Ryan33 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hy! Nekem az a gondom hogy nem tudok berakni Rex loop-ot a Sequencerbe a trackbe.Egy Redrum van, amibe rakosgattam már a dolgokat. De a Rex sehogysem akar működni, a prewiev megy vissza tudom hallgatni.Valakinek valami ötlete? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 To track? De szerintem max csak tölteléknek használj rex-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan33 Posted Május 15, 2008 Author Share Posted Május 15, 2008 Jaja To track, de a rex -el nemlehet sokmindent csinálni sztem tudod te is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 a rex az egyik legkingebb dolog az egész rezsóban, szinte csak azt használom, mert a ReCycle rexbe konvertálja a slice-jait. Samplerezéshez a legeslegjobb. ha meg nem látod seq-be a rexed hangjait akkor uninstall reason pls. használj rezsó 3-mat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjkk Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Hello ! Reason 4.0 ba hogy lehet bevinni mp3at ? mert láttam youtuben,h egy csávó úgy remixelt és nem tom hogy csinálta..segítsetek,köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Na azért a remixelés az nem úgy működik, hogy betöltesz egy mp3-at egy rezsóba. Szép is lenne. Egy átdolgozáshoz normális esetben a sávokra bontott zenét, vagy csak egyes mintáit használják fel. Nem magát a kész zenét, azzal nem lehet mit kezdeni. Az mp3 ilyen szempontból egyébként sem jó választás, rendes végtermékhez wav vagy aif formátumra van szükség. Na meg egy többsávos szekvenszerre, ami minden más lehet, csak Reason nem. Oké, van ott is sampler, redrum meg rex, de mire átkonvertálod, hogy megkajálja, szerintem nem érdemes. Otthoni prüttyögésre, megismerkedni a zenéléssel, erre tökéletesen alkalmas a Reason, de remixelésre semmiképp. Válassz egy olyan többsávos szerkesztőt, ahol látod magát a hanghullámot, sokkal könnyebb úgy mókolgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts