőkre felkötött elefántot grilleznénk a csónakból raknánk tüzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Én paprikáskrumplit kolbásszal... az jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 hát... fognám a nyulat, megsütném, egy éjszakát maradnánk, addig a róka prémjével takaróznánk. persze előtte róka lenyúzva... másnap odahívnám chuck norrist, hogy dobja bele az elefántot a folyóba, a fólyóban nem lenne több víz, átmennék haverral, chucky meg viheti nasinak a csónakot meg az evezőket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Szétvágnám a csónakot, megsütném rajta az elefántot, amit odaadnék a nyúlnak, hogy ne egye meg a rókát. Aztán asszem hazamennék, és leírnám ide, hogy mit csináltam, miközben a haverom sokkot kapva figyelte, ahogy a sült elefántot egy kézzel odadobom, a rókát kergető nyúl elé, aki élvezettel veti rá magát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Methos15 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 ööööööööööööööööööööö Gondolom megjelennének az Ufók elvinnék az állatokat kisérletezni a haveral együt engem meg királyuként tisztelnének és elfoglalnám az egész univerzumot világuralomra törnék a népemel és még a nyúlat is megsütném nehogymá tulélje nekem ha már az összes történetben meghalt szinte a rókat beoltatnám valami radioagtiv vegyszerel ammmi megnöveszti és naggyobb lesz az elefantnal ö lenne a kedvenc álatkam aztan pedig feltalalnam a halhatatlanság elikszirjét és öröké uralkodnak de öröké mégse mert minden kezdet után ugyis eljön a vég. tehát elvinne a SWAT a tulnagy képzelöeröm miatt és életem hátralévö részét egy börtönben tölteném az elefantal a nyúlal a rókaval és a haveral meg még a csónakkal is. Aki megérti a történetet annak gratulálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti93 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Végignézném a stáblistát, és levadásznám őket amiért ilyen hülyeséget találtak ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jethro Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 a haver megexi a nyulat, de rosszul lesz és elmegy rókázni, az elefánt felmászik a cseresznyefára és már nem találom mer úgy elbújt, és má a haver se jött vissza, ozt xarok rá megyek a csónakkal haza, mer a másik parton lakom...konyec 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts