Dj Bubu Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hy! Ezt találtam ma a Youtube-on hát valahogy jobb helyre nem tudom tenni mert ez inkább elektronikás dolog lenne! http://www.youtube.com/watch?v=pQpr3W-YmcQ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 erdekes!! szeretem az ilyen hazilag keszitett cuccokat, jo lenne egy ilyen topic amiben "HowToMake" gyujtemeny van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Ez mi akar lenni? Olyan, mint a laptopoknak? Nem igazán értem. Webcamot rádugja a gépre és megy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Mondjuk arra kiváncsi lennék hogy sötétbe mennyire működik Akkor lenne igazán hatásos, hogyha belülről megvilágítaná valami a papírt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 Kedves Markee ez egy Multitouch screen lenne másnéven érintő képernyő... Ahhoz hogy működjön kell egy szoftver is... Hát én is kíváncsi lennék hogy a sötétbe hogyan menne hehe Ez is szinte ugyan az csak ez Screen is egyben vagyis azonnal a kezed alatt jeleníti meg a dolgokat amit csinálsz!! http://www.youtube.com/watch?v=sz_RAi0EYZE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 menjetek fel az oldalára.. ottvan a progi is én este megcsinálom szerk! MŰKÖDIIIK!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 Milyen kamerát használtál?Jó bármilyen webcam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 PS2 Eye Toy USB Camera jó hozzá? Ha igen akkor megcsinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Szeritem szinte senki se próbáltaki, nemhogy még tudják hogy melyik webcammal működik vagy nem :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Jó hozzá bármilyen webcam, csak arra ügyeljetek h a doboz amibe beletesziktek magas legyen úgy mint a videó is, hiszen ha alacsonyabb (pl. egy cipősdoboz) akkor kisebb lesz a látószöge a webcamnak és akkor csak egy kis részen fogja érzékelni a kezed mozgását! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Nagyon durva! Mondjuk a felbontás biztos nem lesz oylan mint egy digitalizáló tollnak, de játszani jó vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyar0 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 wow, megcsinálta innen valaki? én sztem hétvégén összedobom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 ^^fent azért írtam h SIKERÜLT, mert nem csináltam meg.. Naná h megcsináltam nappali fénynél megy faxán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterio Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 hello! én is megcsináltam nagyon király de nem tudom a flash-es cuccokhoz működésbe hozni hogy érintésre működjön, minden be van állítva az exe kiterjesztésü progikkal tehát a smoke demo-val megy de a flash cuccokkal nem. Tudnátok segíteni mert nagyon király és nem boldogulok vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 úgy csináltad ahogy le van írva? (servar.bat-ot, majd gateway-bat-ot elindítani, aztán start, majd mehetnek a flash-ek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterio Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 igen úgy csináltam csak nekem a gateway.bat nem akar működni elvileg be kéne hoznia egy kis ablakot de nekem nem hoz be semmit bevillan a dos-os panel de szinte azonnal el is tűnk és kész nem megy tovább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 nekem a configuration.bat-ra csak szürke képernyők jönnek be. mi a probléma? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Valaki leírná, hogy milyen dolgok kellenek hozzá a camon kívül? Például a papírra mit kell rakni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Bálibee: a pdf-ben le van írva, hogy hogy tudod beállítani a kamerádat a proginak Markeee: kamera, kartondoboz, üveglap, cellux, fehér papír, kísérletező kedv. ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Üveglapot honnan lehet beszerezni? Minden van itt, csak az nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Üvegestől Vagy szedd ki az ablakod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Annyit nem ér Valami más nem jó helyette? Ez nagyon fontos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 láttad a videót? nem fontos pont üveg olyan átlászó színtelen anyag kell aminek van tartása. egyébként én pl. lekaptam egy képet a falról ami elött üveg volt és szétszedtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Hát akkor nekiállok, szétnézek a házba... ilyen átlátszó lap talán van valahol. Esetleg valami fólia amit kifeszítek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Bálibee: a pdf-ben le van írva, hogy hogy tudod beállítani a kamerádat a proginak Hmm télleg, aza file fel se tűnt mert nincs Adobe Reader a gépen. kössz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Ez is nagyon jó http://www.youtube.com/watch?v=0awjPUkBXOU&feature=related Vannak még hasonló videoi a csávókának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Ezt a cuccot - touchpad - biztos, hogy megépítem ha hazamegyek Csak az érdekel, hogy van é olyan software amivel pen-ként tudom használni?! Jó lenne! Egyébként ez a projektor is naggyon jó lehet. Csak egy jó vetítőgép kell, meg egy olcsó LCD. Szerintem, használtam 20 körül lehet kapni 17"-eset, mert az új 19"-esek (LG,Samsung...) már 45 000 HUF körül vannak /17"-es meg már nem gyártanak, ha jól tudom/. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Üveglap helyett nem lehet használni átlátszó fóliát ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 papír&átlátszó fóliában tökéletes.. (persze feszítsd meg) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Oks, köszi, akkor holnap neki is állok megcsinálni ezt fóliával . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts